Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
jaki
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/rsz_1rsz_2rsz_11igfpiar.jpg)
Croatia
27162 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 13/02/2023 : 23:02:11
|
Super za kioske... Znači roto👍 Još samo da ne bude Luna i na konju smo. Imam osjećaj da znam koji će biti strip u LMS 4🤑 |
Ja sam fetišist papira! |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
alexts
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/SUPERMAN.gif)
Serbia
8992 Posts
Member since 25/09/2005 |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27162 Posts
Posted - 14/02/2023 : 00:03:36
|
Ma znam da će ga biti ali čaram baram.. I to ne da će ga biti nego će okruživati tablu stripa barem sa dvije strane.To ni prije nisam mogao svariti. Ali uzest ću vrlo vjerovatno Texove a možda i taj Zagor![](icon_smile_big.gif) |
|
Poli
Advanced Member
![](AvatarUpload/Kailash sunrise.jpg)
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
tomas.hokenberi
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
![](AvatarUpload/lex_lutor.jpg)
Serbia
493 Posts
Member since 31/07/2017 |
Posted - 14/02/2023 : 09:32:56
|
quote: Originally posted by DOMI
bit će zanimljivo pratiti dugovječnost oba LMS izdanja - netko reče da sada Golconda treba pokrenuti direktan nastavak Zlatne serije s 1104.brojem, baš kako je nastavljen i LMS
To bi bio 1106 ako bi postupili isto ka sa LMS gde su preskočili 998. |
|
zlatan bihac
Advanced Member
![](AvatarUpload/Bihac.gif)
Bosnia and Herzegovina
7794 Posts
Member since 24/03/2009 |
Posted - 14/02/2023 : 10:40:46
|
Golconda jeste dala neke naznake da bi mogla krenuti sa novom edicijom, ali neki oblik lms specijala, za pokretanje zlatne serije im fale vodeci junaci, zagor i tex..sumnjam da ce sa mikijem i markom ( ako su i oni dostupni) pokrenuti zlatnu seriju.
Sto se vc lms tice, necu uzimati kao zs, sve brojeve i korice, samo ono sto vec nemam i to samo jednu koricu, npr, ovaj tex nemam u libelusu, i ako ludens ne krene sa kiosk izdanjem, ovaj drugi broj dylan maxi ipak cu uzeti od ludensa... |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27162 Posts
Posted - 14/02/2023 : 11:56:25
|
bitno je da ovi Magnus strip ima stare Texove. samo triba bolje od ovog Galep/Muzzija tandema. ako su već stavili Muzzija onda su mogli Graničnu zonu ili Texas Bill. |
|
DOMI
Advanced Member
![](avatars/1081539187.jpg)
Croatia
5133 Posts
Member since 19/06/2007 |
Posted - 14/02/2023 : 14:03:03
|
ma nek se kaša zakuhala, nikada u ponudi stripova više nego sada![](hail.gif) ![](hail.gif) a čim su LMS i ZS u pitanju - eto prašine & gungule oko nas!!! |
• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju • |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27162 Posts
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/3(3).jpg)
14130 Posts
Member since 28/11/2017 |
|
Jozzinelli
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/cubitus.jpg)
1644 Posts
Member since 10/04/2011 |
Posted - 16/02/2023 : 06:01:14
|
quote: Originally posted by alexts
quote: Originally posted by prozirna senka
Citav tvoj post omasio je metu samo tako.
Svaka rečenica, praktično. Takvi su mu mnogi postovi, a posebno oni oni o britanskom stripu. ![](icon_smile_big.gif)
Upotrebio si 2 puta reč "oni", toliko o tvojoj percepciji, krajnje je vreme da promeniš dioptriju ili da posetiš neurologa.
Što ne drndaš senku zbog toga što govori tu u zagonetkama, kad si ono mene koliko puta zajebavao da treba da ti nacrtam objašnjenje?
Ni ti ništa nisi ukapirao, al' bitno da se praviš pametan, spinuješ, daješ zlurade primedbe, a sad si počeo bezočno i da lažeš, poput onog tvog imenjaka što se ne skida sa televizije.
Umesto što non-stop kenjaš samo tek da bi nešto kenjao, bolje uzmi da posle 40 godina i pročitaš neki od tih britanskih stripova, kad su ti toliko "omiljeni".
|
Mek Koj nema alternativu |
|
stojsins
New Member
![](icon_star_gold.gif)
Serbia
122 Posts
Member since 15/02/2018 |
Posted - 16/02/2023 : 07:34:12
|
Novi LMS stiže u isto vreme kada i Bubnjevi Darkvodu - sledećeg četvrtka 23.02.2023:
![](https://i.ibb.co/K0jbBPX/331218954-1233917233895845-6063364395216354080-n-cr.jpg) |
Every minute of the future, is a memory of the past... |
Edited by - stojsins on 16/02/2023 07:34:37 |
|
Poli
Advanced Member
![](AvatarUpload/Kailash sunrise.jpg)
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
alexts
Advanced Member
![](AvatarUpload/SUPERMAN.gif)
Serbia
8992 Posts
Member since 25/09/2005 |
Posted - 16/02/2023 : 14:14:31
|
quote: Originally posted by Jozzinelli
quote: Originally posted by alexts
quote: Originally posted by prozirna senka
Citav tvoj post omasio je metu samo tako.
Svaka rečenica, praktično. Takvi su mu mnogi postovi, a posebno oni oni o britanskom stripu. ![](icon_smile_big.gif)
Upotrebio si 2 puta reč "oni", toliko o tvojoj percepciji, krajnje je vreme da promeniš dioptriju ili da posetiš neurologa.
Što ne drndaš senku zbog toga što govori tu u zagonetkama, kad si ono mene koliko puta zajebavao da treba da ti nacrtam objašnjenje?
Ni ti ništa nisi ukapirao, al' bitno da se praviš pametan, spinuješ, daješ zlurade primedbe, a sad si počeo bezočno i da lažeš, poput onog tvog imenjaka što se ne skida sa televizije.
Umesto što non-stop kenjaš samo tek da bi nešto kenjao, bolje uzmi da posle 40 godina i pročitaš neki od tih britanskih stripova, kad su ti toliko "omiljeni".
De, de...temper, temper... nemoj se uzbuđavaš toliko. ![](icon_smile_cool.gif)
Nisam dovoljno blizak sa Senkom da bih se šalio sa njim, kao sa tobom - a i znam da bi odgovorao nešto u stilu "VČ je sve u pravu i super su, Golconda nije u pravu nizašta i nisu dobri" i sl.
A to što ne umeš da rešiš njegove enigmatske postove, nisam ti ja kriv, ti si mnogo radoznao, a on nedorečen i nejasan, baš nezgodna kombinacija.
U vezi mene, u pravu si da ponekad kažem nešto samo tek da bi rek'o, biće još takvih postova, ostani pripreman. ![](icon_smile_big.gif) |
|
d.r.p
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
1598 Posts
Member since 09/08/2007 |
Posted - 16/02/2023 : 15:43:56
|
quote: Originally posted by stojsins
Novi LMS stiže u isto vreme kada i Bubnjevi Darkvodu - sledećeg četvrtka 23.02.2023:
![](https://i.ibb.co/K0jbBPX/331218954-1233917233895845-6063364395216354080-n-cr.jpg)
Je li ovaj Nikola Dragomirović radi i za VČ i za Čarobnu? |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27162 Posts
Posted - 16/02/2023 : 17:28:03
|
Strip od 11 eura na kioske? ajde da vidimo i to čudo.. ne bi bilo loša ako prođe pa da se i ostali izdavači preorijentiraju na roto albume na kiosku![](icon_smile.gif) |
|
john connor
Senior Member
Serbia
2760 Posts
Member since 15/02/2011 |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27162 Posts
|
SlajeR
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](avatars/wolverinemovie2.gif)
Yemen
262 Posts
Member since 10/06/2003 |
Posted - 16/02/2023 : 23:30:57
|
sa tom cenom i gabaritima na kiosk? ako je istina uzimam! čisto kao nagrada za odvažnost... |
Opusti misli i uci plivati.. |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27162 Posts
|
velka031
Advanced Member
![](AvatarUpload/zagor2(2).jpg)
Croatia
17048 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
tomas.hokenberi
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
![](AvatarUpload/lex_lutor.jpg)
Serbia
493 Posts
Member since 31/07/2017 |
Posted - 17/02/2023 : 09:16:20
|
quote: Originally posted by velka031
Da ne čitam sve, da li ovo znači da će se u ovoj ediciji kronološki objavljivati mladi Tex?
Teško je pogoditi šta VČ planira, ali vrlo je moguće da će objavljivati mladog Teksa i u narednim brojevima. Pitanje je samo ritma izlaženja. Nadam se da će od broja 5, poput Dnevnika, preći na manji format sa više stranica. |
|
velka031
Advanced Member
![](AvatarUpload/zagor2(2).jpg)
Croatia
17048 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 17/02/2023 : 10:56:05
|
quote: Originally posted by tomas.hokenberi
quote: Originally posted by velka031
Da ne čitam sve, da li ovo znači da će se u ovoj ediciji kronološki objavljivati mladi Tex?
Teško je pogoditi šta VČ planira, ali vrlo je moguće da će objavljivati mladog Teksa i u narednim brojevima. Pitanje je samo ritma izlaženja. Nadam se da će od broja 5, poput Dnevnika, preći na manji format sa više stranica.
I ja se nadam manjem formatu, ne volim knjižurine ni stripove velikog formata. Standardni Bonelli format mi je zakon. |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27162 Posts
Posted - 17/02/2023 : 12:08:48
|
quote: Originally posted by tomas.hokenberi
Teško je pogoditi šta VČ planira, ali vrlo je moguće da će objavljivati mladog Teksa i u narednim brojevima. Pitanje je samo ritma izlaženja. Nadam se da će od broja 5, poput Dnevnika, preći na manji format sa više stranica.
A kud ćeš više od 340 stranica... Normalno da je Bonelli format bolji za Bonelli stripove od ovog Magnus formata.Nisu ni u Dnevniku bili baš tolike budale.Ode duplo papira a za ništa.. |
|
mezzano
Senior Member
![](AvatarUpload/Pearl Jam - Vs 90x90.gif)
Serbia
1241 Posts
Member since 26/06/2007 |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|