https://www.uefa.com/news/0257-0e13b161b2e8-4a3fd5615e0c-1000--euro-2024-all-you-need-to-know/ Teams will be placed into ten groups of five (containing the four UEFA Nations League Finals participants) or six. Sides play home and away in a round-robin format, with the group winners and runners-up advancing directly to the final tournament. The remaining three teams will be decided through the play-offs, featuring 12 teams selected based on their performance in the 2022/23 UEFA Nations League.
Kako? Madjari su u ligi nacija pokazali koliko su opasni i dobri i samo pukom nesrecom nisu na final fouru. Crnogorci su susjedi i to su uvijek zajebane utakmice koje su malo vise od nogometa. Bugari nisu vise sto su bili, al opet nikad ne znas. Dosta zajebana skupina u kojoj su madjari prvi favoŕiti za mene, barem po prikazanom u zadnje vrijeme.
Hrvati da su hteli, ne bi izabrali lakšu grupu. Grupa sa Srbijom najujednačenija, sve je moguće. Ne bih uošte rekao da je laka. Bosanci ako se sad ne kvalifikuju, neka batale ovo.
Da, ali na drugi pogled zeznuta grupa skroz. Tonto je fino objasnio. Crnogorci su u dobroj formi, dok su Madjari tako igrali u zadnje vrijeme, da bi i protiv Brazila bili favoriti. Bas su sad nasli da podivljaju kao da su pedesete proslog vijeka. I da, s Bugarima nikad ne znas na cemu si.
Mađari će pasti do tad. Srbija je sigurna a CG neznam koliko su uopće oni jaki. BIH bi trebala proći. Slovenija ima dobre šanse. Hrvatska sigurna. Makedonija nema šanse. Kosovo ima šanse.
To kako će Srbija proći, zavisi od odnosa u savezu nakon SP. Ako ostane isti selektor, bez očajavanja javnosti zbog ispadanja sa SP, vidi se sjajna prilika za 1. mesto u grupi.
Što se tiče ostalih, dobar žreb. Može da se desi da ovo bude prvenstvo s najviše ekipa sa ovih prostora.
Kako? Madjari su u ligi nacija pokazali koliko su opasni i dobri i samo pukom nesrecom nisu na final fouru. Crnogorci su susjedi i to su uvijek zajebane utakmice koje su malo vise od nogometa. Bugari nisu vise sto su bili, al opet nikad ne znas. Dosta zajebana skupina u kojoj su madjari prvi favoŕiti za mene, barem po prikazanom u zadnje vrijeme.
Ne kažem da Mađari nisu opasni, ali mislim da su tu negdje sa Srbijom. Dva idu direktno, tako da je to manje bitno. Vidjeli smo duele u prošloj Ligi nacija.
Ne vjerujem da Crna Gora može da pobijedi Srbiju u fudbalu, vidljiva je razlika u kvalitetu. Selektor Bugarske je Krstajić, ne znam čemu mogu da se nadaju s njim.
Pobjede na startu za BiH, Sloveniju i Makedoniju. Englezi slavili u Italiji 1:2, Kane prestigao Rooneya i postao Englez sa najviše golova za reprezentaciju. Junak dana Hojlund sa 3 gola, Ronaldo, Charles i Krunić dali 2.
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Ja juce slucajno saznao sa kim Srbija igra uopste. :) Zavrsio sam definitivno sa reprezentacijom od poslednjeg izbora predsednika FSS. Stavise, voleo bih da nas Crnogorci umlate. U suprotnom, dok je nekih rezultata nikad se nista nece promeniti.
Pa otisli su na SP. Dovoljno da se stvori hajp i da svi polude sa "dajte Brazil da se igramo" i skrenu masi misli sa drugog drzavnog kriminala. Isto tako ce se sada kvalifikovati za EURO i onda opet ludilo. Ali reprezentacija kao takva me zanima koliko i neka druga. Uopste. Svakako sam poslednji put gledao reprezentaciju protiv Spanije kada je Klemente bio selektor. U rupi bilo 0:0. Ne znam vise ni koja je to drzava bila.