Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Uf! Ovdje mi je još teže odlučiti. I nakon eliminacije onih koji već imaju titulu, konkurencija je i dalje opasna. Zbog mnogobrojnih korisnih osvrta, neka bude naker.
Pod punom kaznenom i zakonskom odgovornošcu tvrdim da je Python bolji i lakši od C++-a. Najružnija istina je bolja od najljepše laži, sve što želiš to i traži, sve što misliš to i kaži.
Glasao sam za Chuija. Nije baš da se uvijek slažem s njegovim osvrtima, al taj nekakvi nevjerojatno opušteni i pozitivni pristup čitanju i komentiranju mi je baš super A i snimio je jako dobar album ove godine
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Previše. Uzbudljivije je sa manje ljudi u finalu. Predlažem da idu prva 2 iz svake, 4 ukupno (ili više ukupno ako bude diobe mjesta). Više od toga ionako nema smisla jer za nekoga tko nije ušao u prva 2 u svojoj skupini nema logike da pobijedi u finalu.
Glasao sam za Chuija. Nije baš da se uvijek slažem s njegovim osvrtima, al taj nekakvi nevjerojatno opušteni i pozitivni pristup čitanju i komentiranju mi je baš super A i snimio je jako dobar album ove godine
Čisto iz znatiželje, jesi li glasao jucer ili danas?
Jučer glasao, danas ostavio komentar. Mada moguće da sam glasao i sinoć nakon ponoći, ne sjećam se. Zašto?
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud