Čini se da je Laguna upletena u srpsko izdanje adaptacije filma Krvava bajka. Radi se o mangi, autor je Hisashi Sakaguchi od kojeg nažalost nisam ništa čitao ali je vrlo iskusan i cijenjen. Ovo me jako zanima! Evo link.
Punpun je IMHO uz Berserk najbolja manga u konkurenciji ovoga sto izlazi u Srbiji - neocekivano dobar izbor imajuci u vidu da je prvo Lagunino strip izdanje.
Punpun je IMHO uz Berserk najbolja manga u konkurenciji ovoga sto izlazi u Srbiji - neocekivano dobar izbor imajuci u vidu da je prvo Lagunino strip izdanje.
Takodje overio Punpuna. Odlična manga, što kaže kolega Dzon, brzo ti likovi prirastu srcu i kreneš da se brineš za nih. Odlično pogodjena dečija psihologija ( bar me mene par puta podsetilo na par stvari iz detinjstva i škole), sve one stvari oko seksa i prvog šamaranja majmuna... sve me to slatko nasmejalo i podsetilo zašto volim stripove... Jedino se redovno bunim oko reakcija i ponekih izraza lica likova u mangama (kapiram da su tu u pitanju drugačiji obrasci socijalnog ponašanja)... šra recimo znači reakcija zamenika direktora škole kad ga ovaj pozove da se igraju žmurki? I koja je fora sa tim da se njih dvojica igraju žmurke gde se zamenik krije kao da ga djavoli gone?
Uskoro i najava za (možda) najveću promociju stripa u nas! :)
Opa... zanimljivo... koliko smo mi atipično tržište stripa to je čudo jedno... u vremenima kada se širom sveta dešavaju teške ekonomske krize kod nas raste broj strip izdavača i izdanja...da me neko ne razume pogrešno, mene ova vest raduje, naravno... veća konkurencija, veći izbor, biće svega u ponudi... samo još da nađemo koku koja nosi zlatna jaja (bubrege smo već prodali u pretprodaji) ...
Punpun je krenuo u srednju školu. Odličan je u školskoj klupi, ali očajan na plesnom podijumu.
Dve godine nakon što je poslednji put uhvatio Aiko za ruku, Punpun je u novom nebranom grožđu. Ujka Juići je ponovo nestao, Midori sve više uviđa sličnosti između njih dvojice a njegova majka ima novog prijatelja.