forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Premier League 2025/2026.
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 319

prop_ovednik
Senior Member

Croatia
1497 Posts

Member since 13/01/2008

Posted - 07/02/2023 : 09:34:03  Show Profile Show Extended Profile  Send prop_ovednik a Private Message  Reply with Quote
Nece biti oduzimanja bodova, niti izbacivanja, nekako sam siguran u to. Ubilo bi to ligu i tv guste, tako da nista. Mozda bude neke kazne od iduce sezone, zabrana transfera, para, ovo-ono.
Gledanost i zanimljivost lige je ipak na prvom mistu, da izbace sad City liga je gotova na pola puta.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41169 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 07/02/2023 : 09:56:55  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Nece gledanost opasti izbacivanjem Sitija. Ima tu koliko hoces velikih klubova. Dosta vecih od tog instant sranja..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8955 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 07/02/2023 : 09:57:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Brate, ako si varao i na neposten nacin stekao prednost nad konkurentima onda podrzavam oduzimanje bodova i izbacivanje iz lige ili bilo sto vec. Jasno da naslov osvojen na taj nacin ne ostavlja najljepsi okus u ustima, ali alternativa je triput nepravednija. Nisu ni arsenal ni united krivi sto se oni drze pravila, a netko drugi ne.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16590 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 07/02/2023 : 10:08:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Posteno bi bilo da izbace prvih devet ekipa na tabeli.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8955 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 07/02/2023 : 10:23:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

Ne da mi se provjeravat, liverpool je deseti?

Go to Top of Page

prop_ovednik
Senior Member

Croatia
1497 Posts

Member since 13/01/2008

Posted - 07/02/2023 : 10:39:37  Show Profile Show Extended Profile  Send prop_ovednik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Nece gledanost opasti izbacivanjem Sitija. Ima tu koliko hoces velikih klubova. Dosta vecih od tog instant sranja..

Istina, al stvar je u tome da ti je ova sezona gotova. Arsenal prvak, idemo dalje.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 07/02/2023 : 10:40:04  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonto

Brate, ako si varao i na neposten nacin stekao prednost nad konkurentima onda podrzavam oduzimanje bodova i izbacivanje iz lige ili bilo sto vec. Jasno da naslov osvojen na taj nacin ne ostavlja najljepsi okus u ustima, ali alternativa je triput nepravednija. Nisu ni arsenal ni united krivi sto se oni drze pravila, a netko drugi ne.

Ali generalno pravilo je da se nepravde iz prošlosti ne ispravljaju na takav način. Što bi bilo kada bi svaki put kada je netko na nepošten način dobio utakmicu oduzimali bodove retroaktivno? Nastao bi kaos. Ne znam zašto bi za financijsko varanje postojala toliko radikalno drugačija pravila nego za varanje na terenu.
Ako ih treba izbaciti iz lige na ljeto, to je jedna stvar, ali ikakvo mijenjanje tablice usred sezone bi bilo nepravedno po meni.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 07/02/2023 : 10:41:57  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma neka se samo poništi sezona i to je to.
Možemo se fokusirati svi na Europu i kupove.

Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8955 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 07/02/2023 : 10:45:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

quote:

Ali generalno pravilo je da se nepravde iz prošlosti ne ispravljaju na takav način. Što bi bilo kada bi svaki put kada je netko na nepošten način dobio utakmicu oduzimali bodove retroaktivno? Nastao bi kaos. Ne znam zašto bi za financijsko varanje postojala toliko radikalno drugačija pravila nego za varanje na terenu.
Ako ih treba izbaciti iz lige na ljeto, to je jedna stvar, ali ikakvo mijenjanje tablice usred sezone bi bilo nepravedno po meni.

Nisam za brisanje naslova proslih naslova, ali mi je ok oduzimanje bodova u aktialnoj sezoni.

Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14538 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 07/02/2023 : 10:59:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:

Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14538 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 07/02/2023 : 11:00:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Nisam za brisanje naslova proslih naslova, ali mi je ok oduzimanje bodova u aktialnoj sezoni.

Najbolje da im samo oduzmu bodove, tako da i Tottenham konačno omrsi malo Lige prvaka.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 07/02/2023 : 11:57:57  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Razumijem logiku, samo, eto, ne slažem se.
Ali treba biti fer i reći da sam subjektivan jer mi je City kao klub simpa, a Arsenal sve suprotno.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16590 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 07/02/2023 : 13:42:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ne da mi se provjeravat, liverpool je deseti?

Dobar si.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14607 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 08/02/2023 : 17:08:15  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Od PL, imamo večeras (21h) na programu ManU - Leeds.
Eventualnom pobjedom ManU može doći na samo 5 bodova od Arsenala.

Edit; bogme se nisam nadao ovakvom rezu, evo ih laganih 0-2

Never leave it in the hands of the judges

Edited by - ReemCP on 08/02/2023 22:14:12
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33532 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 08/02/2023 : 22:17:29  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Da, i ja očekivao pobjedu Uniteda.

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14607 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 08/02/2023 : 22:20:32  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Zanimljivo da su oba gola primili na pocetku svakog poluvremena.
Ovaj Sabitzer mi djeluje kao dobro pojacanje.

edit: evo ih začas na 2:2

Edited by - ReemCP on 08/02/2023 22:35:43
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14538 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 09/02/2023 : 08:12:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Važan bod za Leeds.
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14538 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 10/02/2023 : 13:43:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/chelsea-ih-je-doveo-za-300-milijuna-a-sad-ih-se-rjesava-medju-njima-je-i-kovacic/2437094.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_m
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41169 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 10/02/2023 : 14:03:25  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Otkud to odjednom da Kovacic ne valja? Meni je on odlican igrac!

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14538 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 10/02/2023 : 14:21:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Nisam nikad bio nešto pretjerano oduševljen Kovačićem posebno zbog njegovih reprezentativnih domena, ali isti sam slučaj svojedobno imao i s Rakitićem. Tako da i ono dobro što bi odigrao u klubu 'ne vidim' od igara za reprezentaciju.
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14607 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 11/02/2023 : 14:04:34  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Tko će kome, ako ne svoj svome.
Ali ovaj Chelsea baš moćno djeluje.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 11/02/2023 : 14:25:27  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Nadam se samo da Paquetina ozljeda nije preozbiljna.
Neloše poluvrijeme svakako. Bit će tu još svega.

Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14607 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 11/02/2023 : 14:31:02  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Ne navijam za nikoga ovdje, ali dobro da je WHU izjednačio jer će biti vjerujem zanimljivije u nastavku.
Šteta zbog Paquete, nadam se i ja da je nešto lakša ozljeda u pitanju.

Edited by - ReemCP on 11/02/2023 14:31:23
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14538 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 11/02/2023 : 14:33:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Ne volim Chelsea.Neloša utakmica.
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14607 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 11/02/2023 : 14:36:49  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Volim gledat ovog ukrajinskog Neymara, drago mi da je Felix zabio, a i ovaj Enzo odlično izgleda. Svakako, dobar nogomet gledamo što je najvažnije.

Go to Top of Page
Page: of 319 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.64 seconds. Snitz Forums 2000