Baš lijepo da je otvoren topic, ja krenuo pa vidio da već postoji. Naručio sam si 4 knjige (Nasa, Dali, Van Gogh i Michelangelo). Taj Spiderman, prejebeno izgleda izdanje. Nažalost nisam neki ljubitelj američkih stripova (DC, Marvel)
Ja sam vrebao neko od tih Marvel Library izdanja i iako bih radije FF ili Avengerse logično je po datumu izlaska da je Spider-man na popustu. Uzeo sam si ga.
Uzeo sam i - Winsor McCays Little Nemo. Gesamtausgabe 1905–1909 (za poklon, već imam na engleskom) - Film Posters of the Russian Avant-Garde
Ko prvi primeti sledeći popust, neka javi ovde!
Javit ćemo, a možeš se i prijaviti na njihov newsletter pa će ti oni javiti direktno na e-mail
Your storage is almost full To mi je konstantno stanje . Gomila poslovnih mejlova svaki dan + promotions, samo mi Taschen fali... A ovde sam praktično svaki dan.
Uzeo sam i - Winsor McCays Little Nemo. Gesamtausgabe 1905–1909 (za poklon, već imam na engleskom) - Film Posters of the Russian Avant-Garde
Ko prvi primeti sledeći popust, neka javi ovde!
Javit ćemo, a možeš se i prijaviti na njihov newsletter pa će ti oni javiti direktno na e-mail
Your storage is almost full To mi je konstantno stanje . Gomila poslovnih mejlova svaki dan + promotions, samo mi Taschen fali... A ovde sam praktično svaki dan.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud