Hrvatska prva i neprocjenjiva medalja. Jedna od istinskih legendi nije vise s nama. Hvala mu na svemu! (Procakulali smo na Hvaru malo, volio je opasno cigarete i izbezumljeno je po kaletama trazio gdje ce ih kupiti) Pocivao u miru Bozjem, nadam se da ce imati sad cigareta i cokolade koliko god treba...
Jako mi je zao Cire. Po meni je bio sprdnja od trenera a verovatno najveci motivator od svih trenera na ovim prostorima. Ali uvek simpatican i bez dlake na jeziku.
Videh negde da su ga pitali nakon nestanka struje na marakani da li se uplasio, a on je odgovorio "ne, nisam se uplasio. Svakom nasem igracu je prisao jedan srpski da ga sacuva, samo meni niko nije prisao picka im materina":)
Naziveo se, nije tragedija, ali mi je bas bas zao.. Legenda!
Svakako je bio simpatičan čovjek, bez dlake na jeziku! Mislim da negdje imam sliku s njim sa oproštajne utakmice Perice Bukića, a i jednom prilikom početkom devedesetih kad je Dinamo gostovao za jubilej kluba iz mog kvarta (Vrapče) dobio i autogram.
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Jedan jedini, neponovljivi. Oštrog jezika ali velikog srca. Zajebant i gospodin. Džentlmen. Rekao je jednom prilikom da mu je veći uspjeh 82' nego 98'. Počivao u miru, neka ti je laka hrvatska zemlja, majstore!