Ne mogu nigdje naći članak o tome, ali mislim da bi još trebala biti kažnjena cijela momčad (preko 20 igrača) Juventusa iz tih prošlih godina, samo to sada malo šteka jer bi se ta suspenzija od nekoliko utakmica neigranja ticala i igrača koji više nisu u Juventusu počev od Ronalda😁 Ronaldo kao i većina ostalih ima potraživanja prema Juventusu za neisplaćene plaće, ali je stvar u tome da se većina potraživanja odnosi na plaće koje su trebale biti isplaćene po neslužbenim dogovorima pošto je većina igrača potpisala manja primanja, a "na crno" su dobivali veću plaću. Uglavnom, ovaj Juventus je poput vladajuće stranke u HR...ljudi se mijenjaju, ali lopovluk je normalna uhodana rutina.
Ovaj? Pricao sam s nekim navijacima Juventusa jucer, kazu ljudi da se cak ne mogu buniti na ovo, da je sve tocno sto se kaze i da bi samo voljeli upravu pod ruke provuci... :)
Bit će im ovo treći poraz zaredom kući od Sassuola. Izgleda da ih ne bi dobili ni da im životi ovise o tome.
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Isto kao 2011., pustili su tad T. Silvu, doveli poluigrače Mexesa i Taiwoa, sad pustili Kessieja, uopće se nisu pojačali. Ispada da su osvojeni naslovi izuzetak, a ne pravilo.
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Potpuno se slažem s tobom. Pustimo sada Berardijeve godine, ali toliko sezona dominira igrom u jednom Sassuolu tako da je to čudo
Tako je svojevreno Cristiano Doni kidao u Atalanti. Tada mi je bilo neobjašnjivo da tako dobar igrač tavori u prosečnom klubu. Imao je on izlete u Sampu ili Mallorcu, ali nigde kao u dresu Atalante.