forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Markos nam se nesto ucutao...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1055

Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3301 Posts

Member since 06/11/2017

Posted - 11/04/2023 : 14:08:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Red Marquis a Private Message  Reply with Quote
Sad znamo zašto se Markos ućutao
https://www.021.rs/story/Info/Srbija/337393/Vucicev-kum-poslovno-saradjivao-sa-Markosom-kriminalcem-umesanim-u-sverc-droge.html
Go to Top of Page

Chui
Senior Member

1145 Posts

Member since 13/12/2020

Posted - 11/04/2023 : 16:47:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Chui a Private Message  Reply with Quote
20.4. je za 9 dana ništa još od novih oglednih stranica? bit će da je predobro za blagdane kod punice

Edited by - Chui on 11/04/2023 16:47:45
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29440 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 11/04/2023 : 18:32:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Ma ne da mi se ni stavljati, više manje su to sve poznate stvari.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3301 Posts

Member since 06/11/2017

Posted - 11/04/2023 : 18:48:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Red Marquis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Ma ne da mi se ni stavljati, više manje su to sve poznate stvari.

Mislim prodaće se sam od sebe kad ga vide, ali Thierry Martina bi barem trebalo da staviš da vide oni koji nisu videli pre taj crtež, sigurno će biti privučeni.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21250 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 11/04/2023 : 18:49:16  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
šta je pominjao AleksandarN da će u aprilskoj turi biti još nekih naslova?
treba da ga zovemo Aca ložač!

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6315 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 11/04/2023 : 18:51:20  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Red Marquis

Sad znamo zašto se Markos ućutao
https://www.021.rs/story/Info/Srbija/337393/Vucicev-kum-poslovno-saradjivao-sa-Markosom-kriminalcem-umesanim-u-sverc-droge.html

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page

Edi B
Average Member

Croatia
803 Posts

Member since 21/05/2020

Posted - 12/04/2023 : 12:37:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Edi B a Private Message  Reply with Quote
Zašto za Thierrya Martina piše "Boja: Kolor", a svrstan je pod Orke specijal?
Go to Top of Page

vetropiroman
Junior Member

309 Posts

Member since 27/02/2022

Posted - 13/04/2023 : 10:51:58  Show Profile Show Extended Profile  Send vetropiroman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Edi B

Zato što je crtan u duotonu. Velika većina stripa je u nijansi plavo-sive i nekoliko stranica u nekoj sepiji na crno-belu osnovu.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21250 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 13/04/2023 : 15:24:55  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Zašto Neptuna još nema u najavama?

Go to Top of Page

mladeNS
Junior Member

Serbia
374 Posts

Member since 21/02/2023

Posted - 13/04/2023 : 17:52:32  Show Profile Show Extended Profile  Send mladeNS a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vetropiroman

quote:

Zato što je crtan u duotonu. Velika većina stripa je u nijansi plavo-sive i nekoliko stranica u nekoj sepiji na crno-belu osnovu.

Ja sam hteo da odgovorim kada sam procitao pitanje, ali ne bih za dva zivota odgovorio ovakvim zargonom, pa je odlicno sto nisam ni pokusao. XD :D

Markose, pitanje i od mene.

Da li je ovih devet naslova za april sve ili se mozda ceka neki dodatni iznanadni sadrzaj? XD

Sto se preview-a tice ako ih nema, nadjem na netu, nisam imao vecih problema.

Ako je to cela tura, ako nema reprinta ili neceg, da napisem Zlatku sta da mi pripremi pa da porucim.
Go to Top of Page

vetropiroman
Junior Member

309 Posts

Member since 27/02/2022

Posted - 14/04/2023 : 10:02:03  Show Profile Show Extended Profile  Send vetropiroman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladeNS

quote:

quote:

Ja sam hteo da odgovorim kada sam procitao pitanje, ali ne bih za dva zivota odgovorio ovakvim zargonom, pa je odlicno sto nisam ni pokusao. XD :D

Da li je ovih devet naslova za april sve ili se mozda ceka neki dodatni iznanadni sadrzaj? XD

Ako je to cela tura, ako nema reprinta ili neceg, da napisem Zlatku sta da mi pripremi pa da porucim.

Sebi sam zvučao kao manki ingliš, ali ako se shvatilo, onda super. :D

Inače, neke upućene ptičice pominju i još nešto nenajavljeno u ovoj turi, al ajd da ne kvarim suprajz (ako su lagali mene lažem i ja vas).
Go to Top of Page

mladeNS
Junior Member

Serbia
374 Posts

Member since 21/02/2023

Posted - 14/04/2023 : 10:42:45  Show Profile Show Extended Profile  Send mladeNS a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by mladeNS

quote:

quote:

Sebi sam zvučao kao manki ingliš, ali ako se shvatilo, onda super. :D

Inače, neke upućene ptičice pominju i još nešto nenajavljeno u ovoj turi, al ajd da ne kvarim suprajz (ako su lagali mene lažem i ja vas).

E, i ovo je sasvim dovoljno da znam makar, pa da sacekam 20ti pre nego napisem Zlatku spisak. XD
Hvala bez obzira na tacnost. :D

Edited by - mladeNS on 14/04/2023 11:57:23
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29440 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 14/04/2023 : 10:58:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
To je to, nema više ništa.

Trouble will find me
Go to Top of Page

mladeNS
Junior Member

Serbia
374 Posts

Member since 21/02/2023

Posted - 14/04/2023 : 12:46:55  Show Profile Show Extended Profile  Send mladeNS a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ok, da znam, dovoljno je i ovo sto izlazi, ali sta cu kad uvek ocekujem da nesto novo iskoci kao iznenadjenje. XD Hvala za info!
Go to Top of Page

DzekDenijels
Senior Member

Serbia
2492 Posts

Member since 26/07/2009

Posted - 14/04/2023 : 13:04:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit DzekDenijels's Homepage  Send DzekDenijels a Private Message  Reply with Quote
quote:

Odlična tura.
Za mene sve osim Drakule (imam Orku specijal) i Arapina (njega nisam čitao uopšte).
Šetača dupliram...

Carpe diem
Go to Top of Page

Zula
Senior Member

1196 Posts

Member since 07/10/2015

Posted - 14/04/2023 : 13:23:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Zula a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DzekDenijels

quote:

Odlična tura.
Za mene sve osim Drakule (imam Orku specijal) i Arapina (njega nisam čitao uopšte).
Šetača dupliram...

Više si Džoni Šetač, nego Džek Denijels
A Arapin je vrh!
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21250 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 14/04/2023 : 13:42:11  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Odlična tura.
Šetača dupliram...

au,kakva greška!!!

Go to Top of Page

Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3301 Posts

Member since 06/11/2017

Posted - 14/04/2023 : 14:27:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Red Marquis a Private Message  Reply with Quote
Svašta. Uverljivo najbolji strip ture preskočio.
Go to Top of Page

DzekDenijels
Senior Member

Serbia
2492 Posts

Member since 26/07/2009

Posted - 14/04/2023 : 16:25:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit DzekDenijels's Homepage  Send DzekDenijels a Private Message  Reply with Quote
Ok.
Hvala na savetima, uvek dobro dođu.
Onda ću uzeti komplet Arapina...

Carpe diem
Go to Top of Page

mladeNS
Junior Member

Serbia
374 Posts

Member since 21/02/2023

Posted - 14/04/2023 : 16:28:51  Show Profile Show Extended Profile  Send mladeNS a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ok.
Hvala na savetima, uvek dobro dođu.
Onda ću uzeti komplet Arapina...

Ja isto nisam citao Arapina i procitao sam dosta pozitvnih komentara, ali videh da je jedan broj rasprodat pa cekam da se reprintuje jer mi OCD ne dozvoljava da pazarim bilo sta sto ne mogu da imam u kompletu. XD
Ali ga planiram svakako prvom prilikom.
Go to Top of Page

matori paraliticar
Senior Member

2388 Posts

Member since 23/12/2022

Posted - 14/04/2023 : 16:43:00  Show Profile Show Extended Profile  Send matori paraliticar a Private Message  Reply with Quote
Arapin je lektira da..
trebala bi ga svaka biblioteka imati.
Dosta se brzo zavoli ili ostane ravnodusan.

Zeznuto malo praviti reprinte ipak
al vidim da samo trojka trenutno fali
ko zna mozda ima nade za
reprint kad izleti sestica

Ja se nadam da ce se vremenom izboriti umetnost stripa i da ce sve propusteno biti nadomesteno!
Go to Top of Page

DzekDenijels
Senior Member

Serbia
2492 Posts

Member since 26/07/2009

Posted - 14/04/2023 : 17:06:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit DzekDenijels's Homepage  Send DzekDenijels a Private Message  Reply with Quote
Trenutno koliko vidim je samo broj 3 problem.
Ali sve se nađe...

Carpe diem
Go to Top of Page

nonchalant
New Member

174 Posts

Member since 12/11/2020

Posted - 14/04/2023 : 17:22:12  Show Profile Show Extended Profile  Send nonchalant a Private Message  Reply with Quote
Marko, zna li se šta ide za AF od ove aprilske ture? Prvenstveno pitam za Taniguchije, Martina i Macana...
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29440 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 14/04/2023 : 17:24:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Taniguchi, Macan i Arapin.

Trouble will find me
Go to Top of Page

night
Senior Member

Serbia
1664 Posts

Member since 07/07/2006

Posted - 14/04/2023 : 19:00:13  Show Profile Show Extended Profile  Send night a Private Message  Reply with Quote
quote:

Taniguchi, Macan i Arapin.

Bajke ne stižu? Dobro, idemo dalje. Raduje me Šetač, nisam ga uzeo pre i super što ide ponovo.
Go to Top of Page
Page: of 1055 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.7 seconds. Snitz Forums 2000