Ovo je doba godine kojem se veselim jer SuperSport ima u live ponudi hokej SP divizija 3 B, igra se u Sarajevu, a golijade budu samo takve. Počelo jučer:
Kirgistan-Singapur 14:2 Iran-Malezija 14:4 BiH-Hong Kong 6:5p
Danas:
Singapur-Malezija 10:0
Trenutno Hong Kong-Iran 8:0 nakon dvije trećine
Večeras u 20 sati BiH-Kirgistan, zadnji put kad su igrali bilo je 3:15, a sumnjam da će over postaviti viši od 11,5.
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Jučer sam se nakon duže vremena kladio jer su bile euro i konferencijska liga...volim se okladiti na europske utakmice, ali sam stvarno loše gađao, ali sam vidio u ponudi da danas počinje maraton natjecanje, pa sam ostavio 9 € na računu da imam za tri dana i kasno sinoć odigrao današnji listić koji sam sada išao otvoriti jer se nisam sjećao što odigrah, pa vidim zanimljivu novinu - ima ova "cash out" opcija u kojoj možeš isplatiti (postotak) dobitka ako odustaneš od listića prije završetka....zanimljiva opcija za sve one koje uvijek zezne zadnji par😁
San Marino-Lihtenštajn 2 za 2,10 i Nizozemska-BiH 1 za 1,25, mislim da to prolazi, San Marino nije slavio valjda desetljećima, 2,10 se mora odigrati na protivnika!
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Ja ću danas valjda igrati: Belgija-Izrael 1 Kazahstan-Norveška 2 Slovenija-Austrija 2+ golova Francuska-Italija 1 Island-Crna Gora 1-3 gola Brazil-Ekvador 1
Ja više gotovo da ne igram male koeficijente…danas sam odigrao ovo ispod. Prebacio sam se sa klađenjem ovo ljeto na lutriju jer su uveli neka natjecanja na kojima se vrlo lako usičari 10-20 € za daljnje klađenje, pa imam osjećaj manjeg gubitka😁 [url=https://postimg.cc/dZtnjv6C][/url]
Ovo ljeto sam imao nekoliko “skoro” listića na kojima je falila sitnica za dobitak od više tisuća eura. Ovaj prvi boli jer sam u zadnji tren promijenio 1/X u 2/X…vjerovao sam u X, ali mi je na kraju realniji izbor bio da Ekvador povede…. [url=https://postimg.cc/xkXW2GV7][/url]
Bio mi auto 10 dana kod mehaničara…prošlo nešto u getribi i ukupnii trošak popravka 700 €. Bio sam se zabrinuo kako ću pregrmit sljedeći mjesec nakon ovakvog iznenadnog troška, ali posrećilo mi se ovaj tjedan😁😁😁🤑🤑🤑