forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 WC Qatar 2022
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 147

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 15/12/2022 : 21:36:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

quote:
Originally posted by jaki

1.Livaković je iša na balun.
2.Zauzeo je položaj s obje noge na zemlji i zaustavio se prije sudara.
3.Nije se bacio na stranu.

Livaković je išao na balun kao što igrači idu u 80% faulova. Oni penali kao drugi za Englesku su izrazito rijetki. Potpuno irelevantno.
Zaustavio se neposredno prije sudara u putanji igrača.
Ajde jaki, daj nam primjer nekog slučaja sličnog ovome, a da se nije sviralo.

Ajde ti prosurfaj pa nam potvrdi da svi sudci i bivši igrači ekspicitno tvrde da je bija penal.
Ono, igrajući nikad se nisan vadija na sudce, svađa se s njima jesan... jako... ali za ovu razinu natjecanja sudac nije bija na visini zadatka.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 15/12/2022 : 22:00:24  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by risbozg

quote:
Originally posted by surfer

Nije bitno jel isao na loptu ili ne, najveci dio prekrsaja u kaznenom prostoru
se i dogodi kad se ide na loptu, a faulira igrac, jer ne moze doci do lopte.

Isto nije bitno je li stajao ili ne, napadac je prvi dosao do lopte, golman mu je usao u putanju i na taj nacin ga je zaustavio.

To je prekrsaj na bilo kojem dijelu igralista. Tako nesto smo vidjeli vec milion puta.

ok, ali...zašto je sucu trebalo 5-6 sekundi da svira faul..znaći i on nije bio siguran..ako nije bio siguran zašto nije tražio Var da vidi jeli u pravu.. to su sve pitanja oko kojih je nastala magla

naš komentator je rekao da Var je provjeravao situaciju u sobi...gledali su i dali je crveni za golmana
Go to Top of Page

surfer
Average Member

Austria
967 Posts

Member since 09/05/2008

Posted - 15/12/2022 : 22:26:34  Show Profile Show Extended Profile  Send surfer a Private Message  Reply with Quote
Sudac iz Katara u subotu je sigurno prva liga.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 15/12/2022 : 23:11:12  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky

quote:

quote:

Livaković je išao na balun kao što igrači idu u 80% faulova. Oni penali kao drugi za Englesku su izrazito rijetki. Potpuno irelevantno.

Ajde ti prosurfaj pa nam potvrdi da svi sudci i bivši igrači ekspicitno tvrde da je bija penal.

Postoje fizičari koji misle da je Zemlja ravna ploča.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 15/12/2022 : 23:44:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Renky

quote:

quote:

Postoje fizičari koji misle da je Zemlja ravna ploča.

Zanemariv broj... kao i onih koji misle da je penal.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8962 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 16/12/2022 : 00:08:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Mozda ja imam krivi dojam i selektivno pamcenje, ali po svim medijima uključujući i svjetske zanemariv broj je onih sudaca koji misle da nije penal.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27663 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 16/12/2022 : 04:17:47  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Iskreno sto neko misli o penalu pa makar bija i sudac me ne zanima.
Nije to nekakvo pravo pa treba biti specijalno obučen da bi vidija ono sto se vidi očima i ratumijevanjem nogometa.
Kao da to sto neka večina tvrdi u bilo čemu da je to onda automatski istina.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 16/12/2022 : 07:14:12  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/josko-jelicic-vise-nije-samo-htvov-pateticni-populist-sada-je-i-detektor-antihrvata/2421189.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_m

koji lik

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15860 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 16/12/2022 : 07:40:12  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
I tako, lipo ukradose dva penala...
Jedan nikidan, drugi prije 4 ipo godine, (plus prvi nepostojeci prekrsaj)... i u to sve umjesana ista osoba...
Heh, kako ide onaj omrazeni izraz, pametnome dosta?
Ja mislim da je dosta i glupome!

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 16/12/2022 : 08:22:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
Na kraju ćete se pretvoriti u goluma koji govori "nije bio penal"

Edited by - Jasko on 16/12/2022 08:22:34
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8962 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 16/12/2022 : 08:24:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nije to nekakvo pravo pa treba biti specijalno obučen da bi vidija ono sto se vidi očima i ratumijevanjem nogometa.

Iskreno meni su i taj nas penal i onaj nesuđeni maroka bas specificne situacije koje se mogu promatrati iz oba kuta i oba imaju svoje argumente. Ne mislim da oni koji misle drukcije od mene znaju manje ili vise o nogometu. Osobno za mene su i jedno i drugo penali, ali prihvaćam i drukcija razmišljanja. Ono sto ne prihvaćam su gluposti o zavjerama i krađama i gadi mi se izbornikovo "nikad ne pricam o sucima" kmecanje koje su prenijeli svi svjetski mediji.

Na kraju su se najveca gospoda pokazali brazlici koji nisu niti spomenuli suca i juranovicevu ruku i koji su za poraz okrivili iskljucivo sebe iako su vise od sat vremena bili bolja ekipa na terenu. Imaju sve moje simpatije sljedece prvenstvo.

Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8962 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 16/12/2022 : 08:25:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/josko-jelicic-vise-nije-samo-htvov-pateticni-populist-sada-je-i-detektor-antihrvata/2421189.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_m

koji lik

Sram me sto mi je rod, ljigavi debil.

Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15860 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 16/12/2022 : 08:48:07  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Meksicki sudac koji je ukra Maroku penal, izlazi s izjavom marokanskom narodu i njihovoj reprezentaciji, da budu strpljivi i da 'upiru' FIFU, pa im se utakmica moze ponoviti???
Uimeisusovo...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14553 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 16/12/2022 : 09:09:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:

koji lik

Kako je lijepo posuditi prijatelju...
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41188 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 16/12/2022 : 09:53:40  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Kad je finale?

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33579 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 16/12/2022 : 10:09:31  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Nedjelja u 16 sati

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41188 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 16/12/2022 : 10:20:46  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Odlicno. Moci cu da gledam. Polufinala nisam zbog puta.

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 16/12/2022 : 10:48:55  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonto

quote:

Iskreno meni su i taj nas penal i onaj nesuđeni maroka bas specificne situacije koje se mogu promatrati iz oba kuta i oba imaju svoje argumente. Ne mislim da oni koji misle drukcije od mene znaju manje ili vise o nogometu. Osobno za mene su i jedno i drugo penali, ali prihvaćam i drukcija razmišljanja. Ono sto ne prihvaćam su gluposti o zavjerama i krađama i gadi mi se izbornikovo "nikad ne pricam o sucima" kmecanje koje su prenijeli svi svjetski mediji.

Na kraju su se najveca gospoda pokazali brazlici koji nisu niti spomenuli suca i juranovicevu ruku i koji su za poraz okrivili iskljucivo sebe iako su vise od sat vremena bili bolja ekipa na terenu. Imaju sve moje simpatije sljedece prvenstvo.

Meni je ponašanje njega i svih reprezantativaca bilo neprirodno.
Ali bilo se lako pravit gospodin dok te sere rezultat. Prvi poraz i imamo pravu sliku Dalića i ekipe. Pravi kamenjarski krkani. Ispadne u polufinalu SP a on se ponaša ka da je na nekon novogodišnjen trokut turniru u Grudama i da je izgubija utakmicu za janje. Ne moje pitanje o penalu Brazilu nije odgovorija niko od domoljuba i teoretičara. Izgleda da smo to samo ja i ti vidili.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 16/12/2022 : 10:53:01  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonto

quote:

koji lik

Sram me sto mi je rod, ljigavi debil.

Več na početku SP san napisa da je Jela daleko najveća seljačina u studiju. Bez konkurencije.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33579 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 16/12/2022 : 10:59:30  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Čovjek je populist, al da bi ipak trebao pripaziti što priča, bi, ali eto prolazi mu sve.

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 16/12/2022 : 11:00:02  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jasko

Na kraju ćete se pretvoriti u goluma koji govori "nije bio penal"

Meni je jasno da u žaru utakmice vidiš nešto šta ne postoji, ili ne vidiš nešto šta postoji. Ali godinama i desetljećima prenosit ove narodne epove o izmišljenin nepravdama je patologija.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 16/12/2022 11:18:48
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14553 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 16/12/2022 : 11:14:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
https://www.jutarnji.hr/sn/nogomet/sp2022/svjetski-prvaci-potjerali-najboljeg-nogometasa-svijeta-s-mundijala-ne-vraca-se-na-finale-15286669

U Francuskoj je nešto trulo.
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14553 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 16/12/2022 : 11:17:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Izbornik Maroka:"Vaha nam nije čestitao!"
Bezobraznik. Još nije zaboravio kako je dobio nogom u guzicu od marokanskog nogometnog saveza...
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 16/12/2022 : 11:35:02  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Ne moje pitanje o penalu Brazilu nije odgovorija niko od domoljuba i teoretičara. Izgleda da smo to samo ja i ti vidili.

Meni kao domoljubu (engleskom) ono Juranovićevo nije izgledalo kao penal.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 16/12/2022 : 11:44:33  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2

Čovjek je populist, al da bi ipak trebao pripaziti što priča, bi, ali eto prolazi mu sve.

Kad su odlučili Carraghera i Nevillea dovest na televiziju ljudi su morali 6 miseci ić na obuku kako se ponašat na televiziji, koje teme se izbjegavaju, kako emisiju napravit zanimljivijon, i ono najvažnije, Hrvatima inače jako odbojan revolucionarni koncept, a zove se "drugo mišljenje". Za razliku od HTVa koji od gostiju traži da klimaju glavon i ne uznemiruju Lukicu i Zlatkića, pa može doć svaki seljak, englezi recimo forsiraju još jedan revolucionarni koncept nama Hrvatima nepoznat, a to je argumentirano suprrotstavljanje. Jer zamisli čuda, emisije u kojima se raspravlja su interesantnije od emisija u kojima se samo klima glavama.
E sad, budimo iskreni, to i nije toliko revolucionaran koncept, pa ću dat svoj osobni primjer.
Prije skoro 30 godina na legndarnome splitkome radiju KL je petkon navečer išla emisija "Batina", u kojoj se raspravljalo o raznim temama. Tema jedne emisije su bili mladi i nove generacije, pa je nas 7-8 otišlo gostovat u emisiju. Ja san tu bija jer san se tada bavija organizacijon koncerata i tada san još bija aktivan u izviđačima. U svakon slučaju od dva voditelja jedan(Vedran Limić) je tvrdija da smo generacija "od kurca", a drugi(Rade Medan) da nismo. Emisija je počela u 9, a završila oko 2-3 ujutro. Bilo je svađe, beštimanja, vikanja, i tako sve do kraja dok nan Limić nije reka da on ne misli da smo generacija "od kurca" nego da za potribe emisije on i Medan uvik unaprid odaberu stranu da rasprava živne.
Zašto se Hrvatine boje drugog mišljenja?
Znan zašto.
Pitan hipotetski.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 16/12/2022 12:12:32
Go to Top of Page
Page: of 147 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page