Author |
Topic |
frano
Advanced Member
Croatia
6873 Posts
Member since 25/05/2003 |
Posted - 16/12/2022 : 10:47:55
|
Sestra
Bastien i tu plete vlažnu storiju. Prirodni nagoni kod djece. Dok još ne znaju ni kak se zovu. A kamoli čemu ti nagonu služe. Kak bi rekli kinezi "... nemaju pojma o odnosu muškarca i žene, al im tintilinić, "zornik" bez greške napeto skakuće..:) Dobar dio stripa se vrti oko toga.
A opet, Sam završetak stripa Sestra, tamo gdje izbiju pravi ženski, majčinski nagoni je baš, baš izvrstan.
Nisam videl ove stripove zbog kojih je poljubio vrata festivala.
Idem sad poslat članak o Vivesu Sanjmu knjiga u Puli :)
|
Edited by - frano on 16/12/2022 11:01:08 |
|
|
frano
Advanced Member
Croatia
6873 Posts
Member since 25/05/2003 |
Posted - 16/12/2022 : 11:05:54
|
Na kraju balade svi ti slobodni umjetnici i njihova djela željna ljubavi idu nekako uporedo i sa transgenderizmom - zadnjim krikom potrage za srećom i ispunjenjem.
Pardon.
Imamo još i AI ilustracije. To vam je AI likovni transgenderizam.
Kuršlus neispunjenosti.
Koja tarapana, ha?
|
|
|
Macon
Senior Member
Slovenia
1476 Posts
Member since 18/03/2005 |
Posted - 16/12/2022 : 20:10:32
|
quote: Originally posted by Vlaadisha
doucet je objavljivala i u sveskama i antologijama, cini mi se cak i u novinama
Doucet je dobar pank. Njen crtež ima visoku energiju i gustu teksturu ali posle nekog vrijemena ti je sve to isto.
Kad dođeš u srednje godine dojadi ti preispitivanje penisa i vagine i slične stvari za pubertetlije.
Nema to veze sa laureatom za životni rad. |
www.maconcomics.com |
Edited by - Macon on 16/12/2022 20:13:03 |
|
|
Macon
Senior Member
Slovenia
1476 Posts
Member since 18/03/2005 |
|
Vlaadisha
Advanced Member
USA
3513 Posts
Member since 21/07/2004 |
Posted - 24/02/2024 : 04:08:57
|
quote: Originally posted by Macon
quote: Originally posted by Vlaadisha
doucet je objavljivala i u sveskama i antologijama, cini mi se cak i u novinama
Doucet je dobar pank. Njen crtež ima visoku energiju i gustu teksturu ali posle nekog vrijemena ti je sve to isto.
Kad dođeš u srednje godine dojadi ti preispitivanje penisa i vagine i slične stvari za pubertetlije.
Nema to veze sa laureatom za životni rad.
tek mi je nedavno došla pod ruke time zone j, a bolje da nije. bolje da je doucet održala obećanje da neće više crtati ni sebe ni stripove. naravno, drago mi je što je živa & zdrava & što radi. s druge strane, ko što si rekao, bila je dobar pank. tinejdž kraš iz gimnazije je ostarila, crta (uglavnom) sebe i (pseudo)stripove i to odozdo nagore. svejedno, pošto radnje ionako nema, osim što se negde pred kraj priseća romanse sa nekim francuskim husarom. sve bih joj to oprostio... ali to što je smrtna, to ne mogu.
|
Edited by - Vlaadisha on 24/02/2024 04:16:11 |
|
|
panda
New Member
Serbia
260 Posts
Member since 30/10/2011 |
|
Topic |
|