forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 SBE recenzije & rezervacije
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 231

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31029 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 01/03/2023 : 18:13:17  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote

mail za slanje recenzija:
recke.stripovicom@gmail.com

Mogao bi svatko napisati nekoliko stripova koji su mu dobri ili koji nemaju recenziju, pa kad se sve složi u popis netko će dobiti sigurno inspiraciju.

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game

Edited by - tex2 on 01/03/2023 23:08:20
Go to Top of Page

Salkan
Average Member

Bosnia and Herzegovina
677 Posts

Member since 20/01/2021

Posted - 01/03/2023 : 18:28:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Salkan a Private Message  Reply with Quote
Niko ne bježi od BD stripova, Božesačuvaj...ili amerikanaca. Jednostavno nisu dostupni kao Bonelli. Evo ja ću se žrtvovat i uradiću Perramus, samo mi dajte link skena, da ga mogu pročitati.

Škafiškafnjak
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 01/03/2023 : 18:35:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Ma pobogu, nije ovo bila kritika ikome
Samo komentiram, naravno da će svatko pisati o onome o čemu se osjeća najkompetentniji pisati...

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4741 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 01/03/2023 : 19:01:20  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

Treba nam raznolikosti u recenzijama. Ne znam ni sam kako to postići, al poprilično je monotono vidjeti da od 13 recenzija njih 11 otpada na Bonelli. Naravno, bez uvrede ikome od recenzenata, nego samo oću reći da bi baš volio da pokrivamo više različitih strip scena, čisto radi raznolikosti...

Ja se unazad zadnjih godinu dana pokušavam prebaciti na mange, ali stalno me netko "daj ovog Nathana, daj onog"

Go kneel and weep
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4741 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 01/03/2023 : 19:03:38  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
Inače, nakon više od tri tjedna "istraživačkog novinarstva" konačno završio MM - Prokletstvo u Sahari". Sutra šaljem, nek' se malo dinsta preko noći.

Go kneel and weep
Go to Top of Page

naker
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/06/2020

Posted - 01/03/2023 : 20:06:33  Show Profile Show Extended Profile  Send naker a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2

Mogao bi svatko napisati nekoliko stripova koji su mu dobri ili koji nemaju recenziju, pa kad se sve složi u popis netko će dobiti sigurno inspiraciju.

Dobar predlog, moglo bi da se pokrene glasanje na ovu temu nakon što se završi izbor za najboljeg recenzenta.

Ja bih nominovao neke stripove za koje mislim da bi morali imati recenziju na sajtu, ali ih trenutno nemaju, npr: Watchmen, V for Vendetta, Swamp Thing, Petar Pan, Sedam života kopca, Plašt i Očnjaci itd.
Go to Top of Page

Macbeth
Junior Member

361 Posts

Member since 19/08/2022

Posted - 01/03/2023 : 20:17:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Macbeth a Private Message  Reply with Quote
Slažem se da bi bilo fino imati više ne-Bonelli recenzija.

Doduše, razmišljao sam i ja o tom problemu (u okviru vlastitog čitanja - ne čita mi se samo Bonelli), meni osobno je problem što ne postoji nekakav sistem tagova, kategorija i sl. koji će mi nekako strpati slične stripove (ili čak pojedinačne epizode) u sličnu kategoriju.
Primjerice, volim Dylana, volim Kena - ja sad moram sam istraživati hrpetinu stripova da bih našao nešto što će mi se svidjeti, a da je slično ovoj dvojici.
Npr. najdraže su mi epizode kod Kena Parkera o mirnom, stočarskom životu, crteži prerije, priroda i suživot s prirodom, bez mnogo puškaranja... za takvo nešto moram otvarati posebnu temu i čekati odgovor nekog tko je to već pročitao. Ako tražim po jednostavnoj logici "ovo je western Bonelli", naći ću samo ono što me ne zanima.

Druga opcija je pročitati svaku recenziju ikad (koja nije Bonelli), a tu ima hrpa naslova za koje ne znam o čemu su sve dok se ne udubim u recenziju.
Bilo bi korisno kad bi sam strip na stranici (dakle, ne recenzija stripa) imao par tagova gdje bi pisalo 'western', 'manga', 'akcija', 'štagod' i da možeš pretraživati slične stripove po toj kategoriji... znam da je ovo sad pomalo glupo nabrajati, i da vjerojatno nikad neće biti realizirano jer je stranica stara. Samo mislim na glas, da ne bi mislili da sam prelijen sam istraživati
To dobro funkcionira s preporukama knjiga na nekim stranicama, pa zašto ne i za stripove.
Tako bih indirektno imao i veću inicijativu da recenziram/kupim/pročitam nekakav strip koji nije dio beskonačnog Bonelli serijala.
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7270 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 01/03/2023 : 20:40:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by drogsy

quote:
Originally posted by Paka01

Treba nam raznolikosti u recenzijama. Ne znam ni sam kako to postići, al poprilično je monotono vidjeti da od 13 recenzija njih 11 otpada na Bonelli. Naravno, bez uvrede ikome od recenzenata, nego samo oću reći da bi baš volio da pokrivamo više različitih strip scena, čisto radi raznolikosti...

Ja se unazad zadnjih godinu dana pokušavam prebaciti na mange, ali stalno me netko "daj ovog Nathana, daj onog"

Dok ne odradiš sve Nathane sa mnom nema ti iz ove kože.
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7526 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 01/03/2023 : 22:46:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
@tex2: Ajde molim te da zalijepiš u svoj prvi post početni post s prošle stranice.

Kamo god da kreneš, uvijek si tu.
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31029 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 01/03/2023 : 23:09:00  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Uspio sam :-)

Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7526 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 01/03/2023 : 23:39:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2

Uspio sam :-)

Bravo, hvala!

Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13077 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 02/03/2023 : 21:24:45  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Čim izađe Spockov izvještaj, odmah me podsjeti da je još jedan mjesec iza nas.
Bože dragi, kako to vrijeme leti.

Ovaj tjedan je u nekim planovima bio predviđen za tjedan Texa, ali plan objava je podložan promjenama pa se Tex tjedan odgađa za idući tjedan. Ali, kakav će to tjedan biti! Imamo čak 4 različita recenzenta koji su pisali Texa i to ćemo idući tjedan iskoristit. Mislim da dosad nismo imali takav slučaj sa 4 različita recenzenta za istog junaka.

P.S.
@Paka - ti si nam obećao "Batman tjedan" i mi te još uvijek čekamo

Strike first. Strike hard. No mercy.
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4741 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 02/03/2023 : 22:12:33  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
Upravo poslao recenziju za Martin Mystere gigant 4 - Prokletstvo u Sahari

Go kneel and weep
Go to Top of Page

Salkan
Average Member

Bosnia and Herzegovina
677 Posts

Member since 20/01/2021

Posted - 03/03/2023 : 10:29:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Salkan a Private Message  Reply with Quote
Rezervisao bih:
LMS415: Takav je bio Alan Skot.
Sram vas bilo da niko Čarlsa Bronsona nije htio nahvaliti.
:)
EDIT:
Poslao sam Faktor Z, sledeći je Ken.

Škafiškafnjak

Edited by - Salkan on 03/03/2023 21:36:20
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31029 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 03/03/2023 : 11:15:41  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Super strip i cijeli serijal!

Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 03/03/2023 : 11:46:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ReemCP

@Paka - ti si nam obećao "Batman tjedan" i mi te još uvijek čekamo

Imaš bolje pamćenje nego ja
Potrudit ću se, pa šta bude...

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7526 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 03/03/2023 : 21:48:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
Nije bolest sve što boli. Ili 100% ili katastrofa:
https://www.stripovi.com/index.asp?page=reviews-user-latest&Author=%9Ealosna_sova

Osim ocjena, najjači su mi komentari na stripove kojima je podijelio loše ocjene.

Edited by - Spock on 03/03/2023 21:50:17
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31029 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 03/03/2023 : 22:13:09  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Ima nas svakakvih, ja ne bi nikad dao 10 %, meni ako se i ne svidi neki strip, evo dva primjera Nikopol i Halo Jones, dva stripa koja su mi predstavljala izrazitu muku za čitanje, pa sam opet dao iznad 50 %, jer ako ja ne razumijem strip i ne sviđa mi se ne znači da je za jedinicu, ostavim neutralne ocjene uz opis nije moj tip stripa.

Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13077 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 03/03/2023 : 23:21:08  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Spock

https://www.stripovi.com/index.asp?page=reviews-user-latest&Author=%9Ealosna_sova

Osim ocjena, najjači su mi komentari na stripove kojima je podijelio loše ocjene.

Tu nažalost nema lijeka

Go to Top of Page

Salkan
Average Member

Bosnia and Herzegovina
677 Posts

Member since 20/01/2021

Posted - 04/03/2023 : 11:02:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Salkan a Private Message  Reply with Quote
Trenutno imam rezervirane a nezavršene:
KenParker Crni Bregovi
KitTeler Kubaj-kan i
Džudas Takav je bio Alan Skot.
...u jeku trenutnih previranja na temu Bonelli/ne-Bonelli, samo da kažem da bih rezervisao (ako niko nema ništa protiv) i kapitalce
Džeremaja 01: Noć grabljivica i
Eternauta.
Trebaće mi malo više vremena za zadnje pomenutog, ali ću rado probati odraditi u rokovima.
Pozdrav.

Škafiškafnjak
Go to Top of Page

Macbeth
Junior Member

361 Posts

Member since 19/08/2022

Posted - 04/03/2023 : 11:06:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Macbeth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Spock

Znam da se o ukusima ne raspravlja, ali svakom Marku dati 100%? Svašta... ja sam mislio da sam ja liberalan kad najvećem govnu od epizode Dylana ili Zagora dam 40-ak posto

quote:
Originally posted by Salkan

Trenutno imam rezervirane a nezavršene:
KenParker Crni Bregovi
KitTeler Kubaj-kan i
Džudas Takav je bio Alan Skot.
...u jeku trenutnih previranja na temu Bonelli/ne-Bonelli, samo da kažem da bih rezervisao (ako niko nema ništa protiv) i kapitalce
Džeremaja 01: Noć grabljivica i
Eternauta.
Trebaće mi malo više vremena za zadnje pomenutog, ali ću rado probati odraditi u rokovima.
Pozdrav.

Veselim se Eternautu, kupio sam ga oko Nove godine i jedva čekam to pročitati prvi put. Uz recenziju, naravno
Go to Top of Page

naker
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/06/2020

Posted - 04/03/2023 : 12:03:40  Show Profile Show Extended Profile  Send naker a Private Message  Reply with Quote
Bilo je i vreme da Eternaut ima svoju recenziju na sajtu :)
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7526 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 04/03/2023 : 12:31:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
To Salkane!

Jedva čekam recenziju Eternauta.

Ja ću nastaviti s Gordonom Linkom i recenzijom za sada zadnje Fibrine knjige Jérôme K. Jérôme Blochea.

Edited by - Spock on 04/03/2023 12:36:27
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31029 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 04/03/2023 : 13:00:51  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Eternaut je fantastičan strip i sigurno strip kojeg sam najduže čitao, ali isplatilo se!

Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13077 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 04/03/2023 : 18:32:19  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
I ja s radošću pozdravljam najavu recenzije Eternauta!

Imam taj strip i to onu drugu, bolju verziju.
Ali isto ne znam što toliko čekam više sa čitanjem.
Možda nas Salkan natjera da napokon uzmemo to štivo u ruke (mi koji nismo).

Go to Top of Page
Page: of 231 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.45 seconds. Snitz Forums 2000