Author |
Topic |
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19776 Posts
Member since 23/10/2011 |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27119 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17242 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 08/03/2023 : 21:31:57
|
Čemu tolika opsjednutost Mamićem, nek bude kako bude.
Vama Hadjukovcima bi trebao jedan Mamić pa da počnete ličiti na normalan moderan nogometni klub. Ovako će vas oni iz ne moj Hajduk uništiti. |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19776 Posts
Posted - 08/03/2023 : 22:40:18
|
quote: Originally posted by jaki
Pa da ne možeš tužiti nekog dok si u bijegu.
Rekao si prava ljudi, pa te pitam jel' misliš na sva prava ili samo na ovo konkretno.
|
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
andjusticeforall
Advanced Member
Croatia
3077 Posts
Member since 09/12/2009 |
|
andjusticeforall
Advanced Member
Croatia
3077 Posts
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10379 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 09/03/2023 : 04:41:39
|
quote: Originally posted by Kruger
Vama Hadjukovcima bi trebao jedan Mamić pa da počnete ličiti na normalan moderan nogometni klub. Ovako će vas oni iz ne moj Hajduk uništiti.
Zdravko Mamić mi triba isto ka šta mi dici tribaju leukemija i rak.
|
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
Edited by - NESVRSTANI on 09/03/2023 04:49:06 |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10379 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 09/03/2023 : 04:47:25
|
quote: Originally posted by andjusticeforall
Vama Hadjukovcima bi trebao jedan Mamić pa da počnete ličiti na normalan moderan nogometni klub. Ovako će vas oni iz ne moj Hajduk uništiti.
Možeš li složiti neku misao koja nije sukus mamićevih botova?
Kruger je oduvik bija jedan od najjačih logičara ovoga foruma.
|
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27119 Posts
Posted - 09/03/2023 : 05:19:31
|
quote: Originally posted by tinton
Rekao si prava ljudi, pa te pitam jel' misliš na sva prava ili samo na ovo konkretno.
Svi koji su u bijegu od pravosuđa.
|
Ja sam fetišist papira! |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 09/03/2023 : 09:24:08
|
Ukinit dvojno državljanstvo i mnogi problemi bi bili riješeni. |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 09/03/2023 : 10:08:41
|
Dobro da nije doslo toliko daleko da se drzavljanstva prodavaju kao "zlatna drzavljanstva" na Malti. Tko ima para moze sve da kupi.
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19776 Posts
Posted - 09/03/2023 : 10:26:22
|
Svi koji su u bijegu od pravosuđa.
Ne pitam te kome sve ukidaš prava, nego koja sve prava.
quote: Originally posted by Renky
Ukinit dvojno državljanstvo i mnogi problemi bi bili riješeni.
Iskreno, njemu bi mogli ukniti hrvatsko državljanstvo, nemam problema s tim, ali nema potrebe generalno ukidati. |
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47365 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 09/03/2023 : 10:31:40
|
quote: Originally posted by Poli
Dobro da nije doslo toliko daleko da se drzavljanstva prodavaju kao "zlatna drzavljanstva" na Malti. Tko ima para moze sve da kupi.
Nisu ,zato su ih poklanjali 90tih. |
narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 09/03/2023 : 10:49:56
|
Iskreno, njemu bi mogli ukniti hrvatsko državljanstvo, nemam problema s tim, ali nema potrebe generalno ukidati.
Oooo, itekako generalno triba ukinuti. Mlad si. Još se nisi opržija ( odnosno jesi već sigurno ali zbog mladosti još to ne kužiš ). I ne živiš tamo di su opekotine itekako vidljive. A opržit ćeš se. To ne neminovno. Kao ono sa motociklistima. Imaju samo dvi vrste motociklista. Oni koji su pali i oni koji će pasti. |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17242 Posts
Posted - 09/03/2023 : 10:51:12
|
Nisan ja Mamićevac, od kude tako suluda ideja? Pratim ovo kmečanje Hajdukovaca koji su se okrenuli u krivi smjer. A zašto bi jednog prosječnog Hajdukovca trebali zanimati Dinamovi problemi, zar ga ne bi trebalo zanimati oni koji čine loše Hajduku a to su one parazitske ukruvak udruge Hajduk moj tvoj ili kako se već zovu. |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19776 Posts
Posted - 09/03/2023 : 10:54:04
|
Iskreno, njemu bi mogli ukniti hrvatsko državljanstvo, nemam problema s tim, ali nema potrebe generalno ukidati.
Oooo, itekako generalno triba ukinuti. Mlad si. Još se nisi opržija ( odnosno jesi već sigurno ali zbog mladosti još to ne kužiš ). I ne živiš tamo di su opekotine itekako vidljive. A opržit ćeš se. To ne neminovno. Kao ono sa motociklistima. Imaju samo dvi vrste motociklista. Oni koji su pali i oni koji će pasti.
Mislio sam da je jasno da ne želim da se ukine iz sebičnih osobnih razloga. |
|
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 09/03/2023 : 11:12:09
|
quote: Originally posted by lwood
Nisu ,zato su ih poklanjali 90tih.
Da, 90-ta su bila lude godine, i kod nas se tada podelilo nebroj tih drzavljanstava svim domacim izdajnicima i njihovim porodicama, svi koji su zajedno sa nacistima putem Vatikana utekli u Argentinu i slicne rupetine.
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47365 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 09/03/2023 : 13:05:36
|
Argentina nije rupetina. A osin toga ima gomila iseljenika i potomaka sta su otisli i prije ww2. Nisan na njih ni mislija nego na neke druge. Nisu ,zato su ih poklanjali 90tih.
Da, 90-ta su bila lude godine, i kod nas se tada podelilo nebroj tih drzavljanstava svim domacim izdajnicima i njihovim porodicama, svi koji su zajedno sa nacistima putem Vatikana utekli u Argentinu i slicne rupetine.
|
narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17242 Posts
Posted - 09/03/2023 : 20:42:13
|
Argentina nije rupetina. A osin toga ima gomila iseljenika i potomaka sta su otisli i prije ww2. Nisan na njih ni mislija nego na neke druge. Nisu ,zato su ih poklanjali 90tih.
Zar ovakve nebuloze ne zaslužuju ban?? |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27119 Posts
Posted - 09/03/2023 : 21:07:10
|
[quote]Originally posted by andjusticeforall
[quote]Originally posted by Kruger
Nisan ja Mamićevac, od kude tako suluda ideja? Pratim ovo kmečanje Hajdukovaca koji su se okrenuli u krivi smjer. A zašto bi jednog prosječnog Hajdukovca trebali zanimati Dinamovi problemi, zar ga ne bi trebalo zanimati oni koji čine loše Hajduku a to su one parazitske ukruvak udruge Hajduk moj tvoj ili kako se već zovu.
Ta "parazitska" udruga je spasila Hajduk. Imali smo klub u rasulu(zbog političara) i pred bankrotom. I dok su neki politicari imali sjajnu ideju ugasit klub i s njim 100 milijuna kuna dugova i osnovat drugi Hajduk,Torcida nije htila.Osnovala se udruga,dobilo se od grada pravo da se biraju članovi NOa,pare su se pomalo vratile i po prvi put u povijesti Hajduk troši svoj novac.Onoliko koliko zaradi toliko i troši. Porezne obveznike u gradu Splitu i HR ne košta ni kune.(za razliku od prije). Zar to ne bi trebao biti modus operandi svakog sportskog kluba bilo di na svitu? Drugo,članovi udruge dobrovoljno daju SVOJ novac za otkup dionica Hajduka. Znači ne otkupljuju kao pojedinci za sebe već dionice ostaju udruzi. Zar to nije opet pohvalno da imamo navijače koji svoju lovu daju da bi se otkupile dionice i dobilo da navijači imaju kontrolu nad klubom? Što se tiče uspješnosti tu sve ovisi kako ko gleda na to. Takmičenje u ligi gdje ti je protivnik privilegiran na svaki moguči način ne ostavlja puno prostora za uspjeh. I kad dodamo da smo i sami bar 2 puta zasrali kad smo dobro krenuli onda nije ni čudo da nemamo uspjeha. Ali navijači i dalje navijaju,kupuju karte učlanuju se,idu na utakmice i čine sve da bi klub bio bolji. Opet onako kako je pohvalno i kako bi se svi navijači trebali ponašati prema svom klubu. Fantomski mogu biti samo upisi kao ovaj tvoj.Nisi mamičevac ali ti je spika ista kao u mamičevaca. Šta si onda? |
Ja sam fetišist papira! |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17242 Posts
Posted - 09/03/2023 : 21:16:32
|
[quote]Originally posted by andjusticeforall
[quote]Originally posted by Kruger
Nisan ja Mamićevac, od kude tako suluda ideja? Pratim ovo kmečanje Hajdukovaca koji su se okrenuli u krivi smjer. A zašto bi jednog prosječnog Hajdukovca trebali zanimati Dinamovi problemi, zar ga ne bi trebalo zanimati oni koji čine loše Hajduku a to su one parazitske ukruvak udruge Hajduk moj tvoj ili kako se već zovu.
Ta "parazitska" udruga je spasila Hajduk. Imali smo klub u rasulu(zbog političara) i pred bankrotom. I dok su neki politicari imali sjajnu ideju ugasit klub i s njim 100 milijuna kuna dugova i osnovat drugi Hajduk,Torcida nije htila.Osnovala se udruga,dobilo se od grada pravo da se biraju članovi NOa,pare su se pomalo vratile i po prvi put u povijesti Hajduk troši svoj novac.Onoliko koliko zaradi toliko i troši. Porezne obveznike u gradu Splitu i HR ne košta ni kune.(za razliku od prije). Zar to ne bi trebao biti modus operandi svakog sportskog kluba bilo di na svitu? Drugo,članovi udruge dobrovoljno daju SVOJ novac za otkup dionica Hajduka. Znači ne otkupljuju kao pojedinci za sebe već dionice ostaju udruzi. Zar to nije opet pohvalno da imamo navijače koji svoju lovu daju da bi se otkupile dionice i dobilo da navijači imaju kontrolu nad klubom? Što se tiče uspješnosti tu sve ovisi kako ko gleda na to. Takmičenje u ligi gdje ti je protivnik privilegiran na svaki moguči način ne ostavlja puno prostora za uspjeh. I kad dodamo da smo i sami bar 2 puta zasrali kad smo dobro krenuli onda nije ni čudo da nemamo uspjeha. Ali navijači i dalje navijaju,kupuju karte učlanuju se,idu na utakmice i čine sve da bi klub bio bolji. Opet onako kako je pohvalno i kako bi se svi navijači trebali ponašati prema svom klubu. Fantomski mogu biti samo upisi kao ovaj tvoj.Nisi mamičevac ali ti je spika ista kao u mamičevaca. Šta si onda?
A gle na sve što si napisa navijači su budale. Možda je ne znam sve vezano u svezi ukruvka udruge moj što .. ajdug .. ili što. Prosvijetli me glede te udruge koja je ukruvak. |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17242 Posts
|
logo111
Senior Member
Croatia
2841 Posts
Member since 11/09/2016 |
Posted - 09/03/2023 : 21:26:16
|
Takmičenje u ligi gdje ti je protivnik privilegiran na svaki moguči način ne ostavlja puno prostora za uspjeh.
Odlična...
Koliko se točno puta mora ponoviti ova "tješilica" da počne djelovati ?
Šteta samo što Gzira i Tobol nisu znali da ste vi u biti ozbiljan klub samo "vam se nije ostavilo puno prostora za uspjeh".....
|
|
|
andjusticeforall
Advanced Member
Croatia
3077 Posts
Posted - 09/03/2023 : 23:18:24
|
Pa naravno da jesi
Kuiš, zato si i napiso taki komentar
Samo ti je neugodno to javno priznati kao i ostale pizdarije koje zastupaš |
https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/ |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27119 Posts
|