Da, kao sto sam gore spomenuo, nova poglavlja s ovim Vega Punk storyjem su necitljiva, a anime Wano sve gori i gori, negledljiva obrada nekoliko stranica poglavlja, sporije ne moze biti.
Cekamo i dalje u anime famozni Gear Fifth, trebao bi kroz koji mjesec. Bas se spremam pogledati One Piece Red (2022.) jer tamo je vec debitirao. Manga Egghead arc - prati tko?
Bas procitao poglavlje 1082. Sve sam vise frustriran, dva poglavlja prije ovoga zbrzana i kljucne stvari svedene na par stranica, a sad u ovom pricanje i pricanje i doslovno poglavlje o nicem. Nista to ne bi tesko palo da Luffyja nema mjesecimaaaa. Sto je najgore i anime je taman izasao iz faze od par mjeseci bez Luffyja, tako da mi je Luffy doza hitno potrebna.
Kaizoku ou ni ore wa naru!
Edited by - Giuda Ballerino on 30/05/2023 17:23:43
Bas procitao poglavlje 1082. Sve sam vise frustriran, dva poglavlja prije ovoga zbrzana i kljucne stvari svedene na par stranica, a sad u ovom pricanje i pricanje i doslovno poglavlje o nicem. Nista to ne bi tesko palo da Luffyja nema mjesecimaaaa. Sto je najgore i anime je taman izasao iz faze od par mjeseci bez Luffyja, tako da mi je Luffy doza hitno potrebna.
bas zato i čitam one piece svake 2 ili 3 godine, kada se završi neka veća saga/arc; neda mi se čitati poglavlja niočemu
Bas procitao #1087 koji sluzbeno izlaznice u nedjelju nakon prilicne pauze. Sad su zadnjih nekoliko poglavlja bile na rasporedu ogromne stvari i svidjela mi se prica, previranja u svijetu i neka kljucna otkrica. Novo poglavlje skrece na cistu akciju i sad ostaje da vidimo kad ce se vratiti Luffy u punom sjaju jer je ovo sve manje strip o Mugiwari.
Nocas odlicna epizoda anime. Pocinje spektakl, iduci tjedan Gia fifusu/Gear fifth epizoda. Na kraju nocasnje epizode je pocelo, tako da iduci tjedan je show!!
Mislim da je danasnja epizoda ispunila hype i ocekivanja. Bilo je vise nego dobro. Novost je skracena minutaza i ponovo ending theme, nakon koliko, mislim vise od 20 godina.
Danas izasla epizoda i nova opet za dva tjedna. Tuzna cinjenica je da ce u razdoblju od 11.06. do 03.09. izaci ukupno pet poglavlja. Pomalo frustrirajuce i zabrinjujavajuce. Oda se Pravda nekakvim Radom na nekom One Piece live action smecu, glumci u tome su potpuno odvratni.
Danas izasla epizoda i nova opet za dva tjedna. Tuzna cinjenica je da ce u razdoblju od 11.06. do 03.09. izaci ukupno pet poglavlja. Pomalo frustrirajuce i zabrinjujavajuce. Oda se Pravda nekakvim Radom na nekom One Piece live action smecu, glumci u tome su potpuno odvratni.
Opet isto danas 04.09. nova epizoda, iduca za 2 tjedna.