Hvala na čestitkama, momci. Mislim da je tijekom meča trofej išao od mojih, preko manhunterovih do mpavinovih ruku. Uzbudljivija utrka nego će to brojevi bodova pokazati.
@Tutta, jedan dobitni listić od njih desetak, pozitivna nula kad se sve zbroji. Da je Danska bila 2. u grupi, bila bi druga priča.
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Hvala svima na sudjelovanju, bilo je zabavno što i je bit! Tipuju se i ostala nogometna događanja, pa tko želi može se priključiti, nema nas puno, ali se zabavljamo :-).
Čestitke pobjedniku, ali i čestitke hrvoje23 i MD72, po prvi puta ste završili na postolju!
Tablice su ponekad malo kasnile, ali tako je to s godinama
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Hvala svima na sudjelovanju, bilo je zabavno što i je bit! Tipuju se i ostala nogometna događanja, pa tko želi može se priključiti, nema nas puno, ali se zabavljamo :-).
Čestitke pobjedniku, ali i čestitke hrvoje23 i MD72, po prvi puta ste završili na postolju!
Tablice su ponekad malo kasnile, ali tako je to s godinama
Velike cestitke i za tebe, Tex.
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Čestitke Dwayne_Looney. Kao i kod ostalih takmičenja, ti ili pobijediš ili si u prva tri.
Kako je ono Lineker rekao za Njemce i fudbal, mi možemo za tebe i ova tipovanja :-)
Tex, puno hvala još jednom na vođenju tipovanja, ne znam kako i dalje stižeš sve ovo, svaka čast.
Hvala, Martine. Pa, onako, često sam tu negdje pri vrhu, ali čini mi se da ove sezone od redovnih natjecanja neće biti ništa tako da ova kanta dobro dođe.
Hvala i ostalima i, naravno, texu2 koji me ne prestaje oduševljavati svojom ažurnošću.