forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 OTIŠLI SMO u tri PM - definitivno
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 240

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 08/03/2023 : 19:25:04  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/crna-kronika/pocelo-sudenje-vojku-v-i-grsi-mamic-se-ocekivano-nije-pojavio-u-splitu-a-odvjetnik-optuzenih-repera-mu-se-narugao-1270706

Apsurdno je da te kriminalac koji je u bijegu može tužiti i sud radi ko da je sve normalno?
Prava ljudi koji su u bijegu bi trebala biti suspendirana dok god su u bijegu od domačeg pravosuđa.
Nemoš tražit od suda da štiti tvoja prava istovremeno ne poštujući taj isti sud u drugom slučaju.

A kako bi to 'suspendiranje prava' izgledalo?
Može ga netko i upucati bez posljedica?

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27119 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 08/03/2023 : 19:36:41  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Pa da ne možeš tužiti nekog dok si u bijegu.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17242 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 08/03/2023 : 21:31:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
Čemu tolika opsjednutost Mamićem, nek bude kako bude.

Vama Hadjukovcima bi trebao jedan Mamić pa da počnete ličiti na normalan moderan nogometni klub. Ovako će vas oni iz ne moj Hajduk uništiti.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 08/03/2023 : 22:40:18  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

Rekao si prava ljudi, pa te pitam jel' misliš na sva prava ili samo na ovo konkretno.

Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 09/03/2023 : 00:36:39  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

quote:

https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/crna-kronika/pocelo-sudenje-vojku-v-i-grsi-mamic-se-ocekivano-nije-pojavio-u-splitu-a-odvjetnik-optuzenih-repera-mu-se-narugao-1270706

Apsurdno je da te kriminalac koji je u bijegu može tužiti i sud radi ko da je sve normalno?
Prava ljudi koji su u bijegu bi trebala biti suspendirana dok god su u bijegu od domačeg pravosuđa.
Nemoš tražit od suda da štiti tvoja prava istovremeno ne poštujući taj isti sud u drugom slučaju.

A kako bi to 'suspendiranje prava' izgledalo?
Može ga netko i upucati bez posljedica?

Pa jel ga nisu atentirali malokalibarskim metkom u natkoljenicu te počinitelji nisu pronađeni?

Očito da se može ako je za potrebe PR-a...

https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/
Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 09/03/2023 : 00:38:45  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kruger

Vama Hadjukovcima bi trebao jedan Mamić pa da počnete ličiti na normalan moderan nogometni klub. Ovako će vas oni iz ne moj Hajduk uništiti.

Možeš li složiti neku misao koja nije sukus mamićevih botova?

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10378 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 09/03/2023 : 04:41:39  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zdravko Mamić mi triba isto ka šta mi dici tribaju leukemija i rak.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 09/03/2023 04:49:06
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10378 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 09/03/2023 : 04:47:25  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by andjusticeforall

quote:

Kruger je oduvik bija jedan od najjačih logičara ovoga foruma.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27119 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 09/03/2023 : 05:19:31  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Rekao si prava ljudi, pa te pitam jel' misliš na sva prava ili samo na ovo konkretno.

Svi koji su u bijegu od pravosuđa.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 09/03/2023 : 09:24:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Ukinit dvojno državljanstvo i mnogi problemi bi bili riješeni.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 09/03/2023 : 10:08:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Dobro da nije doslo toliko daleko da se drzavljanstva prodavaju kao "zlatna drzavljanstva" na Malti. Tko ima para moze sve da kupi.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 09/03/2023 : 10:26:22  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Svi koji su u bijegu od pravosuđa.

Ne pitam te kome sve ukidaš prava, nego koja sve prava.

quote:
Originally posted by Renky

Iskreno, njemu bi mogli ukniti hrvatsko državljanstvo, nemam problema s tim, ali nema potrebe generalno ukidati.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47365 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 09/03/2023 : 10:31:40  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

Dobro da nije doslo toliko daleko da se drzavljanstva prodavaju kao "zlatna drzavljanstva" na Malti. Tko ima para moze sve da kupi.

Nisu ,zato su ih poklanjali 90tih.

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 09/03/2023 : 10:49:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:
quote:

Iskreno, njemu bi mogli ukniti hrvatsko državljanstvo, nemam problema s tim, ali nema potrebe generalno ukidati.

Oooo, itekako generalno triba ukinuti.
Mlad si. Još se nisi opržija ( odnosno jesi već sigurno ali zbog mladosti još to ne kužiš ).
I ne živiš tamo di su opekotine itekako vidljive.
A opržit ćeš se.
To ne neminovno.
Kao ono sa motociklistima.
Imaju samo dvi vrste motociklista.
Oni koji su pali i
oni koji će pasti.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17242 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 09/03/2023 : 10:51:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Nisan ja Mamićevac, od kude tako suluda ideja? Pratim ovo kmečanje Hajdukovaca koji su se okrenuli u krivi smjer. A zašto bi jednog prosječnog Hajdukovca trebali zanimati Dinamovi problemi, zar ga ne bi trebalo zanimati oni koji čine loše Hajduku a to su one parazitske ukruvak udruge Hajduk moj tvoj ili kako se već zovu.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 09/03/2023 : 10:54:04  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
quote:

Oooo, itekako generalno triba ukinuti.
Mlad si. Još se nisi opržija ( odnosno jesi već sigurno ali zbog mladosti još to ne kužiš ).
I ne živiš tamo di su opekotine itekako vidljive.
A opržit ćeš se.
To ne neminovno.
Kao ono sa motociklistima.
Imaju samo dvi vrste motociklista.
Oni koji su pali i
oni koji će pasti.

Mislio sam da je jasno da ne želim da se ukine iz sebičnih osobnih razloga.

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 09/03/2023 : 11:12:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:

Da, 90-ta su bila lude godine, i kod nas se tada podelilo nebroj tih drzavljanstava svim domacim izdajnicima i njihovim porodicama, svi koji su zajedno sa nacistima putem Vatikana utekli u Argentinu i slicne rupetine.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47365 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 09/03/2023 : 13:05:36  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Argentina nije rupetina.
A osin toga ima gomila iseljenika i potomaka sta su otisli i prije ww2.
Nisan na njih ni mislija nego na neke druge.

Da, 90-ta su bila lude godine, i kod nas se tada podelilo nebroj tih drzavljanstava svim domacim izdajnicima i njihovim porodicama, svi koji su zajedno sa nacistima putem Vatikana utekli u Argentinu i slicne rupetine.

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17242 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 09/03/2023 : 20:42:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Argentina nije rupetina.
A osin toga ima gomila iseljenika i potomaka sta su otisli i prije ww2.
Nisan na njih ni mislija nego na neke druge.

Zar ovakve nebuloze ne zaslužuju ban??
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27119 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 09/03/2023 : 21:07:10  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:

[quote]Originally posted by andjusticeforall

[quote]Originally posted by Kruger

Nisan ja Mamićevac, od kude tako suluda ideja? Pratim ovo kmečanje Hajdukovaca koji su se okrenuli u krivi smjer. A zašto bi jednog prosječnog Hajdukovca trebali zanimati Dinamovi problemi, zar ga ne bi trebalo zanimati oni koji čine loše Hajduku a to su one parazitske ukruvak udruge Hajduk moj tvoj ili kako se već zovu.

Ta "parazitska" udruga je spasila Hajduk.
Imali smo klub u rasulu(zbog političara) i pred bankrotom.
I dok su neki politicari imali sjajnu ideju ugasit klub i s njim 100 milijuna kuna dugova i osnovat drugi Hajduk,Torcida nije htila.Osnovala se udruga,dobilo se od grada pravo da se biraju članovi NOa,pare su se pomalo vratile i po prvi put u povijesti Hajduk troši svoj novac.Onoliko koliko zaradi toliko i troši.
Porezne obveznike u gradu Splitu i HR ne košta ni kune.(za razliku od prije).
Zar to ne bi trebao biti modus operandi svakog sportskog kluba bilo di na svitu?
Drugo,članovi udruge dobrovoljno daju SVOJ novac za otkup dionica Hajduka.
Znači ne otkupljuju kao pojedinci za sebe već dionice ostaju udruzi.
Zar to nije opet pohvalno da imamo navijače koji svoju lovu daju da bi se otkupile dionice i dobilo da navijači imaju kontrolu nad klubom?
Što se tiče uspješnosti tu sve ovisi kako ko gleda na to.
Takmičenje u ligi gdje ti je protivnik privilegiran na svaki moguči način ne ostavlja puno prostora za uspjeh.
I kad dodamo da smo i sami bar 2 puta zasrali kad smo dobro krenuli onda nije ni čudo da nemamo uspjeha.
Ali navijači i dalje navijaju,kupuju karte učlanuju se,idu na utakmice i čine sve da bi klub bio bolji.
Opet onako kako je pohvalno i kako bi se svi navijači trebali ponašati prema svom klubu.
Fantomski mogu biti samo upisi kao ovaj tvoj.Nisi mamičevac ali ti je spika ista kao u mamičevaca.
Šta si onda?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17242 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 09/03/2023 : 21:16:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

[quote]Originally posted by andjusticeforall

[quote]Originally posted by Kruger

Ta "parazitska" udruga je spasila Hajduk.
Imali smo klub u rasulu(zbog političara) i pred bankrotom.
I dok su neki politicari imali sjajnu ideju ugasit klub i s njim 100 milijuna kuna dugova i osnovat drugi Hajduk,Torcida nije htila.Osnovala se udruga,dobilo se od grada pravo da se biraju članovi NOa,pare su se pomalo vratile i po prvi put u povijesti Hajduk troši svoj novac.Onoliko koliko zaradi toliko i troši.
Porezne obveznike u gradu Splitu i HR ne košta ni kune.(za razliku od prije).
Zar to ne bi trebao biti modus operandi svakog sportskog kluba bilo di na svitu?
Drugo,članovi udruge dobrovoljno daju SVOJ novac za otkup dionica Hajduka.
Znači ne otkupljuju kao pojedinci za sebe već dionice ostaju udruzi.
Zar to nije opet pohvalno da imamo navijače koji svoju lovu daju da bi se otkupile dionice i dobilo da navijači imaju kontrolu nad klubom?
Što se tiče uspješnosti tu sve ovisi kako ko gleda na to.
Takmičenje u ligi gdje ti je protivnik privilegiran na svaki moguči način ne ostavlja puno prostora za uspjeh.
I kad dodamo da smo i sami bar 2 puta zasrali kad smo dobro krenuli onda nije ni čudo da nemamo uspjeha.
Ali navijači i dalje navijaju,kupuju karte učlanuju se,idu na utakmice i čine sve da bi klub bio bolji.
Opet onako kako je pohvalno i kako bi se svi navijači trebali ponašati prema svom klubu.
Fantomski mogu biti samo upisi kao ovaj tvoj.Nisi mamičevac ali ti je spika ista kao u mamičevaca.
Šta si onda?

A gle na sve što si napisa navijači su budale.
Možda je ne znam sve vezano u svezi ukruvka udruge moj što .. ajdug .. ili što.
Prosvijetli me glede te udruge koja je ukruvak.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17242 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 09/03/2023 : 21:24:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
jaki, djeluješ kao pošten navijač Hajduka i sve pet. Nemoj promovirat ukruvke.
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 09/03/2023 : 21:26:16  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Odlična...

Koliko se točno puta mora ponoviti ova "tješilica" da počne djelovati ?

Šteta samo što Gzira i Tobol nisu znali da ste vi u biti ozbiljan klub samo "vam se nije ostavilo puno prostora za uspjeh".....

Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 09/03/2023 : 23:18:24  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Pa naravno da jesi

Kuiš, zato si i napiso taki komentar

Samo ti je neugodno to javno priznati kao i ostale pizdarije koje zastupaš

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27119 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 10/03/2023 : 07:35:38  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:

OK.To je to.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page
Page: of 240 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.65 seconds. Snitz Forums 2000