@drogsy U stvari ti nisi član ekipe koji je postavija najblesavije pitanje za pasa. Tinton me jedan put pita jel mi pas dobro. Mislija je da ima upalu mjehura jer zapiša svako stablo i kantun od kuće kraj kojih prođemo.
Ja se javljam ako onaj "simpatični crni dečko" pristane ići. Rekao sam mu da moramo jer su nam ostali neki neraščišćeni računi od prošlog puta: Razvalit "Corto Maltesea", spalit cijeli grad, ubit Jereta i posvojit Groma.
nije jereta nego jeru spalit grad?u subotu je derbi, grad će ionako biti spaljen...
Šta ne igra Hajduk sa Goricom 29.4. U Velikoj Gorici, a tjedan poslije 6.5. U Splitu sa Dinamom?
da...to i mene buni...na dva mjesta sam pronašao dvije različite informacije...29.04. i 06.05. morat ćemo čekat početak čevrtog mjeseca, do tada bi se trebao znati termin
11:00-12:00 Tri strip izdavača s Balkana (Fibra, Ludens, Veseli četvrtak) - na kavi s tri ovna na brvnu Ami pub
dobijamo poruke za ovu tribinu...tko će vodit tribinu, tko će moderirat ovnove na brvnu...
...član je foruma, drag bogu, a ni vragu nije mrzak...za neke druge tribine imamo još jednog moderatora, uvaženog člana scom sajta...tovari ka tovari, bune se da drugi moderator nije splitski pizdun nego micek iz zagreba...nema veze, zagreb je glavni grad nas tovara, hrvata i ostalih nacija...to je bečka škola, reko bi stari pes rizbo...zapratite na na svim naftnim paltformama, idućih dana slijede crteži koji će predstaviti goste crtače...
Upravo sam stigao na festival, malo ranije kako bi prvi ugrabio mjesto u redu za crtež pa ako ima koja splitska pizda da jednom Riječaninu pokaže grad, popije sa mnom pivo ili da se pomlatimo kako Bog zapovjeda pred nedjeljni derbi neka se javi kod Columba u striparnicu.... Otvoren sam za sve opcije 😂😂😂
Sa tvojim prezimenom eto sutra naslova "Srbi opet leteli sa rive u more" :)
Grubišić ? Pa baš tog prezimena ima u Splitu koliko hoćeš ... Usput, može netko Columbu javit da mu jedan Riječanin sjedi na torbama pred radnjom koja se otvara u 10.... 😂😂😂😂 Već mi tri babe ponudile apartman 😂😂😂
Comicator festivalski plakati su vani. Svi detalji i predbilježbe na mail comicator.stripfestival@gmail.com ili direktno u Striparnici Columbo. Plakate možete vidjeti na našim facebook i instagram stranicama.