forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Спортско друштво "Црвена звезда" - Београд
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 393

Dr. Zistis
Advanced Member

5621 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 12/02/2023 : 21:28:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

quote:
Originally posted by Dr. Zistis

[url=https://postimg.cc/DSnfysL0][/url]

Šta ti je mladost, možeš četiri puta za 90 minuta.

Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5621 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 12/02/2023 : 21:29:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dovlajoe

quote:
Originally posted by manhunter

quote:

[url=https://postimg.cc/DSnfysL0][/url]

Šta ti je mladost, možeš četiri puta za 90 minuta.

Manhunterova replika u rangu najduhovitijeg posta u poslednje vreme.Sjajno!

Ha ha, vrhunski Jos ga nije iskvario "truli zapad"
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5621 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 16/02/2023 : 15:36:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
[url=https://postimg.cc/30hBPjsp][/url]

Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5621 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 17/02/2023 : 20:45:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
Samo jako
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 17/02/2023 : 23:36:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Bravo, docke. Poslusali te.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26074 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 17/02/2023 : 23:42:06  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Da nam nisu Gaučosi, bila bi katastrofa.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 17/02/2023 : 23:47:00  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Da, Kampaco!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5621 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 18/02/2023 : 00:20:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
Presudila je nasa borbenost u drugom poluvremenu i individualni kvalitet nasih igraca. Partizan cini mi se ima bolju timsku igri a mi vise igraca koji znaju da "izmisle kos".
Iznenadio me je Ivanovic,nije smeo da dobije dve tehnicke i ostavi ekipu bez trenera gotovo celu utakmicu.Uvek mi izgleda smireno i cini se najprisebniji na terenu. Kampaco moze i mora jos bolje, klasa je to
Partizanu je po meni najvise falio Madar. Neka se spremi Mega
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 18/02/2023 : 00:24:14  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Presudila je nasa borbenost u drugom poluvremenu i individualni kvalitet nasih igraca. Partizan cini mi se ima bolju timsku igri a mi vise igraca koji znaju da "izmisle kos".
Iznenadio me je Ivanovic,nije smeo da dobije dve tehnicke i ostavi ekipu bez trenera gotovo celu utakmicu.Uvek mi izgleda smireno i cini se najprisebniji na terenu. Kampaco moze i mora jos bolje, klasa je to

Kako to, Partizan je igrao sa 5 stranih igraca, a mi sa 4?Zar nije u Kupu dozvoljeno samo 4.

Edited by - srdjandj on 18/02/2023 00:25:20
Go to Top of Page

vladar
Average Member

Serbia
787 Posts

Member since 05/09/2002

Posted - 18/02/2023 : 00:29:44  Show Profile Show Extended Profile  Send vladar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

quote:

Kako to, Partizan je igrao sa 5 stranih igraca, a mi sa 4?Zar nije u Kupu dozvoljeno samo 4.

Panter je domaci igrac.
Zavrsio mu Covic drzavljanstvo dok je igrao za vas.
Go to Top of Page

vladar
Average Member

Serbia
787 Posts

Member since 05/09/2002

Posted - 18/02/2023 : 00:33:41  Show Profile Show Extended Profile  Send vladar a Private Message  Reply with Quote
quote:

Iznenadio me je Ivanovic,nije smeo da dobije dve tehnicke i ostavi ekipu bez trenera gotovo celu utakmicu.Uvek mi izgleda smireno i cini se najprisebniji na terenu.

Mnogo si naivan, a ne delujes tako. Ili se samo pravis.
Taktika.
Isto je uradio Poceko na EP, kad nas je Italija razbila.
Ekipa se trgne, stisne, malo se promeni kriterijum i to je to, ako ekipa ima potreban kvalitet.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 18/02/2023 : 00:45:58  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vladar

quote:
Originally posted by srdjandj

quote:

Panter je domaci igrac.
Zavrsio mu Covic drzavljanstvo dok je igrao za vas.

a to je to, nisam znao!
ipak zasluzena pobeda ZVEZDE!

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 18/02/2023 : 01:07:48  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Nisam uopste gledao utakmicu, gledao sam snuker.
prebacim oko pola 12 i setim se utakmice na Cairu i vidim pobeda Zvezde, posle citam da je bilo 18 razlike za Partizan, da nam je iskljucen trener u 12 minutu.ne mogu da verujem da smo ovo ipak pobedili!
jos sutra protiv Mege i KUP je nas!

Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5621 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 18/02/2023 : 09:57:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vladar

quote:

Iznenadio me je Ivanovic,nije smeo da dobije dve tehnicke i ostavi ekipu bez trenera gotovo celu utakmicu.Uvek mi izgleda smireno i cini se najprisebniji na terenu.

Mnogo si naivan, a ne delujes tako. Ili se samo pravis.
Taktika.
Isto je uradio Poceko na EP, kad nas je Italija razbila.
Ekipa se trgne, stisne, malo se promeni kriterijum i to je to, ako ekipa ima potreban kvalitet.

Ma jeste to uradio Poceko ali cisto sumnjam da je Ivanovic hteo namerno to da uradi...ne lici mi na njega
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17749 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 18/02/2023 : 10:24:33  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
Bilo bi lijepo vidjeti jedan kup bez incidenata.
Go to Top of Page

Lukeruk
Average Member

Serbia
507 Posts

Member since 17/01/2018

Posted - 18/02/2023 : 15:32:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Lukeruk a Private Message  Reply with Quote
Ocekivao sam laksu pobedu, ali s obzirom na okolnosti nije ovo ni tako lose. Sad ono najvaznije - finale.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 18/02/2023 : 18:00:01  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Samo onaj nesvirani faul nad Petruševim je Partizanu doneo OSAM poena razlike i isključenje trenera Zvezde (morao je biti priznat koš jer je Smailagić pored faula dirao i mrežicu plus dodatno bacanje za faul, u nastavku su Partizanu dosuđena tri bacanja i lopta sa strane iz koje su postigli dva poena).

Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17749 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 18/02/2023 : 18:00:56  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
Lagano protiv Čukaričkog. Fina posjeta.
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5621 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 18/02/2023 : 19:35:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
Uvek kazem, kad igra Katai igra i Zvezda. Bukari ozbiljan igrac👍
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41232 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 18/02/2023 : 22:16:10  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Eno poslednji “mister” redja krompire po Seriji A.

Cudo Bozje kako prosli mister Stankovic i onaj mister pre toga ne mogu nigde nista da naprave i kako nema iz tih titula nijednog transfera i nijednog igraca za repku a teska dominacija. Ocekivao sam mistere u ligama petice i pun PSZ, Siti i Real igraca iz zvezde.

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5621 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 18/02/2023 : 22:27:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Cudo Bozje kako prosli mister Stankovic i onaj mister pre toga ne mogu nigde nista da naprave i kako nema iz tih titula nijednog transfera i nijednog igraca za repku a teska dominacija. Ocekivao sam mistere u ligama petice i pun PSZ, Siti i Real igraca iz zvezde.

Srecom pa su Lige petice pune igraca Partizana
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5621 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 18/02/2023 : 22:28:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
Rapsodija u Nisu
Go to Top of Page

Lukeruk
Average Member

Serbia
507 Posts

Member since 17/01/2018

Posted - 18/02/2023 : 23:42:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Lukeruk a Private Message  Reply with Quote
Bravo za trofej. Idemo dalje.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41232 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 19/02/2023 : 00:52:23  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ni ne treba da budu, mi smo 20 bofova iza vas stalno. Mada Vlahovic, Mitrovic, Nastasic, Lukic, Milenkovic… malo iskacu iz sablona.

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5621 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 19/02/2023 : 10:22:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ni ne treba da budu, mi smo 20 bofova iza vas stalno. Mada Vlahovic, Mitrovic, Nastasic, Lukic, Milenkovic… malo iskacu iz sablona.

Pa to i kazem, individualni kvalitet nikako timska igra
A svi su najbolje igracke godine proveli u Partizanu pa je kvalitet dosao do izrazaja
Go to Top of Page
Page: of 393 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.55 seconds. Snitz Forums 2000