Poslao sam email sa narudzbom na sljedecu adresu porudzbine@darkwood.co.rs pa reko da vidim da li je to aktuelna adresa za narucivanje stripova, Inace u emailu sam prijetio da stripovi moraju biti glanceri i da se mora dobro upakovati pa reko da vidim da li je ozbiljnost mojih prijetnjih shvacena ozbiljno
Portere, možda je bolje da ovo pitanje postaviš na DW forumu (ne kažem da ti ovde neće odgovoriti, no pre će tamo :)).
Inače, jeste, to im je i dalje zvanična e-mail adresa. Ako ti ne odogovre ubrzo, pokušaj i ovu info@darkwood.co.rs
Evo ja bas prije par dana uzeh cijeli komplet Konana i osobno sam jako zadovoljan kvalitetom u kojoj je strip prezentiran. Ovo mi je bio prvi put da kupujem nesto od ove izdavacke kuce, ali zasigurno ne i zadnji. Dobro obavljen posao decki Citajuci vase stripove u lezecem polozaju, bicepsi ce mi biti kao u konana
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
mala kritika za darkwood - za vikend nigdje novog obojenog programa (marti), nigdje vidno izloženih bluberi knjiga (marketprint/darkwood), tek par komada zadnjih odabranih priča (od kojih me je zapao jedan sa pogrešno izrezanim stranicama), nigdje zadnja dva ludens bleka.
"Experience is simply the name we give our mistakes"
Svratih danas do striparnice/knjižare Čarobne Knjige u Eurocentru i iznenadih se kada sam ugledao da u ponudi imaju Darkwood-ovog Korto Malteze-a. Jel to došlo do nekakvog "pomirenja" ČK i DW i uspostavljanja saradnje?
Divni ljudi iz Darkwooda su izašli na površinu i otvorili prodavnicu posvećenu mangama i Dalekom istoku! Prizemlje TCa gde je i glavna radnja, mislim da se može ući i od unutra i iz spoljnog sveta :D
Divni ljudi, sjajna ponuda, šta više da čovek poželi :D