Author |
Topic  |
Dr. Zistis
Advanced Member

.jpg)
5621 Posts
Member since 06/10/2011 |
|
Dr. Zistis
Advanced Member

.jpg)
5621 Posts
Posted - 12/02/2023 : 21:29:28
|
quote: Originally posted by dovlajoe
quote: Originally posted by manhunter
quote: Originally posted by Dr. Zistis
[url=https://postimg.cc/DSnfysL0] [/url]
Šta ti je mladost, možeš četiri puta za 90 minuta. 
Manhunterova replika u rangu najduhovitijeg posta u poslednje vreme.Sjajno!
Ha ha, vrhunski Jos ga nije iskvario "truli zapad" |
 |
|
Dr. Zistis
Advanced Member

.jpg)
5621 Posts
|
Dr. Zistis
Advanced Member

.jpg)
5621 Posts
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16591 Posts
Member since 01/07/2008 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26074 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
|
Dr. Zistis
Advanced Member

.jpg)
5621 Posts
Posted - 18/02/2023 : 00:20:53
|
Presudila je nasa borbenost u drugom poluvremenu i individualni kvalitet nasih igraca. Partizan cini mi se ima bolju timsku igri a mi vise igraca koji znaju da "izmisle kos". Iznenadio me je Ivanovic,nije smeo da dobije dve tehnicke i ostavi ekipu bez trenera gotovo celu utakmicu.Uvek mi izgleda smireno i cini se najprisebniji na terenu. Kampaco moze i mora jos bolje, klasa je to Partizanu je po meni najvise falio Madar. Neka se spremi Mega  |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 18/02/2023 : 00:24:14
|
Presudila je nasa borbenost u drugom poluvremenu i individualni kvalitet nasih igraca. Partizan cini mi se ima bolju timsku igri a mi vise igraca koji znaju da "izmisle kos". Iznenadio me je Ivanovic,nije smeo da dobije dve tehnicke i ostavi ekipu bez trenera gotovo celu utakmicu.Uvek mi izgleda smireno i cini se najprisebniji na terenu. Kampaco moze i mora jos bolje, klasa je to Partizanu je po meni najvise falio Madar. Neka se spremi Mega 
Kako to, Partizan je igrao sa 5 stranih igraca, a mi sa 4?Zar nije u Kupu dozvoljeno samo 4. |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
Edited by - srdjandj on 18/02/2023 00:25:20 |
 |
|
vladar
Average Member

Serbia
787 Posts
Member since 05/09/2002 |
Posted - 18/02/2023 : 00:29:44
|
quote: Originally posted by srdjandj
Presudila je nasa borbenost u drugom poluvremenu i individualni kvalitet nasih igraca. Partizan cini mi se ima bolju timsku igri a mi vise igraca koji znaju da "izmisle kos". Iznenadio me je Ivanovic,nije smeo da dobije dve tehnicke i ostavi ekipu bez trenera gotovo celu utakmicu.Uvek mi izgleda smireno i cini se najprisebniji na terenu. Kampaco moze i mora jos bolje, klasa je to Partizanu je po meni najvise falio Madar. Neka se spremi Mega 
Kako to, Partizan je igrao sa 5 stranih igraca, a mi sa 4?Zar nije u Kupu dozvoljeno samo 4.
Panter je domaci igrac. Zavrsio mu Covic drzavljanstvo dok je igrao za vas. |
 |
|
vladar
Average Member

Serbia
787 Posts
Member since 05/09/2002 |
Posted - 18/02/2023 : 00:33:41
|
Iznenadio me je Ivanovic,nije smeo da dobije dve tehnicke i ostavi ekipu bez trenera gotovo celu utakmicu.Uvek mi izgleda smireno i cini se najprisebniji na terenu. 
Mnogo si naivan, a ne delujes tako. Ili se samo pravis. Taktika. Isto je uradio Poceko na EP, kad nas je Italija razbila. Ekipa se trgne, stisne, malo se promeni kriterijum i to je to, ako ekipa ima potreban kvalitet. |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 18/02/2023 : 00:45:58
|
quote: Originally posted by vladar
quote: Originally posted by srdjandj
Kako to, Partizan je igrao sa 5 stranih igraca, a mi sa 4?Zar nije u Kupu dozvoljeno samo 4.
Panter je domaci igrac. Zavrsio mu Covic drzavljanstvo dok je igrao za vas.
a to je to, nisam znao! ipak zasluzena pobeda ZVEZDE! |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 18/02/2023 : 01:07:48
|
Nisam uopste gledao utakmicu, gledao sam snuker. prebacim oko pola 12 i setim se utakmice na Cairu i vidim pobeda Zvezde, posle citam da je bilo 18 razlike za Partizan, da nam je iskljucen trener u 12 minutu.ne mogu da verujem da smo ovo ipak pobedili! jos sutra protiv Mege i KUP je nas! |
 |
|
Dr. Zistis
Advanced Member

.jpg)
5621 Posts
Posted - 18/02/2023 : 09:57:16
|
quote: Originally posted by vladar
Iznenadio me je Ivanovic,nije smeo da dobije dve tehnicke i ostavi ekipu bez trenera gotovo celu utakmicu.Uvek mi izgleda smireno i cini se najprisebniji na terenu. 
Mnogo si naivan, a ne delujes tako. Ili se samo pravis. Taktika. Isto je uradio Poceko na EP, kad nas je Italija razbila. Ekipa se trgne, stisne, malo se promeni kriterijum i to je to, ako ekipa ima potreban kvalitet.
Ma jeste to uradio Poceko ali cisto sumnjam da je Ivanovic hteo namerno to da uradi...ne lici mi na njega |
 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17749 Posts
Member since 01/03/2004 |
|
Lukeruk
Average Member

Serbia
507 Posts
Member since 17/01/2018 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 18/02/2023 : 18:00:01
|
Samo onaj nesvirani faul nad Petruševim je Partizanu doneo OSAM poena razlike i isključenje trenera Zvezde (morao je biti priznat koš jer je Smailagić pored faula dirao i mrežicu plus dodatno bacanje za faul, u nastavku su Partizanu dosuđena tri bacanja i lopta sa strane iz koje su postigli dva poena). |
 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17749 Posts
Member since 01/03/2004 |
|
Dr. Zistis
Advanced Member

.jpg)
5621 Posts
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41232 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 18/02/2023 : 22:16:10
|
Eno poslednji “mister” redja krompire po Seriji A.
Cudo Bozje kako prosli mister Stankovic i onaj mister pre toga ne mogu nigde nista da naprave i kako nema iz tih titula nijednog transfera i nijednog igraca za repku a teska dominacija. Ocekivao sam mistere u ligama petice i pun PSZ, Siti i Real igraca iz zvezde. |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
Dr. Zistis
Advanced Member

.jpg)
5621 Posts
Posted - 18/02/2023 : 22:27:57
|
quote: Originally posted by sawitch
Cudo Bozje kako prosli mister Stankovic i onaj mister pre toga ne mogu nigde nista da naprave i kako nema iz tih titula nijednog transfera i nijednog igraca za repku a teska dominacija. Ocekivao sam mistere u ligama petice i pun PSZ, Siti i Real igraca iz zvezde.
Srecom pa su Lige petice pune igraca Partizana |
 |
|
Dr. Zistis
Advanced Member

.jpg)
5621 Posts
|
Lukeruk
Average Member

Serbia
507 Posts
Member since 17/01/2018 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41232 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 19/02/2023 : 00:52:23
|
Cudo Bozje kako prosli mister Stankovic i onaj mister pre toga ne mogu nigde nista da naprave i kako nema iz tih titula nijednog transfera i nijednog igraca za repku a teska dominacija. Ocekivao sam mistere u ligama petice i pun PSZ, Siti i Real igraca iz zvezde.
Srecom pa su Lige petice pune igraca Partizana
Ni ne treba da budu, mi smo 20 bofova iza vas stalno. Mada Vlahovic, Mitrovic, Nastasic, Lukic, Milenkovic… malo iskacu iz sablona. |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
Dr. Zistis
Advanced Member

.jpg)
5621 Posts
Posted - 19/02/2023 : 10:22:17
|
Srecom pa su Lige petice pune igraca Partizana
Ni ne treba da budu, mi smo 20 bofova iza vas stalno. Mada Vlahovic, Mitrovic, Nastasic, Lukic, Milenkovic… malo iskacu iz sablona.
Pa to i kazem, individualni kvalitet nikako timska igra A svi su najbolje igracke godine proveli u Partizanu pa je kvalitet dosao do izrazaja |
 |
|
Topic  |
|