forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 WC Qatar 2022
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 147

jaki
Advanced Member

Croatia
27663 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 14/12/2022 : 13:09:24  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
To šta je Argentina bila puno bolja(poslije penala)ne znači da je penal bio.Livaković pazi kad izlazi na igrača( i sa Neymarom kad smo popili gol)ne uleće mu u noge nego se zaustavlja prije kontakta.Argentinac se zalijeće ravno u njega pa udario ga je koljenom u prepone,znači ne u kraj noge ili sredinu noge nego u prepone.Sad neka ja vidim vratara koji bi ostao sasvim miran i nepomičan kad gleda igrača koji će se zabit u njega i zato ona desna noga podignuta.Kad uzmeš da je ovaj već pucao,da je Livaković stao prije kontakta i da ovaj na kraju udara u Livakovića sve je to skupa pretanko za penal.A dodatno je što smo svi vidili da se cilo prvenstvo sude pretanki penali za Argentinu i svi slutimo zašto.
Vidit ćemo kako će suci disat u finalu.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 14/12/2022 : 13:19:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by hello

quote:
Originally posted by Jasko

Nisu sudije krive što je Hrvatska ispala. Ovo sve oko penala je izraz nemoći, neispunjenih očekivanja (usled preterane euforije), a nekome i izraz ličnih frustracija.

Hrvatska je igrala dobro, disciplinovano i premašila je očekivanja. Što se pre u savezu okrenu sledećem takmičenju, a manje se osvrću na nepostojeću nepravdu, biće bolje za sve.

I da i ne. Hrvatska je realno po snazi negdje oko 10-12 mjesta i premasili su ocekivanja. Ali recimo da je sudac protiv Brazila izmislio penal za Brazil vjerovatno bi i to onda zavrsilo lose po Hrvatsku. Kad manji igra protiv velikog sanse su mu male, a ako i sudac malo pripomogne jos i manje. Da sudac nije svirao penal Argentina bi 90% svejedno prosla jer je bila puno pripremljenija i bolja od Hrvatske. Ne vidim nista losega u tome kad se za nesto krivi suce. Mislis da bi Juzna Korea vidjela polufinale da nije bilo poguranca od sudija ili da su sudije bile protiv?

Da, ali to je hipotetički, ovde nema izmišljenog penala.

Da li je moguće da svi govorite o penalu, a niko o tome gde je Lovren, gde Gvardiol i gde su linije?
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8961 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 14/12/2022 : 13:23:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Pa sto ce govorit o stvarima oko kojih se slazu i koje su jasne i ocite. Raspravlja se o stvarima oko kojih se ne slazes.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5078 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 14/12/2022 : 13:26:34  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

To šta je Argentina bila puno bolja(poslije penala)ne znači da je penal bio.Livaković pazi kad izlazi na igrača( i sa Neymarom kad smo popili gol)ne uleće mu u noge nego se zaustavlja prije kontakta.Argentinac se zalijeće ravno u njega pa udario ga je koljenom u prepone,znači ne u kraj noge ili sredinu noge nego u prepone.Sad neka ja vidim vratara koji bi ostao sasvim miran i nepomičan kad gleda igrača koji će se zabit u njega i zato ona desna noga podignuta.Kad uzmeš da je ovaj već pucao,da je Livaković stao prije kontakta i da ovaj na kraju udara u Livakovića sve je to skupa pretanko za penal.A dodatno je što smo svi vidili da se cilo prvenstvo sude pretanki penali za Argentinu i svi slutimo zašto.

Ajme. Et tu, Jaki?

Suci toliko natežu za Argentinu cilo prvenstvo da su im u QF produžili utakmicu 10 minuta i u zadnjoj sekundi svirali sumnjivi faul na rubu 16.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 14/12/2022 : 13:29:24  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vukozec

quote:

Ajme. Et tu, Jaki?

Suci toliko natežu za Argentinu cilo prvenstvo da su im u QF produžili utakmicu 10 minuta i u zadnjoj sekundi svirali sumnjivi faul na rubu 16.

Da se ovakav penal nije sudio za Hajduk, ne bih mogao otvoriti fejsbuk tri dana od jakijevog cvilenja protiv korupcije u HNL-u.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14552 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 14/12/2022 : 13:37:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Samo da Maroko ne dobije Francuze. Imam osjećaj da bi s Francuzima izgorjeli od velike želje, a Maroko treba uzeti ozbiljno, krajnje ozbiljno i problema ne bi trebalo biti.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 14/12/2022 : 13:37:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonto

Pa sto ce govorit o stvarima oko kojih se slazu i koje su jasne i ocite. Raspravlja se o stvarima oko kojih se ne slazes.

Pa to je dovelo do toga oko čega se raspravlja, to je odlučilo utakmicu i tu treba tražiti razlog poraza. Uzrok -> posledica
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27663 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 14/12/2022 : 13:37:59  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote

Ja sam fetišist papira!

Edited by - jaki on 14/12/2022 13:38:24
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 14/12/2022 : 13:39:51  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
I što se dokazuje tim videom?
Mislim da ovdje uopće rasprava nije zbog toga što netko nešto nije dobro vidio, nego je isključivo stvar u tumačenju pravila.

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27663 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 14/12/2022 : 13:41:34  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

Da se ovakav penal nije sudio za Hajduk, ne bih mogao otvoriti fejsbuk tri dana od jakijevog cvilenja protiv korupcije u HNL-u.

ma mi bi dali tri gola pa ne bi bilo važno..

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

surfer
Average Member

Austria
967 Posts

Member since 09/05/2008

Posted - 14/12/2022 : 13:42:17  Show Profile Show Extended Profile  Send surfer a Private Message  Reply with Quote
Sta se ona dogadja s tim dresovima kad se operu?
Ovo mi je prvi glas da postoji tako nesto.

quote:
Originally posted by supermark

quote:
Originally posted by Hercule Poirot

https://www.jutarnji.hr/sn/nogomet/sp2022/video-evo-koliko-argentinci-postuju-hrvatsku-dres-vatrenih-u-velikom-slavlju-zavrsio-u-kanti-za-smece-15285987

Hrvatski dres Argentinci bacili u kantu za smeće. Slučajno. Isto kao što je slučajno meksički dres završio na podu nešto prije...

To je košara za pranje rublja, tu ce završiti svi dresovi, pa i argentinski
Stvara se po stoti put priča iz ničega, demoniziraju se Argentinci nepotrebno
Seronje su, da, ali ajmo ne dopustiti da novinari prave budale od nas

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27663 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 14/12/2022 : 13:42:39  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mislim da ovdje uopće rasprava nije zbog toga što netko nešto nije dobro vidio, nego je isključivo stvar u tumačenju pravila.

To znači da vratar sad nesmi izać na igraća jer je ovom sad dovoljno da udari u vratar i onda je penal.
I šta se tiče noge desne od Livakovića ona je bila na zemlji kad ga je ovaj pokupija.

Ja sam fetišist papira!

Edited by - jaki on 14/12/2022 13:44:40
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 14/12/2022 : 13:45:00  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

To znači da vratar sad nesmi izać na igraća jer je ovom sad dovoljno da udari u vratar i onda je penal.

Nije dovoljno da udari u vratara. Dovoljno je da bude prvi na lopti i ostane na svojoj putanji. Da je Livaković bio prvi na lopti onda bi vjerojatno pričali o faulu u napadu.

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27663 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 14/12/2022 : 13:46:49  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Nije dovoljno da udari u vratara. Dovoljno je da bude prvi na lopti i ostane na svojoj putanji. Da je Livaković bio prvi na lopti onda bi vjerojatno pričali o faulu u napadu.

Glupost.Nemoš se zaletit u vratara i dobit penal.
Bija on za Hajduk ili protiv.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 14/12/2022 : 13:48:34  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Nije glupost. Ovakvi penali se redovno sude. Možda ne Hajduku, ali deifnitivno u utakmicama koje ja gledam.
Nije posao igrača u posjedu da izbjegava protivničke igrače.

Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14552 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 14/12/2022 : 13:56:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by surfer

Sta se ona dogadja s tim dresovima kad se operu?
Ovo mi je prvi glas da postoji tako nesto.

quote:
Originally posted by supermark

quote:
Originally posted by Hercule Poirot

https://www.jutarnji.hr/sn/nogomet/sp2022/video-evo-koliko-argentinci-postuju-hrvatsku-dres-vatrenih-u-velikom-slavlju-zavrsio-u-kanti-za-smece-15285987

Hrvatski dres Argentinci bacili u kantu za smeće. Slučajno. Isto kao što je slučajno meksički dres završio na podu nešto prije...

To je košara za pranje rublja, tu ce završiti svi dresovi, pa i argentinski
Stvara se po stoti put priča iz ničega, demoniziraju se Argentinci nepotrebno
Seronje su, da, ali ajmo ne dopustiti da novinari prave budale od nas

Ponovo sam ovo gledao i supermark je u pravu. Košu za smeće tamo nije mjesto i novinarski senzacionalizam nema granica.
Go to Top of Page

Macbeth
Junior Member

361 Posts

Member since 19/08/2022

Posted - 14/12/2022 : 14:25:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Macbeth a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Glupost.Nemoš se zaletit u vratara i dobit penal.
Bija on za Hajduk ili protiv.

Još napadač ima privilegij pucanja na gol, dakle golman je u gorem položaju tisuću puta.
U slučaju da napadač promaši, on i dalje trči prema golmanu i prvi izaziva kontakt.
Golman mora izaći, inače prima gol.
A ako napadač promaši, kao u ovom slučaju, još mu se i penal svira.
Po meni je to debilno, al eto sad je gotovo...
Da je Livaković ovome s noge skinuo pa ne bih riječ rekao, ali ovo je meni užasno prema golmanima općenito.
Nije lako golman biti.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 14/12/2022 : 14:33:28  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vukozec

quote:

Ajme. Et tu, Jaki?

Od prve utakmice se "znalo" da je Katar kupija utakmicu,
Čak se znalo koji će bit rezultat, a znala se i cifra koju su platili.
Mislin da kladionice žive od takvih dojava.
Onakav start sucu na terenu, i svima na stadionu i televiziji izgleda ka 100& penal.
Nakon usporene snimke za mene ono nije penal.
Baš ovo šta Jaki piše san i je primjetija kod Neymarovog gola,
Vidilo se da je sta na vrime da ga ne sruši. Ovde je napravija istu stvar, samo se ovaj zabija u njega.
Livakoviću je pozicioniranje vrhunsko. Sve one obrane Brazilu su prvenstveno rezultat dobroga pokrivanja i koncentracije.
Pizdarije o guranju nekoga su samo pizdarije.
Da Fifa želi spektakl mogli su svirat penal za Brazil kad je balun pogodija Juranovića u ruku.
Ali jebi ga kad ti generaciju ljudi odgoje Sušec, Ćosić, i Prasičko dobiješ Srbe. Ceo svet protiv nas i te šeme...
Tako da ti ovi "veliki" Hrvati i ne kuže da su u stvari Srbi.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 14/12/2022 14:39:17
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27663 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 14/12/2022 : 15:00:06  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
ej šatorašu jel radi danas?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 14/12/2022 : 15:00:49  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
Inače, da san neko od napadača, posla bi Dalića u pizdu materinu.
Petković, Livaja, i Oršić su dali svoj doprinos ali su upitni jer su iz HNLa.
Neupitni Perišić mislin da je prvi put bez gola na velikome natjecanju.
Neupintni Kramarić je razguzija Kanadu, a ostatak odstatira.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 14/12/2022 : 15:01:20  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

ej šatorašu jel radi danas?

Ne pitaj.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27663 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 14/12/2022 : 15:07:06  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Plakanje zbog napadača je jadno od Dalića.
Uvridija je sve naše a nisu oni loši napadači.
Ustvari mi smo igrali jednu utakmicu napadački i tu smo razguzili.
Je to bila Kanada ali nema veze.
Od skromnog i poniznog Dalića je to nisko.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14552 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 14/12/2022 : 15:09:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Plakanje zbog napadača je jadno od Dalića.
Uvridija je sve naše a nisu oni loši napadači.
Ustvari mi smo igrali jednu utakmicu napadački i tu smo razguzili.
Je to bila Kanada ali nema veze.
Od skromnog i poniznog Dalića je to nisko.

Tako je. Ni s Budimirom se nije usrećio. Protiv Argentinaca trebao je jedan Rebić, ali njemu su vrata zatvorena dok je Dalić izbornik. Vidim i Čolaka brzo unutra.
Go to Top of Page

Ernie Pike
Senior Member

Croatia
2990 Posts

Member since 06/03/2012

Posted - 14/12/2022 : 15:25:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Ernie Pike a Private Message  Reply with Quote
Nisu naši napadači ništa promašili. Štoviše, zabili su i polušanse. Cijelo prvenstvo nismo vidjeli jednu dobru loptu prema našim napadačima u šesnaestercu.
Nešto poput Modrićevih dodavanja u Rusiji ili Asanovićevih Šukeru u Francuskoj.
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8961 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 14/12/2022 : 15:30:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Glupi lukaku, mogao nas je postedit svih ovih dilema...

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page
Page: of 147 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.34 seconds. Snitz Forums 2000