Ajoj. Ovo je inače jedna od mojih prvih kupovina uz Jeremiaha i Žive Mrtvace. I onda sam se ful razočarao i vratio ih i zamjenio za Inkale. Poslje mi je došlo malo žao i sada sam počeo razmišljat da opet kupim te dve kutijice.
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far...
Ajoj. Ovo je inače jedna od mojih prvih kupovina uz Jeremiaha i Žive Mrtvace. I onda sam se ful razočarao i vratio ih i zamjenio za Inkale. Poslje mi je došlo malo žao i sada sam počeo razmišljat da opet kupim te dve kutijice.
i kod mene ista stvar - ali nisam ni najmanje zažalio.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Mrtvaci bi IMHO trebali biti isto u stalnoj ponudi. Jedino je mislim sada serija završila pa im vj pada popularnost. Fun Fact: ameri trenutno izbacuju serijal ispočetka ali obojan. Meni je puno draži c/b.
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far...
Hellboy 1 - ne bi bilo loše i to, onda bi se bolje prodavali i ostali jer ovako će se teško netko odlučiti krenuti kompletirati serijal ako mu prvi dio nedostaje. Samo glasno razmišljam :)
Hellboy 1 - ne bi bilo loše i to, onda bi se bolje prodavali i ostali jer ovako će se teško netko odlučiti krenuti kompletirati serijal ako mu prvi dio nedostaje. Samo glasno razmišljam :)