Koliko dugo je rađeno Slomljeno srce? 6-7 meseci? Ako ne grešim po onim upisima na kadrovima, razmak rada na jednom mestu, između dve table je i nedelju dana? Je l' to bilo vraćanja tabli na korekcije, il' slično? :D S druge strane, crtež prilično varira kako teče strip. Recimo, lik i stilsko rešenje Bleka se prilično razlikuje na prvim tablama u odnosu na table kad savata indijanku i kad krenu da ašikuju.
I, je l' bilo više inputa Branka Plavšića, il samo na jednom mestu gde je upisan?
P.S - ona scena sa prekidačem za svetlo na zidu je prajsles.
Renki je uglavnom sve objasnio. Za vreme rada u Dnevniku, crtao sam jos gomilu stvari za DENO i Forum... Tu su bile i obaveze pred svadbu u Novembru kada sam vise mislio na lepse stvari od crtanja ... Branko je tusirao sve njegove likove gde se pojavljuje ...
bane, griješim li u utisku da je "slomljeno srce" od početka crtano za veći format papira od standardnog LMS?
ne gresis. Crtano je za A4 format, ali ipak nesto malo grublje u odnosu na Katu i Kobru, posto je ideja bila da se jednog dana ipak objave u LMS. Zato su epizode i planirane na 60 strana kao i ostali YU Blekovi. No, na LMS formatu je tekst dosta kraci . U A4 formatu sam dobio priliku da dijaloge prosirim na pravi nivo. Golkonda ima tekst iz SZ. Ludens ce verovatno i na zalost prevesti sa italijanskog prevoda sa srpskog. Ocekujte da Mala Sapa postane Malo Stopalo (Picollo Piede) i gomilu izgubljenih jezickih kalambura.Dzaba sam ih upozorio da je Sapa (Paw) na italijanskom Zampa. nisu teli da slusaju.
bane, griješim li u utisku da je "slomljeno srce" od početka crtano za veći format papira od standardnog LMS?
ne gresis. Crtano je za A4 format, ali ipak nesto malo grublje u odnosu na Katu i Kobru, posto je ideja bila da se jednog dana ipak objave u LMS. Zato su epizode i planirane na 60 strana kao i ostali YU Blekovi. No, na LMS formatu je tekst dosta kraci . U A4 formatu sam dobio priliku da dijaloge prosirim na pravi nivo. Golkonda ima tekst iz SZ. Ludens ce verovatno i na zalost prevesti sa italijanskog prevoda sa srpskog. Ocekujte da Mala Sapa postane Malo Stopalo (Picollo Piede) i gomilu izgubljenih jezickih kalambura.Dzaba sam ih upozorio da je Sapa (Paw) na italijanskom Zampa. nisu teli da slusaju.
Zampa di Leone ilivam Lavlja kandza :) stvarno su papani ti talijani
bilo je govora da od 1007 krece na strani 3,33 i 65 ono kao nekad u donjem uglu da pise lms-pa broj u ovom slucaju 1007 i kasnije 1008 ali ga nema jos uvek....drugo..broj 1009 je price..koji bese to broj originalnih prica?
💯 Novi broj, još jedan mali jubilej za našu skromnu izdavačku kuću - Golkonda slavi svoje prvo trocifreno, okruglo 💢STOTO💢 izdanje!
Čast da ponese ovu laskavu titulu je pripala popularnom izdanju Le Storie i još jednom na ovim prostorima nikad objavljenoj epizodi, 27. Priči u redovnoj seriji, a u njoj više nego popularna tema: Zombiji!
❗️ Uživajte u otkrivanju Faktora Z, a mi vam se javljamo u narednim danima sa još novih vesti!
Super! LMS je skromno ali močno izdanje... Odgovara mi odmorit oči od raznih kolordelux knjižurina na nekom "običnom"izdanju.. Da se mene pita tako bi stripovi i morali izgledat... Najviše me veseli Kit Teller ali i ovi za LMS ediciju neobični junaci su osviježenje.. Ako to ikad krene tjedno, Golkondi podižem spomenik..
ps. zna se več koji Blek još ide u sljedećim brojevima? Ako je ikako moguče reprint prvog esse gesse Bleka VELIKI BLEK, bi bio pogodak u metu, u centar!
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
U idućem broju lms ide prvi broj Nathana.. Sa njim imamo sve bonelli junake u lms, na koje golconda ima prava... Osim darwina, i ovih nekoliko koji su u koloru.
Faktor kupljen. Na kiosku. Napolju hladno, strip u celofanu. Okruzen razvaljenim Texom Maxi 1 retro i Dylanom 194 VC.
LMS ultimativno trash izdanje godine. Ko je ovo smislio i sproveo u delo svaka mu cast.
Izdanje godine na isteku... Jeb*es one goleme blestave cigle na masnom papiru... Ionako če to sve jednom u vatru ili za guzobris... Ovaj LMS je bar upotrebljiv u te svrhe... A sad prvi Nathan.. odlican je to strip, u svakom pogledu fantastičan...
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!
Odlično i jako dobro, bez ikakvih oscilacija prema slabijem retru
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Nadam se da neće udrobiti još kojeg junaka, izuzev ako ne nameravaju da ubrzaju ritam objavljivanja, ili pokrenu neku novu kiosk ediciju. Vanredni LMS - zašto da ne (za ova "deblja" izdanja).