jučer na kioscima naletim na komplete Tex kolor specijala, dva broja za 10 maraka..tako da ta cijena od 10 kuna i nije više aktualna...jedino možda u Kauflandu budu po toj cijeni.. moram to ove godine malo potražiti..
jučer na kioscima naletim na komplete Tex kolor specijala, dva broja za 10 maraka..tako da ta cijena od 10 kuna i nije više aktualna...jedino možda u Kauflandu budu po toj cijeni.. moram to ove godine malo potražiti..
ma ja to tako zovem 10 kuna kad kupim u paketićima ili na IL i slično...
Sumnjam da ćemo više gledat nove Maksije.... Ne bi započinjali reprinti starih da LU hoće objavljivati nove.
Ma mislim da će ići dalje, ne vidim razlog da ne, nije valjda da se tako loše prodaje... Pa onaj zadnji i nije tako davno izašao. Eto, barem se nadam da je tako.
lani je maxi izašao u 2. i 5. mjesecu, godinu prije 3. i 8. ima vremena za karmine :). drago mi je što kolorac redovito izlazi mada mi je to najnezanimljivija texova edicija. skeptičniji sam po pitanju giganata, sljedeći mjesec će biti 4 g od zadnje ture. a da bi leglo, bi.
lani je maxi izašao u 2. i 5. mjesecu, godinu prije 3. i 8. ima vremena za karmine :).
Ali to je bilo prije nego li je započeja Tex Maxi reprint. Sad bi trebali onda izlaziti paralelno i reprinti i novi sa istim nazivom edicije?Gdje bi novi i stari imali drulčije korice? Sumnjam...
Originally posted by darkwoodaxe skeptičniji sam po pitanju giganata, sljedeći mjesec će biti 4 g od zadnje ture. a da bi leglo, bi.
jaki, bojim se da si u pravu. sad sam vidio da je 21. završila zagor maxi edicija u italiji pa je berni krenuo iz početka. tex maxi nije završio, ali znakovito je da u paketu također kreće iz početka i to kako kažeš u istoj ediciji. šteta, pratili smo talijane u korak. ako je to tako ne sumnjam da će libellus tu uskočiti, debele su, a odavno ne više kvalitetne priče i bit će preskupo. što se tiče giganata sigurno neće izdati svih 5 koliko zaostajemo, kronološki gledano zuccheri, villa, carnevale i to mi je dovoljno. tko živ tko mrtav nakon toga, za tri, četiri godine nas možda sve to i neće previše brinuti :)
Ma ide dalje i novi maxi...ne vidim razloga zašto da ne ide..Zagor maxi je završio ali ide Zagor plus i reprint maxija...išao je dampyr maxi do kraja, što ne bi išao i Tex maxi novi.