forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 OTIŠLI SMO u tri PM - definitivno
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 240

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10390 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 09/02/2023 : 13:07:34  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vukozec

quote:
Originally posted by lwood

https://www.index.hr/vijesti/clanak/hrvati-masovno-pisu-po-zambijskim-portalima-ovo-su-komentari/2436456.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d

hrvacki jal na najjače

Evo sad je jasnije: https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/huskaci-s-dna-politike-moze-li-se-bujancu-peternelu-i-pernaru-suditi-zbog-govora-mrznje-15304185

Pola ovih komentara su profesionalni botovi i "botovi", druga polovica su samo indoktrinirani imbecili.

Upravo tako.

Inače, šta misliš kakva bi bila Benčićkina retorika da je doli zaglavija neki lik iz DP ili Hoda za život?

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10390 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 09/02/2023 : 13:08:39  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

https://www.index.hr/vijesti/clanak/hrvati-masovno-pisu-po-zambijskim-portalima-ovo-su-komentari/2436456.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d

hrvacki jal na najjače

Što se tiče komentara, anonimnih dojava itd., tu je i činjenica da je među tim ljudima član jednog vrlo popularnog HR benda, čiji frontmen je politički vrlo aktivan.

Što se cijele priče tiče, čim je Kongo u priči stvari ne mogu biti čiste, no treba reći da bi tu djecu vjerojatno čekao puno bolji život da su završili u hrvatskim obiteljima, od života koji ih čeka ako ostanu u Kongu.

Osobno znam 3 obitelji koje su posvojile afričku djecu. Odlučili su se na posvajanje te djece zato jer je skoro pa nemoguće posvojiti hrvatsko dijete (znam još nekoliko parova koji to pokušavaju, no ne znam nijedan koji je uspio), iako ima više djece koja provedu cijelo odrastanje po domovima i udomiteljskim obiteljima nego što ima potencijalnih posvajatelja. Nemam pojma kako je išla njihova procedura posvajanja (mislim da su neki u Keniji posvajali djecu), koliko je slična ovoj priči, no cijela ova priča sigurno negativno utječe i na živote tih ljudi. I dosad su sigurno trpili razne poglede, a mogu misliti kako je sad.

Inače, imamo mi ovu temu obrađenu i u stripu: http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=49976

Mislin da je javnosti ipak puno zanimljiviji onaj transeksualac.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47365 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 09/02/2023 : 13:26:27  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

hrvacki jal na najjače

Što se tiče komentara, anonimnih dojava itd., tu je i činjenica da je među tim ljudima član jednog vrlo popularnog HR benda, čiji frontmen je politički vrlo aktivan.

Što se cijele priče tiče, čim je Kongo u priči stvari ne mogu biti čiste, no treba reći da bi tu djecu vjerojatno čekao puno bolji život da su završili u hrvatskim obiteljima, od života koji ih čeka ako ostanu u Kongu.

Osobno znam 3 obitelji koje su posvojile afričku djecu. Odlučili su se na posvajanje te djece zato jer je skoro pa nemoguće posvojiti hrvatsko dijete (znam još nekoliko parova koji to pokušavaju, no ne znam nijedan koji je uspio), iako ima više djece koja provedu cijelo odrastanje po domovima i udomiteljskim obiteljima nego što ima potencijalnih posvajatelja. Nemam pojma kako je išla njihova procedura posvajanja (mislim da su neki u Keniji posvajali djecu), koliko je slična ovoj priči, no cijela ova priča sigurno negativno utječe i na živote tih ljudi. I dosad su sigurno trpili razne poglede, a mogu misliti kako je sad.

Inače, imamo mi ovu temu obrađenu i u stripu: http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=49976

Nisan te baš svatija zašto mi ovo pišeš?

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5017 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 09/02/2023 : 13:55:03  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
quote:

Čuj što smo egocentrični. Pišem općeniti komentar na temu iz linka koji si postavio, ne znači da tebi osobno nešto pišem.
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5017 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 09/02/2023 : 13:58:10  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

quote:

hrvacki jal na najjače

Koliko čitam, i ta osoba je aktivna u istoj političkoj opciji, tako da je to vezano.

Inače, ja informaciju koju spominješ nisam ni znao do maloprije. Nisam čitao ni što je Benčička rekla, ni ostali tzv. akteri domaće političke scene. No sad kad sam malo pročitao, vidim da sam i bez tih informacija sve pogodio u sridu sa svojim komentarom.

A bez obzira koliko tu ima standardnog političkog prepucavanja, Benčićka je rekla istinu. Na bilo kojoj strani političkog spektra, sa bilo koje strane zakona, jednako među desnima, lijevima, mafijašima i policajcima, BBBima i Torcidom, jedna stvar uvijek vrijedi kao istina: druker je najniža razina bijednika.

Edited by - vukozec on 09/02/2023 14:36:46
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47365 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 09/02/2023 : 14:06:12  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Čuj što smo egocentrični. Pišem općeniti komentar na temu iz linka koji si postavio, ne znači da tebi osobno nešto pišem.

Tako mi se ucinilo.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47365 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 09/02/2023 : 14:08:14  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
Uglavnom moja poanta je bila u tome koliko moras bit sjeban da neka politicka proseravanja pribacujes u zemlje 3.svita.
Prejadno cak i za nas.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 09/02/2023 : 14:48:15  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

A bez obzira koliko tu ima standardnog političkog prepucavanja, Benčićka je rekla istinu. Na bilo kojoj strani političkog spektra, sa bilo koje strane zakona, jednako među desnima, lijevima, mafijašima i policajcima, BBBima i Torcidom, jedna stvar uvijek vrijedi kao istina: druker je najniža razina bijednika.

Baš prijatelju napisao da se žena koristi mafijaško-huliganskim rječnikom, da bi ti napisao ovo.
Ako su 'drukeri' najniža razina bijednika, jel' možeš pliz dati svoju definiciju drukera, jer moglo bi se krivo protumačiti.

Što se same teme tiče, ne znam dovoljno, ali generalno pravilo koje daje dobre rezultate je pretpostaviti da su Peternel i Bujanec u krivu.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10390 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 09/02/2023 : 19:28:58  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

hrvacki jal na najjače

Koliko čitam, i ta osoba je aktivna u istoj političkoj opciji, tako da je to vezano.

Inače, ja informaciju koju spominješ nisam ni znao do maloprije. Nisam čitao ni što je Benčička rekla, ni ostali tzv. akteri domaće političke scene. No sad kad sam malo pročitao, vidim da sam i bez tih informacija sve pogodio u sridu sa svojim komentarom.

Znači veliki Zdravko je u stvari mala pizda?
Koja vrsta bijednika su onda oni koji drukaju bez da se ima šta za drukat, nego su dovoljno pokvareni i glupi da drukaju "pametnome dosta" metodon?

Benčićka je licemjerna kokoš, rigidnija u svojin "liberalnin" stavovima nego šta je rigidan prosječni "Hodač za život".

Šta se političke aktivnosti ovoga transeksualca tiče, slažen se da je Hrvatinama ona interesantna, ali mislin da Hrvatinama više smeta ono šta je toj osobi između nogu. Kad vidiš one najodvratnije komentare o toj osobi, odnosno da je išla usvojit dite za orgije sa djecom, to je prvenstveno zbog međunožja, politička aktivnost je samo cherry on the top.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 09/02/2023 19:57:11
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10390 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 09/02/2023 : 19:31:25  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

quote:

Baš prijatelju napisao da se žena koristi mafijaško-huliganskim rječnikom, da bi ti napisao ovo.
Ako su 'drukeri' najniža razina bijednika, jel' možeš pliz dati svoju definiciju drukera, jer moglo bi se krivo protumačiti.

Što se same teme tiče, ne znam dovoljno, ali generalno pravilo koje daje dobre rezultate je pretpostaviti da su Peternel i Bujanec u krivu.

Neznan ko je taj Peternel, ali da, Bujanec je imbecil.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7318 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 09/02/2023 : 20:06:06  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
I šta tu na kraju imamo?

Ultradesničari protiv svoje Bizarro verzije?

Govor mržnje prema transrodnim osobama?

Linč i želja da se pritvorene komotno i smakne?

Neizvjesnu sudbinu te dice koja će "vjerojatno biti gora"?

Gdje je i koliki nečiji skup žetona i čime se prosječan komentator ove situacije povodi? Političkim opredjeljenjem? Moralnim načelima? Empatijom na razini internet gutača mačjih videa?

And like that... he's gone.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 09/02/2023 : 20:10:57  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Pogledao sam sada Otvoreno i dio Bujice i ispada da su njih dvojica zvala u Zambiju i obavještavala tamošnju štampu da je jedan od pritvorenika transeksualac (što je ondje, dakako, zločin).

Slažem se da je to najniža razina bijede.

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10390 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 09/02/2023 : 20:19:46  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vice

I šta tu na kraju imamo?

Ultradesničari protiv svoje Bizarro verzije?

Govor mržnje prema transrodnim osobama?

Linč i želja da se pritvorene komotno i smakne?

Neizvjesnu sudbinu te dice koja će "vjerojatno biti gora"?

Gdje je i koliki nečiji skup žetona i čime se prosječan komentator ove situacije povodi? Političkim opredjeljenjem? Moralnim načelima? Empatijom na razini internet gutača mačjih videa?

Na kraju imamo ekipu koja je na nižen stupnju razvoja od merkata, koju apsolutno boli kurac za tu dicu.
Dica su samo superpovod primitivnin čobanima da orgijaju za tipkovnicama. Dica mogu i u paravojne postrojbe, bordel, ili farmu organa, al koga boli kurac za to? Prosječnon glupanu je od sudbine te dice važnije nečije međunožje ili političko opredijeljenje.
Pa imaš jednog debila ovde na forumu(Ima ih puno više al ovaj se outao) kojen je najveći problem kod ovih ljudi koji su doli zaglavili to kako dotični izgledaju. Za ne falit, lik je nekakav ocvali metalac.
Zamisli ironije da ocvali metalac nekome sere kako izgleda?

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 09/02/2023 20:22:58
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12765 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 09/02/2023 : 21:01:11  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Ako je istina ovo za transeksualac i da je to Bujanec prijavio, onda mu skidam kapu, mislim Bujancu.

Ovome transiu natovarit na grbaču i davanje netočnih osobnih podataka, skrivene namjere i sve ostalo i pustit ga neka razmišlja u ćuzi.
Ali ne u ženskom dijelu nego u muškom.

Have mercy
Go to Top of Page

bvagner3
Senior Member

Croatia
2346 Posts

Member since 13/01/2009

Posted - 09/02/2023 : 21:10:06  Show Profile Show Extended Profile  Send bvagner3 a Private Message  Reply with Quote
Nije mi baš jasno što su uopće išli po tu djecu u Afriku,kada oni kada malo porastu,prije ili kasnije dolaze ovdje i sami,kao migranti.

#!??
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 09/02/2023 : 21:53:56  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by izivko

Ako je istina ovo za transeksualac i da je to Bujanec prijavio, onda mu skidam kapu, mislim Bujancu.

Ovome transiu natovarit na grbaču i davanje netočnih osobnih podataka, skrivene namjere i sve ostalo i pustit ga neka razmišlja u ćuzi.
Ali ne u ženskom dijelu nego u muškom.

Kakvo će zadovoljstvo u tebi probuditi činjenica da netko koga uopće ne poznaš niti ti je išta skrivio ćami doživotno u zatvoru u stranoj državi?
Što ti mora biti u glavi da te tako nešto raduje?

Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12765 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 09/02/2023 : 21:57:58  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Nema tu zadovoljstva.

Trgovina djecom je najteži kriminal. Tu ne treba imati milosti. Ni najmanje.

Have mercy

Edited by - izivko on 09/02/2023 21:58:27
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 09/02/2023 : 22:03:32  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
A ti znaš da su oni trgovali djecom?
Nisi to zaključio samo jer ste politički neistomišljenici?

Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12765 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 09/02/2023 : 22:10:56  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Smrdi na veliku muljažu.

Uostalom pričekajmo odluku zambijskih vlasti. Vjerujem njihovom sudstvu.

Have mercy
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10390 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 09/02/2023 : 22:20:14  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
@vukozec
Jel još uvik misliš da je Zoki glavni glumac u ovoj predstavi?

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5017 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 09/02/2023 : 22:20:39  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
quote:

Smrdi na veliku muljažu.

A u pičku materinu.
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12765 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 09/02/2023 : 22:35:19  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Smrdi na veliku muljažu.

A u pičku materinu.

Ideš u Zambiju posvojiti dijete s iskrenim namjerama, onda si sigurno dobro upoznat s tamošnjim prilikama i imaš povjerenje u njihovo sudstvo.

Ili u startu kontaš, sirotinja je to, podmazat ću malo ovdje malo ondje i riješiti sve novcem.

Have mercy
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10390 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 09/02/2023 : 22:41:00  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Smrdi na veliku muljažu.

A u pičku materinu.

Pripazi na riječnik.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8737 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 09/02/2023 : 23:04:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Smrdi na veliku muljažu.

A u pičku materinu.

Pripazi na riječnik.

smijem se svoj trojici, da ne bude zabune.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

Macbeth
Junior Member

361 Posts

Member since 19/08/2022

Posted - 09/02/2023 : 23:32:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Macbeth a Private Message  Reply with Quote
Bio bih kompletna debilčina da donesem djecu na svijet u ovoj državi (a i svugdje skoro), ovo je gadljivo više. Od klečavaca i molitelja za "čednost" do dežurnih dušebrižnika kojima je najveći problem tko se s kim kara. Kad čujem da se netko od takvih tobože brine za djecu, povraća mi se. Nema tu brige za djecu niti obzira, samo sebičnost i plemenski mentalitet.
Onda kad pojedinci odrastu neprilagođeni, nasilni i naprave sranje nekakvo, onda će se svi čuditi.
Oni malo manje sretni popit će metak u nekoj prašumi, jebiga.
Go to Top of Page
Page: of 240 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.61 seconds. Snitz Forums 2000