Ha, neki dan sam kupio neke LMS-ove stare... Potpuno sam zaboravio koliko je to losiji kvalitet od Golconde, nebo i zemlja!
Bolje nego da je obrnuto
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!
Platis 270 din, procitas sam i imas gratis strip. Kao da je strip 50e pa ti je zao da kupis.
Jesi se nekad upitao zašto si ovoliko nervozan? Možda može da se sredi nekako. Čovek je postavio najozbiljnije pitanje, a ti se nalaziš prozvanim da mu nešto ovako nadrkano napišeš.. Jbt, strašno.
Platis 270 din, procitas sam i imas gratis strip. Kao da je strip 50e pa ti je zao da kupis.
Jesi se nekad upitao zašto si ovoliko nervozan? Možda može da se sredi nekako. Čovek je postavio najozbiljnije pitanje, a ti se nalaziš prozvanim da mu nešto ovako nadrkano napišeš.. Jbt, strašno.
Odbij od mene da ne bih zvao moderatora da te banuje! Coveku sam se lepo izvinio i smatram da je stvar resena, ne znam zasto se ti trpas svuda gde ti uglavnom nije mesto.
Ja odlučujem gde mi je mesto. Imam taj luksuz. Osim toga, samo sam te pitao najobičnije pitanje. Zašto si se ti trpao i odgovorio na pitanje koje čak nije ni bilo tebi upućeno?
Retoričko pitanje, ne moraš da odgovaraš. Više da razmisliš o tome.
Nije ovo reboot, ali svakako jest neki novi zaokret u serijalu.
Zanimljiv Golcondin potez, sad razmišljam čak i da ovo uzmem iako će Libellus ovo sigurno objaviti. Ali toliko su usporili s Nathanom, pa me baš zanima kojom brzinom ovo Golconda misli objavljivati.
Što se tiče kvalitete, u ovom razdoblju do broja 303 pojavljuje se novi Nathanov neprijatelj, navodno ne baš nešto poseban i intrigantan kao prethodni. Ali vidjet ćemo to još.
U jednu ruku sva sreća za taj potez. Već sam se pitao, da li ću morati prodati NN SD/Lu izdanja, da ne bi imao rupe u kolekciji LMs zbog dupliranja. Da li su epizode, kako kažete, iznad broja 250 zaista tako različite od onih prije? Ja sam pročitao samo one od SD/Lu i jako mi se sviđaju. Neke su i odlične.
U odnosu na SD/Lu ne. U odnosu na 100-249, da, veoma. Što napisah nekad, Nathan je bio postao premračan, nije jasno zašto se prosto nije ubio i završio sa svim čemerom i jadom. Serri se to nikada nije dopadalo (čak je napisao i dve epizode na tu temu, jedan specijalac i regularnu svesku Svet sutrašnjice), pa je pokušao to da ispravi.
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.