Author |
Topic  |
emirem
Advanced Member

10867 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 14/12/2022 : 22:26:18
|
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by emirem
Imam losa iskustva sa marokanskom nekulturom. Zato tako.
Ne znan ko mi je odvratniji jedni ili drugi. 
S francuzima i njihovim ljepsim polom nikad brige nisam imao, druzio se, ali samo na poslu, ono tres bien. Imao susjeda marokanca zgrada do bacao smece u nase kante, opominjali, a onda bacao u kantu na autobusnoj u blizini. Platio 10 dana u Maroku aranzman, platili vozaca i vodica, on trazi na kraju jos 10centi po kilometru, a presli 3000km. 300€ baksisa? E neces, prijavio ga agenciji. E neš'!
Eno gledam 5000 policajaca u Parizu spremaju sljemove.
Za pobjedu za trece mjesto ide svrdlo u pluto cep bordeauxa. Plop! Za prvo mjesto francuza ide drugi bordeaux, meza petit St.Paulin, Brie i sudžuk. 😁
P.S. Ne jeb., hm, ne roje mi se misli u glavi vec sam onak'… taman! Kak' i treba! |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
 |
|
risbozg
Advanced Member

Croatia
16763 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 14/12/2022 : 22:28:33
|
Gledam ove suce i komentare..zaključak..ovi naši u HNL-u su u istom rangu i slobodno mogu i oni sudit na prvenstvu      |
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO |
Edited by - risbozg on 14/12/2022 22:29:16 |
 |
|
Tonto
Advanced Member

8961 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 14/12/2022 : 23:23:43
|
quote: Originally posted by Tonto
quote: Originally posted by supermark
Nedosuđen penal za Maroko...
Ne bi ja rekao.
...ipak izgleda da jest bio penal.
|
The less I have the more I am a happy man |
 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7534 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 15/12/2022 : 00:01:32
|
Ne znam da mi se desilo da ću gledati finale u kojem nemam ama baš nikakvih simpatija niti prema jednoj ekipi. Francuska mi je najomraženija europska ekipa, a Argentinu zadnjih godina ne mogu probaviti. Uvijek je bila neka ekipa za koju sam bar sa simpatijama navijao otkad pratim prvenstva:
'86 za Argentinu (koja je to bila ekipa) - dobili '90 za Argentinu (samo zbog Maradone) - izgubili '94 za Italiju (Baggio i ekipa) - izgubili '98 za Brazil (zbog Ronalda) - izgubili '02 za Brazil (Ronaldo-Ronaldinho) - dobili '06 za Italiju (fantastična generacija) - dobili '10 za Nizozemsku (zbog Robbena i van Persija) - izgubili '14 za Njemačku (zbog rapsodije u polufinalu) - dobili '18 ne moram ni spominjati
|
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 15/12/2022 : 00:19:27
|
quote: Originally posted by Jerry Krause
Ne znam da mi se desilo da ću gledati finale u kojem nemam ama baš nikakvih simpatija niti prema jednoj ekipi. Francuska mi je najomraženija europska ekipa, a Argentinu zadnjih godina ne mogu probaviti. Uvijek je bila neka ekipa za koju sam bar sa simpatijama navijao otkad pratim prvenstva:
'86 za Argentinu (koja je to bila ekipa) - dobili '90 za Argentinu (samo zbog Maradone) - izgubili '94 za Italiju (Baggio i ekipa) - izgubili '98 za Brazil (zbog Ronalda) - izgubili '02 za Brazil (Ronaldo-Ronaldinho) - dobili '06 za Italiju (fantastična generacija) - dobili '10 za Nizozemsku (zbog Robbena i van Persija) - izgubili '14 za Njemačku (zbog rapsodije u polufinalu) - dobili '18 ne moram ni spominjati
Naravno da se u utakmicu ušlo navijajući za Nizozemsku ali bili su izrazito odvratna ekipa. De Jong i Van Bommel su prednjačili u mesarenju. Toliko su bili odvratni da mi je na kraju bilo drago da su izgubili. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

.jpg)
14552 Posts
Member since 28/11/2017 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7534 Posts
Posted - 15/12/2022 : 08:08:18
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Naravno da se u utakmicu ušlo navijajući za Nizozemsku ali bili su izrazito odvratna ekipa. De Jong i Van Bommel su prednjačili u mesarenju. Toliko su bili odvratni da mi je na kraju bilo drago da su izgubili.
Je, ova dvojica su bili baš mesari. Ali imala je Nizozemska i umjetnike u igri, a pogotovo kad se nasuprot nje našla tika-taka Španjolska baš sam bio zdušno navijao za Nizozemsku. A koje su tek zicere promašivali ne želim se više ni podsjećati. |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8232 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 15/12/2022 : 09:13:35
|
quote: Originally posted by Hercule Poirot
Maroko drastično oštećen za penal. Po prikazanoj igri, Maroko je favorit protiv Hrvatske.
slažem se da je maroko favorit protiv nas za penal sam i ja mislio da je bio, ali gledao još par puta i mislim da (ipak) nije bio francuski igrač je bio prvi na lopti i to dosta ranije, ali se sapleo i u tom saplitanju zakačio marokanskog igrača - dakle, nije bila lopta kod njega, pa ga ovaj pokosio ono što je sigurno sudačka greška je žuti karton tu je sudac pogriješio u svakom slučaju, kod ovakvih situacija bi VAR trebao reagirati, kao i kod našeg penala, a ne da je VAR samo privilegija za 'velike' reprezentacije |
if you tolerate this, then your children will be next |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 15/12/2022 : 09:58:59
|
Ne kužim. Kažeš da je VAR trebao reagirati iako misliš da nije bio penal? |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
vukozec
Advanced Member

5078 Posts
Member since 17/08/2013 |
|
vukozec
Advanced Member

5078 Posts
Posted - 15/12/2022 : 10:25:53
|
quote: Originally posted by Edi B
Prvi put u povijesti svjetskih prvenstava polufinale igraju dvije afričke ekipe. Neka pobjedi bolja.
Zapravo, većina igrača obje reprezentacije je rođena u Europi.
Što se tiče toga odakle su im preci porijeklom, onda to nije prvi put da igraju "afričke" reprezentacije u polufinalu. Dapače, igrale su već i u finalu, i to svaki put dosad, pa i 2018. I tvoji i moji preci su nekad živjeli u Africi. |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29661 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 15/12/2022 : 10:30:46
|
quote: Originally posted by ken2
quote: Originally posted by Hercule Poirot
Maroko drastično oštećen za penal. Po prikazanoj igri, Maroko je favorit protiv Hrvatske.
slažem se da je maroko favorit protiv nas za penal sam i ja mislio da je bio, ali gledao još par puta i mislim da (ipak) nije bio francuski igrač je bio prvi na lopti i to dosta ranije, ali se sapleo i u tom saplitanju zakačio marokanskog igrača - dakle, nije bila lopta kod njega, pa ga ovaj pokosio ono što je sigurno sudačka greška je žuti karton tu je sudac pogriješio u svakom slučaju, kod ovakvih situacija bi VAR trebao reagirati, kao i kod našeg penala, a ne da je VAR samo privilegija za 'velike' reprezentacije
Znači francuski igrač pokosio Marokanca ali nije penal jer lopta nije bila kod njega? I Zidane je lupio glavom Materazzija bez lopte pa je dobio crveni |
 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8232 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 15/12/2022 : 10:37:19
|
quote: Originally posted by tinton
Ne kužim. Kažeš da je VAR trebao reagirati iako misliš da nije bio penal?
pa mislim da VAR treba provjeriti svaku ovakvu situaciju, bez obzira mislio ja bio ili ne bio čak i da sam ja u pravu, a ne moram biti, to je samo moje mišljenje, sasvim sigurno je marokanac nezasluženo dobio žuti i VAR je to trebao poništiti |
if you tolerate this, then your children will be next |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 15/12/2022 : 10:41:17
|
quote: Originally posted by ken2
quote: Originally posted by tinton
Ne kužim. Kažeš da je VAR trebao reagirati iako misliš da nije bio penal?
pa mislim da VAR treba provjeriti svaku ovakvu situaciju, bez obzira mislio ja bio ili ne bio čak i da sam ja u pravu, a ne moram biti, to je samo moje mišljenje, sasvim sigurno je marokanac nezasluženo dobio žuti i VAR je to trebao poništiti
Ali VAR ne može reagirati za žute kartone. Što se tiče penala, VAR soba gleda sve, ali zove suca samo ako je pogriješio. I to bi ga u pravilu trebao zvati samo ako je pogreška očigledna. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7896 Posts
Member since 24/03/2009 |
Posted - 15/12/2022 : 11:30:41
|
Da..var se gleda samo da li je eventualni crveni karton bio..neće ovi iz sobe zvati da kažu nije za žuti, nije bio korner,aut i ostale manje stvari, iako to oni, kao i mi na TVu vidimo... |
 |
|
zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7896 Posts
Member since 24/03/2009 |
Posted - 15/12/2022 : 11:33:11
|
quote: Originally posted by Jerry Krause
Argentinu |
 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7534 Posts
|
Tonto
Advanced Member

8961 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 15/12/2022 : 12:35:17
|
Ja stvarno ne znam zasto ljudi toliko ne vole francusku reprezentaciju. Zato sto su nas pobijedili x puta? Svaki put je bilo potpuno posteno i zasluzeno. Zato sto imaju tako dobre rezultate? Zato sto su vrhunska momcad? Zato sto igraju crnci? Jedini valjani razlog za neko hejtanje bi imali oni jer je bilic '98 podlim i prevarantskim potezom uskratio finale jednom od njihovih najboljih igraca. |
The less I have the more I am a happy man |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 15/12/2022 : 12:42:02
|
Ja stvarno ne znam zasto ljudi toliko ne vole francusku reprezentaciju. Zato sto su nas pobijedili x puta? Svaki put je bilo potpuno posteno i zasluzeno. Zato sto imaju tako dobre rezultate? Zato sto su vrhunska momcad? Zato sto igraju crnci? Jedini valjani razlog za neko hejtanje bi imali oni jer je bilic '98 podlim i prevarantskim potezom uskratio finale jednom od njihovih najboljih igraca.
čisto iz osobnih razloga. Bar ja. |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 15/12/2022 : 12:47:00
|
Ja stvarno ne znam zasto ljudi toliko ne vole francusku reprezentaciju. Zato sto su nas pobijedili x puta? Svaki put je bilo potpuno posteno i zasluzeno. Zato sto imaju tako dobre rezultate? Zato sto su vrhunska momcad? Zato sto igraju crnci? Jedini valjani razlog za neko hejtanje bi imali oni jer je bilic '98 podlim i prevarantskim potezom uskratio finale jednom od njihovih najboljih igraca.
Najpoznatija splitska ulica nosi ime okupatorskog francuskog generala. Da nas bar oće opet okupirat... Dok su bili oni išli smo naprid. U stvari uvik smo bez obzira ko je trenutni okupator išli naprid. Sve dok nas nisu okupirale Hrvatine. Od tada samo unatrag.
|
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
Edited by - NESVRSTANI on 15/12/2022 12:52:35 |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
|
vukozec
Advanced Member

5078 Posts
|
Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3389 Posts
Member since 06/11/2017 |
Posted - 15/12/2022 : 13:49:18
|
Ja navijam za francuze jer su najsekularnija ekipa od ovih koje su daleko dogurale. A uveren sam da ih dobar deo ne voli jer nisu bela selekcija. I inače pišam na tu ideju o rasnoj i etničkoj čistoći, ali posebno mi je smešno to koliko ljudi na ovim prostorima simpatiše afričke selekcije, ali kad se neko s tog podneblja nađe u evropskim selekcijama onda im to odvratno. Kao simpatičan si ti, ali samo na daljinu. |
 |
|
Topic  |
|