Nevjerojatno da nijedna od 4 naslovnice ove edicije koje pokrivaju ovu predivnu priču nema Mefista ni išta u vezi s njim. Mislim na Talijane, nije do Ludensa, naravno. Kakva debilana. Samo fale Tex i Carson u poljskom WC-u, ili ne daj Bože češkom.
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Super izdanje,sve mi je ljepše i nekako draže i oku ugodnije, naslovnice imaju onaj stari dobri retro štih,bude sjećanja na dobra stara vremena,samo da se nastavi ovim tempom
Ja sam više za originalne naslovnice koje su poput filskih plakata, al dobro, šta sad...
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!
Šta su to originalne naslovnice? Kad je Tex počeja izlaziti u Bonelli formatu već je bilo nekoliko reprinta stricia.Originalne bi bile naslovnice striscia.
Ništa ovo ne treba mijenjati...Naslovnice su umjetnost a unutra savršenstvo stripa...Po mom mišljenju je trebalo od starta u istom formatu biti usporedo crno bijeli kao što je u boji,jer ipak crno bijela tehnika je kao da gledaš western film 50 i 60g mada je i ovo vrh, ali?
Šta su to originalne naslovnice? Kad je Tex počeja izlaziti u Bonelli formatu već je bilo nekoliko reprinta stricia.Originalne bi bile naslovnice striscia.
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!
ove su trebale pozadi ko kartoline i to bi bilo to od Texa što tražim...ali i ovo je super, pogotovo sad kad stižu one ozbiljnije iz doba zrelijeg Dnevnika...
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Da ne ispadne da se žalim, naprotiv, ovo mi je jedno od dražih izdanja. Samo kažem da bih više voleo da to budu one naslovnice.
Pofalilo bi naslovnica jer u Italiji Tex klasik ide na 64 stranice a ovi "regularni" brojevi su išli prvo na 160 str.,pa na 128 i onda se konačno ustalili na 110 str.