Molim vas za pomoć, mojoj najmlađoj sestri je dijagnosticiran karcinom. Saznao sam prije nekoliko trenutaka. Sudjelujte na mojim aukcijama i time pomozite u liječenju. Već sam ranije postavio neke aukcije, tokom današnjeg dana postavit ću ih još...
Kako je manhunter napisao, daj IBAN na koji se može uplatiti pomoć.
Vijesti su loše, ali vjerujem i želim joj brzo ozdravljenje, znanost je napredovala i treba biti pozitivan.
Za one koji žele pomoći bez da sudjeluju u aukcijama Paypal account je na mail: denisnemes@teachers.org U ovim novim aukcijama koje upravo postavljam nalazi se i moj IBAN.
Isuse, nadam se da će sve ipak proći dobro. Pokušati ću kupiti nešto na aukcijama svakako.
Možda ne bi bilo zgorega da se ovaj topic prebaci u prvi podforum na vrhu foruma. Ne zalaze svi u ove zakutke, mislim da će ga gore više ljudi vidjeti.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Žao mi je, nadam se da je otkriveno u ranom stadiju i da će liječenje biti uspješno. Unatoč lošim vijestima budite pozitivni, ne dopusti joj da klone duhom, vjerujte da će sve biti u redu, i bez obzira na metode liječenja koje propišu doktori, isprobajte i sve "alternativne" mogućnosti, poput noni, "vitamina" B17 itd. Ima puno te narodne medicine, gdje su pozitivni učinci upitni, ali je bitno da joj ništa od toga ne naruši zdravlje. Trošiti nešto sa vjerom da će ti pomoći ima snažan učinak na ljudsku psihu. Samo hrabro, pozitivno i sa vjerom u ozdravlje.
Možda ćete prepoznati ove stripove, već sam pisao o njima na topicu u podforumu Aukcije. S obzirom da je prošlo 10 dana otkad sam spomenuo cijelu situaciju oko nepreuzetih stripova, a inicijalni kupac se više nikako nije javio, smatram da je najbolje vratiti ih u prodaju na ovaj način, kako bi se pomoglo nekome kome je to stvarno potrebno.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Bachi, želim ti što brže ozdravljenje tvoje mlađe sestre. U to ime novac od pet prodatih integrala "Gričke vještice" kod Raula "Stripovi na kvadrat", biće moj skromni doprinos da se pomogne tvojoj sestri. Držite se, znam mnoge koji su pobijedili kancer!