Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Eto ih. Ova dva portrait of a city izdanja su strava, potpuno nepraktična za čitanje zbog svojih divovskih dimenzija, ali estetski na razini savršenstva . Bauhaus i Modern art su dosta manjih dimenzija, čak možda i premale, ali svejedno sasvim dobre. Mislim da veličina tu neće predstavljati nikakav problem.
Stiga mi je Spidey i na kraju mi je baš drago šta ga iman u kolekciji. Za 75 eura je stvarno bagatela. Unatoč glomaznosti osobno mi je ugodno i za čitanje. Ma divota!
bukv jedna od najboljih stvari ikada, nemam s cim da uporedim iskustvo citanja tog izdanja *tih stripova*(!)
secam se da sam pojurio bio da ga uzmem odmah cim izadje, plaseci se da ce ga razgrabiti kolekcionari pa mi sad malo krivo kad vidim da sam mogao da prodjem upola jeftinije xD
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Izgleda da su povisili cijenu poštarine. Sada je besplatna poštarina za narudžbe preko 75 eura (umjesto 50), a inače je poštarina 7 eura (umjesto 5). Doduše, ja sam jučer naručio par knjiga za ukupno 54 eura i dobio besplatnu poštarinu.
Ja sam u košaricu i ne gledajući ubacio 84€ tako da me svakako kači besplatna poštarina. Svašta lijepoga ima.