Ne bih volio da ispadnu samo Zagori na kraju, ovoj ediciji se velika vecina (ukljucujuci i mene) prvenstveno veselila radi drugih junaka i prica koje inace ne bi nikad izasle.
"Losing is not my enemy. Fear of losing is my enemy."
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Vi ste ocigledno vecina vas krivo shvatili stvari, a ne razumijem zasto!? Ili sam ja taj u zabludi? Edicija je Zagorova i nece biti drugih junaka kao u IT. Broj 3 nije mogao ic jer jos nije izasao ni u IT, sad ce za par dana pa cemo uskoro imati i kod nas.
Ako je tako, bezveze, radovao sam se Teksu, Martiju i MNou
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!
Ako je tako, bezveze, radovao sam se Teksu, Martiju i MNou
+1
A nema ni smisla objaviti sada tu epizodu "Covjek s puskom". Istina da je rijec o vrhunskoj epizodi, medutim pred manje od godinu dana je izasla prica u sklopu extra edicije. Tko je nije imao od ranije, sigurno ju je nabavio sad u extri.
"Losing is not my enemy. Fear of losing is my enemy."
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!
Vi ste ocigledno vecina vas krivo shvatili stvari, a ne razumijem zasto!? Ili sam ja taj u zabludi? Edicija je Zagorova i nece biti drugih junaka kao u IT. Broj 3 nije mogao ic jer jos nije izasao ni u IT, sad ce za par dana pa cemo uskoro imati i kod nas.
daj ne širi dezinformacije!
sutra izlazi sedmi broj u IT, 6 je izašao:
LE GRANDI STORIE BONELLI N° : 6 Periodicità: trimestraleLUNA INSANGUINATA UN WESTERN DURO, VIOLENTO E TESO COME UN’ANTICA TRAGEDIA! Formato: 16x21 cm, b/n
Pagine: 292
Codice a barre: 977278515204520006Uscita: 29/11/2022
daj ne širi dezinformacije!
sutra izlazi sedmi broj u IT, 6 je izašao:
LE GRANDI STORIE BONELLI N° : 6 Periodicità: trimestraleLUNA INSANGUINATA UN WESTERN DURO, VIOLENTO E TESO COME UN’ANTICA TRAGEDIA! Formato: 16x21 cm, b/n
Pagine: 292
Codice a barre: 977278515204520006Uscita: 29/11/2022
Ako je tebi sam izdavac to rekao onda se ja najvise radujem tome zaista. Koliko ja znam edicija je registrovana kao Zagor velike boneli price. A kao sto rekoh volio bi zaista da sam u zabludi