U današnje doba, tko si uzima vremena da se popne na stablo kako bi dohvatio zagubljenu igračku? Da zastane kako bi promatrao ptice u letu, da gaca po lokvicama poslije kiše? Ili da se spusti na plažu kako bi u more vratio školjku? Šetač nas poziva da mu se pridružimo na njegovim šetnjama, često mirnima i usamljenima, i da uživamo u zadovoljstvima koja mu pružaju njegova lutanja susjedstvom. Deset godina nakon prvog, sada već kultnog izdanja, Fibra vam ponosno predstavlja Šetača u novom, definitivnom izdanju obogaćenom s tri dodatne priče i bojom.
Orka Specijal 51 • Šetač: The Director’s Cut Edition • 236 stranica • C/B + Kolor • 170 x 240 mm • Tvrdi uvez • Scenarij Jiro Taniguchi • Crtež Jiro Taniguchi • Prijevod Nikola Pezić • Lektura i redaktura Josip Sršen • Dizajn Melina Mikulić • Datum objavljivanja 20.4.2023. • Cijena 20 Euro
Propustio sam prvo izdanje, a ovo bi mogao uzeti s famoznom svibanjskom Orka turom
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Setaca iscekujem vec predugo. Bas se radujem ovom izdanju! Naci ce se nacin da se nabavi ovo i u Srbiji. A ima u ovoj turi jos dva Taniguchija, ludilo.
Ne pratiš na satu. Svi Taniguchijevi stripovi moraju ići originalno, tako traži udovica koja je nositelj prava.
Gle, stvarno, nisam o ovome razmišljao, prvo izdanje Šetača nije išlo originalnim smerom, kao i većina Tanigučijevih stripova objavljenih pre njegove smrti (izuzev Vrha bogova).
Onda bi to, osim dodatnih priča u ovom izdanju, bio još jedan razlog da se ne mora smatrati klasičnim reprintom, pa fanovi mogu mirne duše da dupliraju, kako bi u svojoj kolekciji imali isti strip u oba smera.
Što se mene tiče, kao što sam pomenuo na topiku o naslovnicama, ako se budem nekad rešio i iskrsne mi takva prilika, gledaću da nabavim staro izdanje, ipak su mi korice na tom prvom Šetaču daleko lepše.
Cudo da nije nikla industrija stampanja samo korica stripova moglo bi se tu zaraditi fine pare. Neki kolekcionari bi mogli i ustediti poprilicno para. Inace sva tri Tanigucija za mene i onda imam sve od tog autora od Fibre.
Francuski Bogovi Grafizma
Edited by - matori paraliticar on 23/04/2023 08:32:17
Svi Taniguchijevi stripovi moraju ići originalno, tako traži udovica koja je nositelj prava.
A Vrh Bogova i Čovjek iz tundre?
Pa i oni su u originalu, s desna na lijevo.
Originally posted by Jozzinelli
Što se mene tiče, kao što sam pomenuo na topiku o naslovnicama, ako se budem nekad rešio i iskrsne mi takva prilika, gledaću da nabavim staro izdanje, ipak su mi korice na tom prvom Šetaču daleko lepše.
Narudzba obavljena, ali vidim da je fibra u guzvi, cim se uplate ne vide u par sati :) Neka, neka, neka posla ima, samo da nam izdavaci budu zivi i zdravi.
Narudzba obavljena, ali vidim da je fibra u guzvi, cim se uplate ne vide u par sati :) Neka, neka, neka posla ima, samo da nam izdavaci budu zivi i zdravi.
To se referiraš na dio gdje kada nešto platiš karticom, tvoja banka ti to ne skine odmah nego kroz dan-dva?...jer to je normalno (i nema veze sa trgovcem iliti Fibrom u ovom slučaju). Neke banke ti napišu ispod stanja na računu sitnijim fontom raspoloživo stanje koje je manje za onoliko koliko ti plaćanja još nije skinuto. A isto tako vidiš i rezervirane iznose tj to isto.
Ako si mislio an neš drugo, daj napiši pliz, baš me zanima.
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far...
Mislio sam na placanje virmanom. Obicno uplatim, lova odmah ode i vrlo brzo dobijem potvrdu. Ali znam da to potraje kad je guzva. Karticama ne placam Fibri jer mi zvoni da je Marko govorio da je njemu bolje/lakse ako mu se plati virmanom...
Mislio sam na placanje virmanom. Obicno uplatim, lova odmah ode i vrlo brzo dobijem potvrdu. Ali znam da to potraje kad je guzva. Karticama ne placam Fibri jer mi zvoni da je Marko govorio da je njemu bolje/lakse ako mu se plati virmanom...
E onda sam omašio ceo fudbal.
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far...