zgodno, karta mi je najbolja možda me natjeraš da i ja uokvirim neke svoje redovno punici donesem na poklon, pa onda preko zimskim praznika svi pomalo slažu, staro i mlado
zadnje smo slagali Bizzare Workshop:
Ilustrator Colin Thompson, ilustracije mu imaju bezbroj sitnih detalja, jedna slika je kao knjiga koja se može dugo "čitati". To je iz ove serije:
Imas na facebooku moju stranicu puzzle / slagalice. Pogledaj tamo uputstvo.
Ja kad slozim okrenem slagalicu na nalicje i onda krep trakom izlepim sve sa preklopom i dobijem homogenu sliku. Onda odnesem kod uramljivaca i on picne iza karton a napred staklo.
Volio bi imati puzzle s nekim strip junacima a da nisu Marvel/DC. Asterix/Lucky Luke/Bonelli itd...
Ili recimo puzzle s nekim legandarnim naslovnicama Zagora...
Ne znam jel netko radi kvalitetne puzzle u HR po narudžbi? Vidim kod nas samo male...Ima na Aliexpress za cca 30 eura 50x75 cm 1000 komada custom made...e sad dobra fotka...Netko vičan fotoshopu?
Ti bas zivis zivot punim plucima sawitchu i treba zasluzio si :)
Lepo smo caskali (medjuostalom i ti) svojevremeno o slagalicama na DW Forumu.
Zadnjih godina sam radio samo jednu slagalicu i tu odustao kad je dosla muka sa "nebom" :). Za slaganje takvih povrsina treba stvarno specijalna tehnika.. i strpljenje.
Ja se nadam da ce se vremenom izboriti umetnost stripa i da ce sve propusteno biti nadomesteno!
Volio bi imati puzzle s nekim strip junacima a da nisu Marvel/DC. Asterix/Lucky Luke/Bonelli itd...
Ili recimo puzzle s nekim legandarnim naslovnicama Zagora...
Ne znam jel netko radi kvalitetne puzzle u HR po narudžbi? Vidim kod nas samo male...Ima na Aliexpress za cca 30 eura 50x75 cm 1000 komada custom made...e sad dobra fotka...Netko vičan fotoshopu?
Ja ti ne bih preporucio te custom puzzle jer nije to taj materijal niti kvalitet. Ali imas Bonelli slagalica i to vrhunskih.
Ti bas zivis zivot punim plucima sawitchu i treba zasluzio si :)
Lepo smo caskali (medjuostalom i ti) svojevremeno o slagalicama na DW Forumu.
Zadnjih godina sam radio samo jednu slagalicu i tu odustao kad je dosla muka sa "nebom" :). Za slaganje takvih povrsina treba stvarno specijalna tehnika.. i strpljenje.
Ma kakva tehnika. Treba ti da krenes. Posle toga je sve uzivanje i rad na koncentraciji i unutrasnjem miru. Imam neke majstore u kuci sada pa sam na pauzi ali kontam da cu brzo zavrsiti ovu od 6000 pa cu vam slikati da vidite..
Vulkan. Ide na uramljivanje uz srce pa kao poklon. Inače, odlično izgleda kad se složi, malo mi žao što nisam i sebi uzeo ali nekom misterijom nema je više u Vulkanu. A nisu mi ni skinuli pare kad sam je platio. Ispada dobio džabe Dobri su delovi ali sečeno nešto suludo ukrivo, odlepiš dok upariš
E da, i ovu slagao skoro. Iz lidla, 1000 delova, svetli u mraku, super fazon. Nije moja fotka doduše
Imas na facebooku moju stranicu puzzle / slagalice. Pogledaj tamo uputstvo.
Ja kad slozim okrenem slagalicu na nalicje i onda krep trakom izlepim sve sa preklopom i dobijem homogenu sliku. Onda odnesem kod uramljivaca i on picne iza karton a napred staklo.
Pozz, pogledao sam na FB kako ih ti lijepis, znaci samo traka od iza i ne koristis nista od ovih ljepila? Kad nosis na uramljivanje da li ih majstor onda zalijepi za karton ili ne, znas li mozda? Hvala na pomoci
Ma nista ti ne treba. Traka ih drzi zajedno. Uramljivac samo stavi iza karton, staklo i ram. To je to. Kad ih zalepis trakom ponasaju se kao mek karton.
Saviću, tebe da pitam, izgleda si najiskusniji. Jurim dugo, al nikako da se pojavi jedna slagalica od 3000 delova. Ravensburger: The Grand Canal Venice. Jel znaš možda dal to ima negde u Srbiji da se kupi?