forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Book Depository
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 102

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6440 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 08/04/2023 : 19:04:09  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by emirem

Akiru sam i ja davno gledao, ali samo na engleskom.
"Ghost in the Shell" je 57€.

GITS manga je neusporedivo lošija od animea iz 95e.
Akira i film i manga su top.

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page

Laf
Starting Member

Fyro Macedonia
58 Posts

Member since 16/11/2007

Posted - 12/04/2023 : 06:18:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Laf a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by knauso

Evo ga resenje:
https://blackwells.co.uk/

Hvala za resenje... :)

Proverio sam neke naslove, cene su prihvatljive... Ima neko iskustva sa ovim sajtom, zanima me i kako pakuju stripove/knjige?

Steta za BD. :(

Edited by - Laf on 12/04/2023 06:18:44
Go to Top of Page

Spectre
Junior Member

Croatia
366 Posts

Member since 10/11/2001

Posted - 12/04/2023 : 08:31:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Spectre a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Laf

quote:
Originally posted by knauso

Evo ga resenje:
https://blackwells.co.uk/

Hvala za resenje... :)

Proverio sam neke naslove, cene su prihvatljive... Ima neko iskustva sa ovim sajtom, zanima me i kako pakuju stripove/knjige?

Steta za BD. :(

Naručivao sam puno puta zadnjih godina. Pakiranje većine toga je isto kao i kod Book Depositorya, najčešće svaka knjiga/strip ide zasebno, bez neke dodatne zaštite. Teže stvari tipa omnibusa su znali tu i tamo spakirati u kutiju sa zaštitom.

Filmovi, serije, super-heroji, stripovi - moj youtube kanal:
https://www.youtube.com/c/kanal301
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27636 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 17/04/2023 : 19:12:38  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Ima li ko kupon za šibnit?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
9277 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 17/04/2023 : 23:10:19  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Šta je Import Fees Deposit na Amazonu? jel se to vraća ili ne?
Go to Top of Page

Wolfman
Senior Member

Croatia
1131 Posts

Member since 13/07/2010

Posted - 17/04/2023 : 23:47:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Wolfman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by alexts

Šta je Import Fees Deposit na Amazonu? jel se to vraća ili ne?

To je unaprijed plaćena carina/porez pa ti ništa dodatno ne bi trebalo biti naplaćeno kada paket dođe u tvoju zemlju. Mislim da ti refundiraju razliku ako ispadne da su stvarni troškovi bili manji od tog depozita, a ako ispadne da su veći onda Amazon snosi trošak.

EDIT: evo link s tim objašnjenjem
https://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?nodeId=G8VRJ7Y8Z3T5WPV3

Import Fees Deposit Refunds
If the actual Import Fees are less than the Import Fees Deposit collected by us on your behalf, you'll automatically be refunded the difference to the payment method you used for the order. You'll receive a notification e-mail confirming the amount of the refund. The refunds will be processed as and when we receive carrier invoices confirming the actual Import Fees. If carrier invoices are not received by 180 days from the ship date, you will automatically receive a refund for the full amount of Import Fees Deposit paid.

Edited by - Wolfman on 17/04/2023 23:49:30
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10859 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 18/04/2023 : 11:10:33  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

Ima li ko kupon za šibnit?

Nema nikakvih kupona.

I ja sam mislio da bi mogli koji kupon sibnut prije preuzimanja od amazona ne bi li usicarili koji euric.
Ima jos vise od tjedna za kupnju, jer kad ode na amazon kako vidim nakon usporedbe, bit ce za 20-tak posto skuplje.
Prije dva mjeseca gledao mangu "Remina" bila 16 sad 26-28€, omnibus "Solomon Kane" sece od 85-105€ malo se igraju sa cijenama kao da su stripovi dionice na Wall Streetu

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27636 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 18/04/2023 : 11:49:30  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Sve je skuplje i bit će još skuplje.
Nisam puno kupovao stranih a sad ću još i manje.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

KuntaKinte
Senior Member

Serbia
1719 Posts

Member since 25/09/2007

Posted - 18/04/2023 : 12:40:10  Show Profile Show Extended Profile  Send KuntaKinte a Private Message  Reply with Quote
Meni se, naprotiv, čini da ipak malo spuštaju cene nekim izdanjima pred zatvaranje.
Ja ću da sačekam još neki dan, pa kupujem neke stvari iz wishlist.

Primeri:
https://www.bookdepository.com/Batman-Catwoman-Tom-King/9781779517074
ovo je koštalo 50 evra pre neki mesec, mislimi i u pre-orderu, evo sad je "samo" 30.

Ovde: https://www.bookdepository.com/search/advanced?seriesId=496048
su trejdovi išli i preko 20 oira, sad mi se čini da su prihvatiljive cene za prva dva, ali kome trebaju samo prva dva?

Poslednja cigla je bila oko 50 pre neku nedelju: https://www.bookdepository.com/Attack-on-Titan-Colossal-Edition-7-Hajime-Isayama/9781646515653

Ovo ovog (ove?) ludaka(inje) je bio uvek iznad 30, čak mislim da je uobičajena cena bila oko 35.
https://www.bookdepository.com/Crisis-Zone-Simon-Hanselmann/9781683964445

Dosta je bilo praštanja!
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11453 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 18/04/2023 : 12:54:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Nausicaa box set je preko UK proxyja 36 funti što je suludo dobra cijena.
Uzimajte tko nema, teško da će se naći tako jeftino opet.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

DK24
Average Member

Croatia
643 Posts

Member since 24/04/2020

Posted - 18/04/2023 : 13:13:33  Show Profile Show Extended Profile  Send DK24 a Private Message  Reply with Quote
Baš gledam ova dva dana šta uzeti sa BD za zadnju narudžbu. Ciljao sam više recimo u smjeru The complete life and times of Scrooge McDuck, ali i ovo izgleda jako primamljivo
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10859 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 18/04/2023 : 17:06:33  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Batman/Catwoman je mozda u pre-orderu skuplji bio, meni je odnedavno na listi i sad je tu negdje 33-36€.

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

mladeNS
Junior Member

Serbia
392 Posts

Member since 21/02/2023

Posted - 18/04/2023 : 22:03:55  Show Profile Show Extended Profile  Send mladeNS a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

Nausicaa box set je preko UK proxyja 36 funti što je suludo dobra cijena.
Uzimajte tko nema, teško da će se naći tako jeftino opet.

Da li to moze preko sajta nekog ili moram da imam neki VPN za to? :D

Upravo evo sastavljam porudzbine neke na razne adrese pa merkam sta je sve u kombinacijama do 50e da ne prelazi taj iznos. XD
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11453 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 18/04/2023 : 22:05:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Misliš preko nekog online proxyja direktno iz browsera?
Ne znam iskreno, ja koristim TunnelBear program i preko njega mi prolazi bez problema.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

mladeNS
Junior Member

Serbia
392 Posts

Member since 21/02/2023

Posted - 18/04/2023 : 22:09:33  Show Profile Show Extended Profile  Send mladeNS a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

Misliš preko nekog online proxyja direktno iz browsera?
Ne znam iskreno, ja koristim TunnelBear program i preko njega mi prolazi bez problema.

Da, mislio sam preko browser-a ali je i ovaj info od pomoci velike. :D Tnx!
Go to Top of Page

Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3384 Posts

Member since 06/11/2017

Posted - 18/04/2023 : 22:09:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Red Marquis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DK24

Ciljao sam više recimo u smjeru The complete life and times of Scrooge McDuck

Još da nije 67 evra uzeo bih i ja. Nadao sam se nekom padu cene ali slabo. Čak i sa proxyem mrka kapa.
Go to Top of Page

mladeNS
Junior Member

Serbia
392 Posts

Member since 21/02/2023

Posted - 18/04/2023 : 22:12:27  Show Profile Show Extended Profile  Send mladeNS a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Red Marquis

quote:

Još da nije 67 evra uzeo bih i ja. Nadao sam se nekom padu cene ali slabo. Čak i sa proxyem mrka kapa.

The Complete Life and Times of Scrooge Mcduck preko UK domena 48e u konverziji iz funte. Sad bas gledam.
Go to Top of Page

Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3384 Posts

Member since 06/11/2017

Posted - 18/04/2023 : 22:27:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Red Marquis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladeNS

quote:

quote:

The Complete Life and Times of Scrooge Mcduck preko UK domena 48e u konverziji iz funte. Sad bas gledam.

Vidim i ja. Promenih sajt, ovaj moj proxy nije imao UK.
Možeš da probaš sa hidemyass.com direkt iz browsera, ne moraš ništa instalirati.
Go to Top of Page

mladeNS
Junior Member

Serbia
392 Posts

Member since 21/02/2023

Posted - 18/04/2023 : 22:31:59  Show Profile Show Extended Profile  Send mladeNS a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by mladeNS

quote:

quote:

Vidim i ja. Promenih sajt, ovaj moj proxy nije imao UK.
Možeš da probaš sa hidemyass.com direkt iz browsera, ne moraš ništa instalirati.

Hvala! Nisam cackao bilo sta oko VPN tih fora pa znaci svaka pomoc.
Go to Top of Page

DK24
Average Member

Croatia
643 Posts

Member since 24/04/2020

Posted - 18/04/2023 : 22:47:35  Show Profile Show Extended Profile  Send DK24 a Private Message  Reply with Quote
A i tih 48 eura mi je poprilično velik iznos. Gledam možda uzeti onog Snagglepussa, a proletio sam po Pakinoj temi i podsjetio se na Silver Surfer black koji ima baš bolestan crtež. Iako nisam nimalo upoznat sa Silver Surferom onaj crtež baš privlači. Također malo gledam Spidermane (Zdarsky je prvi pick), možda Eisnerov Contract with God trilogiju... Ne znam haha. Inače, koga zanima Akira box set preko UK je 120 eura.
Go to Top of Page

mladeNS
Junior Member

Serbia
392 Posts

Member since 21/02/2023

Posted - 18/04/2023 : 23:23:31  Show Profile Show Extended Profile  Send mladeNS a Private Message  Reply with Quote
Ne znam ni ja mucim se razmisljam gledam po sajtu, ali evo neke sam porucio naslove.
Uporedjivao sam cene izmedju proksija BD UK, Amazona DE i BD za nase trziste pa kupio neke stvari, uzecu jos dve knjige za par dana kada posalju ovo i to je to.
Ova tri naslova su: Shubeik Lubeik zahvaljujuci Wolfman-u, The Many Deaths of Laila Starr Deluxe Edition zahvaljujuci Paka01 i Darkwoodu koji ce izdati meko koriceno sto nikako ne zelim u kolekciji i Snow, Glass, Apples koji sam citao online i zelim na papiru.

Edited by - mladeNS on 18/04/2023 23:24:16
Go to Top of Page

dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 19/04/2023 : 02:25:42  Show Profile Show Extended Profile  Send dd fan a Private Message  Reply with Quote

cena bez i sa vpn-om (srbija vs irska)

I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother.
Go to Top of Page

DK24
Average Member

Croatia
643 Posts

Member since 24/04/2020

Posted - 19/04/2023 : 10:22:09  Show Profile Show Extended Profile  Send DK24 a Private Message  Reply with Quote
Ovo je baš ozbiljna razlika
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7342 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 19/04/2023 : 11:41:33  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
Ma boli me k za vpn.

Zadnja narudžba obavljena i uključuje Nausicuu, Yokohamu i Baron Gong Battle 9. Adio BD!

And like that... he's gone.

Edited by - vice on 19/04/2023 11:41:56
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27636 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 19/04/2023 : 12:34:40  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
To legendo...
Opraštamo se u stilu.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page
Page: of 102 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.42 seconds. Snitz Forums 2000