I sad će netko reći da je ovaj prijevod bolji od onog Ludensovog koji je glasio "Neranjivi"??
Ja ne znam što je tebi smiješno ili nejasno ?
Pa i Libellus je preveo epizodu "Neranjivi".
"Šesta knjiga iz naše zadnje ovogodišnje ture koja će se uskoro naći u prodaji nosi naslov “ONAJ KOJI NE UMIRE” i riječ je već o 79. knjizi Zagorova redovnog serijala!Smile
Tri epizode koje vas čekaju u ovoj knjizi te autori koji ih potpisuju su:
"Onaj koji ne umire" je naziv cjelokupne knjige prema preuzetom izdanju iz Repubblice broj 87 koji u orginalu nosi naziv "Colui che non Muore" što znači "Onaj koji ne umire" što je uostalom LL stavio kao naziv i svoje knjige.
Strip zbog kojega sam se navukao na Zagora, nakon što sam ga kupio 1986. (tri nastavka - s velikim nestrpljenjem čekao i obilazio trafiku) i pročitao nekoliko puta više nije bilo natrag... Rođena je ljubav koja ne prolazi :)
Za neke od ovih stripova znam točno dan i kiosk kad sam ih kupio..... pa usporedno čitao Izazov/Sedmu rundu sa ovim novim Supermikeom…..
„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“ "...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..."
Da, "slobodna Dalmacija" je izbacila prvog puta, a Ludens ide s njim prvi put. Kako ima jos 17 brojeva do nj, dok izadje zauzet ce drugo mjesto na ljestvici drzavnog prvenstva u strip izdavastvu. 😊 Ako ne ubrzaju u libellusu.. 😁 u protivnom kolekcionari ce dizati mjesto stambenog, stripovni kredit. Heh, ljubitelji stripa su se nazivali stripomani, stripasi, a ovo bi ih dovelo do naziva striperi, jer ce morati ostati bez gaca da kupe strip koje vole. 😁
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
koje pare se bacaju ,baš me zanima koliko će to vridit za 5-10 godina. i oče li uopče
I, koliko vrijedi? Što se tiče Srbije, cijena ne pada. Onaj najtraženiji zadnji put je otišao za 300e, a vidim da na aukcijama ovdje bude i više.
Prosječna plaća u Srbiji je, cijenim, 450e (izuzmemo li vladare koji kvare prosek sa 20 puta većom) i garantirano će ići dole. Mrka kapa za strip općenito pa i za ovo izdanje.