Kavu i rakiju ne pijem zbog fizickog zdravlja, rastavljeni ateist sam zbog mentalnog zdravlja.
A ja rakiju pijem i zbog mentalnog i zbog fizičkog zdravlja :)
...a ja perem zube s njom. Znam ja za sve njene prednosti, ali kad imas kronicni gastritis, gerb, refluks i sve moguce zelucane boljke onda je jedino sto mozes zaobilaziti je u sirokom luku, kako alkohol tako i kavu.
Pa Antiša je, koliko je meni poznato, oženjen, i to samo jednom, otac dvoje dice, znači pravi hrvatski muž, čovik koji što se obitelji tiče sve radi po PS-u kako Bog zapovida, kao što i inače radimo svi mi Vlaji :)
Jebate šta je naporan ovaj panzer. 12000 postova, a da zbrojiš sve riči koje je napisa ne bi ih bilo 1000. I to uglavnon bez ikakvog sadržaja. Svako 10-15 postova napiše jednu rič i to je to. Samo bjesomučno lipi linkove. Jedino kad san vidija da nešto piše je bilo kad je komentira moja izbacivanja ili amnestije. Počašćen san. Podsjeća me na Tuttu. Jednome je smisao života lipljnje pičaka na forum, a drugome lipljenje linkova na forum. Tutta je bar pristojan pa svoju drk arhivu drži u 2-3 specijalizirana topica. Ovaj drugi lipi linkove di stigne. Može li mu se otvorit neki Hot chicks sexy links topic pa da tamo zadovoljava svoje potrebe? Pomozimo mu.
Pa slažem se da je svijet krenuo dalje. Svi osim onih koji su nas uvjeravali da ulazimo u fašizam iz kojega nas nikada neće pustiti. Oni i dalje svaki dan pričaju o ovoj temi.
Meni je samo smiješno što kiky ovdje govori kako je virus pobjegao iz labosa, a ni sam ne vjeruje da je virus bio posebno problematičan. Teorije su mu u koliziji, mora se bolje koncentrirati.
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Pa slažem se da je svijet krenuo dalje. Svi osim onih koji su nas uvjeravali da ulazimo u fašizam iz kojega nas nikada neće pustiti. Oni i dalje svaki dan pričaju o ovoj temi.
Meni je samo smiješno što kiky ovdje govori kako je virus pobjegao iz labosa, a ni sam ne vjeruje da je virus bio posebno problematičan. Teorije su mu u koliziji, mora se bolje koncentrirati.
Nek se otvori tema, ja san za to da sve bude otvoreno, al čini mi se da se jedino kikiju o tome priča.
kako je ovo dvoje u koliziji? i zašto? jer sve manje ljudi puši tvoje teorije o virusu?