forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Спортско друштво "Црвена звезда" - Београд
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 392

Dr. Zistis
Advanced Member

5608 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 23/04/2023 : 22:14:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Ko je hteo da ga menja?

Pa i vi tu na forumu...te prevazidjena je ta kosarka te Zeljko nema vrhunske igrace...Ako se ne varam i ti si osporavao neke igrace...aj nemoj sad da se pravis jos i te memorija ne sluzi
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41188 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 23/04/2023 : 22:53:48  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Nadji mi konje hteo da ga menja.

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

vladar
Average Member

Serbia
787 Posts

Member since 05/09/2002

Posted - 23/04/2023 : 23:52:33  Show Profile Show Extended Profile  Send vladar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dr. Zistis

quote:
Originally posted by vladar

quote:

quote:
Originally posted by manhunter

Ozbiljan. Ne mislim da je ovaj trener visoke klase, ali će novi imati malo vremena da uigra ekipu za CL. A ni ovom ništa ne fali, bolji je od "mistera" u svakom slučaju.

To je zato sto nisi gledao Zvezdu u skorije vreme.
Ovo danas nam ke bila najbolja utakmica od kada je Milojevic stigao.
Sve drugo je bilo bas lose

Ovde se nešto ne uklapa!
Kako je sve drugo bilo loše, a ovamo nikad ubedljivije osvojena titula, nijedan poraz, samo 4 nerešene utakmice, gol razlika da MC, sa sve Halandom, pozavidi.
Menja se trener sa takvim rezultatima!!! Pa, ko još to radi? Verovatno ne postoji sličan primer na planeti.
Jeste liga krš, ali ovakva dominacija sa lošom igrom, kako ti napisa, lošim trenerom (čim ga menjaju posle jedne sezone) i ovakvim igračkim kadrom je zaista neverovatna.

A, možda .....
A možda i nije do trenera, do igrača,.....
Možda je do nekog duha koji lebdi nad Marakanom, kako dr Terzić jednom reče.

Nekim mojim drugarima Zvezdašima bude neprijatno kada im čestitam ove titule koje vi osvajate poslednjih godina. Kažu da ih zajebavam, ne znam odakle im to.
A nekima super. Ti kažu da se samo broj titula računa, a sve ostalo im je nebitno.

Sto da se stidimo, ne razumem.Ja imam prijatelje grobare koji se stide svog kluba, e to vidis razumem.
Mozemo da pricamo samo ako gledas Zvezdine utakmice, onda mozemo da polemisemo zasto treba trener da se menja. Vi ste i Zeljka hteli da menjate pa sad opet najveci od svih.Uvek je i bio. A na da ste u kanalu jeste, jebi ga

Imaš prijatelje grobare koji se stide svog kluba?!
Izvini, ali baš si lupio!
Da se neko stidi kluba za koji navija?
Pročitaj ponovo, pa možda uvidiš kakvu si nebulozu napisao.

Niko se (na svetu) ne stidi kluba za koji navija. Zašto bi onda navijao za taj klub??

Može da se stidi uprave (npr. ološa poput Čovića, Terzića, Vazure, Vučele, ...), igara/ponašanja igrača, ponašanja navijača i sličnih stvari koje su prolazne/promenjive.
Uprave, igrači, navijači, se menjaju, dolaze i prolaze, klub ostaje.

Koliko se vas stidi Čovića i Terzića? Koliko vas se stidi njihovih saopštenja, kriminala, uvlačenja u d... duhu koji lebdi nad Marakanom, itd, itd?
Da li to znači da se stidite kluba????

Npr, Čović je zabranio prisustvo gostujučih navijača na majstorici u finalu prvenstva za košarkašice između KK Crvena zvezda i ŽKK Kraljevo. Pročitaj saopštenje izdato tim povodom i odgovori mi da li se stidiš kluba ili tvorca tog saopštenja i cele te ujdurme.
Da je bilo 2:0 za KK CZ sigurno bi bilo publike, ali na 2:2 nije se smelo dozvoliti prisustvo čuvenih ultrasa iz Kraljeva, navijača ženskog košarkaškog kluba!!!!!!
Ne stide se kraljevački navijači CZ zbog toga svog kluba, već ....
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5608 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 24/04/2023 : 06:57:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
Mozda se nisam dobro izrazio ali mislio sam upravo na te stvari zbog kojih je i mene sramota kad vidim ta razna saopstenja, spinovanje i gluposti koje dolaze od nase uprave.
A dominacija i smena trenera...pa naravno da treba, nama treba trener koji moze da nas pogura na visi nivo, vec odavno nasa liga ne moze da prati Zvezdu na zalost.Upravo to je pokazao i ovaj derbi sa TSC-om.A za Evropu mora bolje, zato se menja trener a ne da gledam Vujadina Savica u strucnom stabu.
A da vas ima sto ne pratite fudbal ima, evo ja imam primera koliko volis...I odluci da li pricas o politici (u) ili sportu...o ovom prvom sam uveren da mislimo isto

Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5608 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 24/04/2023 : 06:57:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pronaci cu ti kad uhvatim malo vremena
Go to Top of Page

vladar
Average Member

Serbia
787 Posts

Member since 05/09/2002

Posted - 24/04/2023 : 08:31:10  Show Profile Show Extended Profile  Send vladar a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mozda se nisam dobro izrazio ali mislio sam upravo na te stvari zbog kojih je i mene sramota kad vidim ta razna saopstenja, spinovanje i gluposti koje dolaze od nase uprave.
A dominacija i smena trenera...pa naravno da treba, nama treba trener koji moze da nas pogura na visi nivo, vec odavno nasa liga ne moze da prati Zvezdu na zalost.Upravo to je pokazao i ovaj derbi sa TSC-om.A za Evropu mora bolje, zato se menja trener a ne da gledam Vujadina Savica u strucnom stabu.
A da vas ima sto ne pratite fudbal ima, evo ja imam primera koliko volis...I odluci da li pricas o politici (u) ili sportu...o ovom prvom sam uveren da mislimo isto.

Vasi uspesi i dominacije su iskljucivo, ali iskljucivo, rezultat politike.
I vi svi to znate.
Godinama unazad se u fudbalu zna da je Zvezda
prvak i pre pocetka prvenstva. I pored toga, vi ste jedini klub na svetu koji je uspeo da izgubi namestenu titulu. Nakon toga, vise se nista ne prepusta slucaju.
Kada jedan klub ima neogranicena sredstva, i pored duga od xy miliona, kada igra prijateljske utakmice (bez poraza, gol razlika, itd, itd), kada kontrolise sudijsku organizaciju, kada se glavni konkurent sistematski urusava, lako je dominirati.
A ko je zasluzan za to? Pa, Duh koji lebdi.
Posto ste, po tebi, zahvaljujuci kvalitetu prevazisli domacu ligu, gde je jagma za vasim igracima??? Kako najveci klubovi ne stoje u redu da kupe te Mesije??
Golman i odbrana tima koji primi 10-15 golova u sezoni, bez poraza, su za Real, Barsu, City, ali izgleda da njihov kvalitet nije prepoznat! Cudno?!
Najbolji strelac otisao kod Arapa, pa ga vratili. Cudno?! Ili nije.

Samo vi dominirajte, nijedno zlo nije trajalo doveka.

A kada se pozovete na Toleta, jer to vam je rak rana, pogledajte ko je tada igrao u FKP i gde su odlazili.
Kada se pozovete na prethodnu 'grobarsku' vlast, setite se Gazproma.
I onda to uporedis sa situacijom iz poslednjih 10 godina. Nebo i zemlja!

Edited by - vladar on 24/04/2023 08:33:09
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5608 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 24/04/2023 : 09:20:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

A da vas ima sto ne pratite fudbal ima, evo ja imam primera koliko volis...I odluci da li pricas o politici (u) ili sportu...o ovom prvom sam uveren da mislimo isto.

Vasi uspesi i dominacije su iskljucivo, ali iskljucivo, rezultat politike.
I vi svi to znate.
Godinama unazad se u fudbalu zna da je Zvezda
prvak i pre pocetka prvenstva. I pored toga, vi ste jedini klub na svetu koji je uspeo da izgubi namestenu titulu. Nakon toga, vise se nista ne prepusta slucaju.
Kada jedan klub ima neogranicena sredstva, i pored duga od xy miliona, kada igra prijateljske utakmice (bez poraza, gol razlika, itd, itd), kada kontrolise sudijsku organizaciju, kada se glavni konkurent sistematski urusava, lako je dominirati.
A ko je zasluzan za to? Pa, Duh koji lebdi.
Posto ste, po tebi, zahvaljujuci kvalitetu prevazisli domacu ligu, gde je jagma za vasim igracima??? Kako najveci klubovi ne stoje u redu da kupe te Mesije??
Golman i odbrana tima koji primi 10-15 golova u sezoni, bez poraza, su za Real, Barsu, City, ali izgleda da njihov kvalitet nije prepoznat! Cudno?!
Najbolji strelac otisao kod Arapa, pa ga vratili. Cudno?! Ili nije.

Samo vi dominirajte, nijedno zlo nije trajalo doveka.

A kada se pozovete na Toleta, jer to vam je rak rana, pogledajte ko je tada igrao u FKP i gde su odlazili.
Kada se pozovete na prethodnu 'grobarsku' vlast, setite se Gazproma.
I onda to uporedis sa situacijom iz poslednjih 10 godina. Nebo i zemlja!

A uspesi Partizana i dovodjenje Željka ove godine nije stvar politike?
Šta u ovoj zemlji nije stvar politike, ti bi to trebao da znaš isto tako dobro kao i ja. Tole? Mislim da tu nema šta da se objašnjava...
Što se tiče igrača tu su se stvari promenile...nekada su domaći igrači bili nosioci sada su na žalost stranci, ne može fudbal više da se igra sa domaćim. Imamo mi reprezentativce koji igraju u stranim reprezentacijama, Eraković jedini kao domaći...nije za ponos...zar nije i u košarci ista stvar?
Srećno protiv Reala

Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5608 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 24/04/2023 : 09:28:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:

Imaš tamo na Partizanovom topiku kad je Aca pisao,545, 546 strana mislim...
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16590 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 24/04/2023 : 10:06:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Docke, manhunteru i svi normalni Zvezdasi, cestitke na tituli.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5608 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 24/04/2023 : 11:54:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

Docke, manhunteru i svi normalni Zvezdasi, cestitke na tituli.

Hvala Calebe care, uvek si bio sportsmen
Srecno sutra, kad ako ne sad :-)
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26043 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 24/04/2023 : 12:25:51  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Hvala i srećno protiv Reala!

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41188 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 24/04/2023 : 15:30:17  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ja ne mogu cestitati titulu u ovim uslovima pa da me ubijes. Mogu pobedu u nekom postenom derbiju. Ali ovo sto prica Vladar je ziva istina. Dominiras godinama i nema nigde nijednog veceg transfera niti igraca za reprezentaciju. Iz nasih titula i raspada nosioci igre su u reprezentaciji. Nastasic, Pavlovic, Milenkovic, Lukic, Mitrovic, Vlahovic. Da smo onda imali neogranicena sredstva kao vi sada i Gasprom bili bismo kao Porto ili Benfika. Ali ode gospodin na marakanu da sutira penale i pokloni Gasprom. No nema veze. Nekako sam i ponosan na ova vremena. I idem na stadion sada kada je tesko. Kad postane popularno samo televizor.

Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5608 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 24/04/2023 : 15:44:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja ne mogu cestitati titulu u ovim uslovima pa da me ubijes. Mogu pobedu u nekom postenom derbiju. Ali ovo sto prica Vladar je ziva istina. Dominiras godinama i nema nigde nijednog veceg transfera niti igraca za reprezentaciju. Iz nasih titula i raspada nosioci igre su u reprezentaciji. Nastasic, Pavlovic, Milenkovic, Lukic, Mitrovic, Vlahovic. Da smo onda imali neogranicena sredstva kao vi sada i Gasprom bili bismo kao Porto ili Benfika. Ali ode gospodin na marakanu da sutira penale i pokloni Gasprom. No nema veze. Nekako sam i ponosan na ova vremena. I idem na stadion sada kada je tesko. Kad postane popularno samo televizor.

Ti ne mozes da cestitas ni u kakvim uslovima, to znamo
Ovo za stadion "respect"👍
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5608 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 24/04/2023 : 15:52:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
Evo jedno misljenje iz struke za ove sto se pitaju zasto mora bolji trener:

Idan Vered: Zvezda će se zaljubiti u Bahara! Elastičan je i u Evropi igra kao veliki trener
https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/idan-vered-zvezda-ce-se-zaljubiti-u-bahara-elastican-je-i-u-evropi-igra-kao-veliki-trener/449565
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17702 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 24/04/2023 : 15:53:04  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
Stvarno je šteta što ova opcija za ignorisanje ne uključuje i citirane odgovore...

Zaista bi bilo dobro da se mali konkurentski klub jednom za sva vremena ugasi i da krenemo u neku ljepšu budućnost, bez repova iz prošlosti. Nevjerovatno je koliko negativnosti dolazi s te strane, samo neka kuknjava da im je neko kriv, a oni su čisti, pošteni, nema tu priče...

Zvezda mora da osvježi igrački kadar, a onda će i treneru biti lakše. Bahar teško da može da bude dobro rješenje. Nisam siguran da ima pojma gdje dolazi i s čime će se susresti.

quote:

Hvala i srećno protiv Reala!

Nadam se da će Real to lako da riješi, pogledaću na kraju rezultat, drugo me ne zanima.

Edited by - delboj on 24/04/2023 19:08:29
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41188 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 24/04/2023 : 15:56:30  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by delboj

Stvarno je šteta što ova opcija za ignorisanje ne uključuje i citirane odgovore...

Zaista bi bilo dobro da se mali konkurentski klub jednom za sva vremena ugasi i da krenemo u neku ljepšu budućnost, bez repova iz prošlosti. Nevjerovatno je koliko negativnosti dolazi s te strane, samo neka kuknjava da im je neko kriv, a oni su čisti, pošteni, nema tu priče...

Zvezda mora da osvježi igrački kadar, a onda će i treneru biti lakše. Bahar teško da može da bude dobro rješenje. Nisam siguran da ima pojma gdje dolazi i s čime će se susresti.

Kad covek potpise imenom i prezimenom da je talog

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41188 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 24/04/2023 : 15:57:01  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

Do sada nisam cestitao?

Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5608 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 24/04/2023 : 16:08:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Do sada nisam cestitao?

Jesi, jesi, sve nesto kroz zube
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26043 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 24/04/2023 : 16:39:56  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Lakše malo sa deljenjima imena i epiteta.

Go to Top of Page

vladar
Average Member

Serbia
787 Posts

Member since 05/09/2002

Posted - 24/04/2023 : 16:42:02  Show Profile Show Extended Profile  Send vladar a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Citat.
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5608 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 24/04/2023 : 16:49:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:

Gresis u vezi Bahara, on moze samo da donese boljitak u igri. Seti se samo kako nas je razbio bekovima koji su bili visoko postavljeni. Ima i iskustvo igeanja u LS i pobedjivao je.
Ja sam zadovoljan ako bude pomaka u igri za pocetak, da budemo standardni u LE
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26043 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 24/04/2023 : 17:01:58  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Citat.

Kad već citirate i drugima dajete imena, setite se kako ste se naslađivali bankrotu i priželjkivali katanac Zvezdi onomad. Kako je to bilo drugačije od ovoga sad? Smirite se i komunicirajte normalno, ta sve ostalo imate vaš topic.

Go to Top of Page

vladar
Average Member

Serbia
787 Posts

Member since 05/09/2002

Posted - 24/04/2023 : 17:46:20  Show Profile Show Extended Profile  Send vladar a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Citat.

Kad već citirate i drugima dajete imena, setite se kako ste se naslađivali bankrotu i priželjkivali katanac Zvezdi onomad. Kako je to bilo drugačije od ovoga sad? Smirite se i komunicirajte normalno, ta sve ostalo imate vaš topic.

Ovo pišeš uopšteno ili ....?
Ko se naslađivao, kada, čemu,...? Neki tvoji poznanici Grobari ili ...., pa sada to spočitavaš ovde nama?
Navijači pričaju, pišu, rade svašta, ali jedini funkcioner kluba koji je ikada prizivao kraj onog drugog kluba je Nebojša Čović sa svojom izjavom da će da (se) stavi tačku(a) na crno-beli svet.
Jedini!
A to što pišemo ti, ja, Žistis i ostali na tamo nekom stripovskom forumu, ili bilo koji navijači na bilo kojem drugom forumu, je u odnosu na to prašina na vetru.

Edited by - vladar on 24/04/2023 17:47:45
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17702 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 24/04/2023 : 19:10:18  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Gresis u vezi Bahara, on moze samo da donese boljitak u igri. Seti se samo kako nas je razbio bekovima koji su bili visoko postavljeni. Ima i iskustvo igeanja u LS i pobedjivao je.

Sve je to u redu, ali on ne poznaje srpski mentalitet i "običaje"... Mene ovo najviše podsjeća na dolazak Zemana svojevremeno... Bojim se nam se opet ne vrati takav "zeman", sjećam se kako je Zeman smijenjen i kako je izgledala ta ekipa.

Edited by - delboj on 24/04/2023 19:10:52
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5608 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 24/04/2023 : 19:57:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Sve je to u redu, ali on ne poznaje srpski mentalitet i "običaje"... Mene ovo najviše podsjeća na dolazak Zemana svojevremeno... Bojim se nam se opet ne vrati takav "zeman", sjećam se kako je Zeman smijenjen i kako je izgledala ta ekipa.

A sto te ne podseca na Zengu
Nemoj bre da mracis kao ovi grobari
Go to Top of Page
Page: of 392 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.02 seconds. Snitz Forums 2000