Vec neko vrijeme me kopka da se ponovno bacim na citanje El Nina. Na prvu mi je sjeo kao budali samar. Druga knjiga je malo slabija ali sve skupa je i dalje "preporuka ko kuca."
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
Zimus je išao reprint Sandmana 2 (poslije Interlibera), nekako mi logično da sad ide i trica, pogotovo jer je trice nestalo mjesec nakon reprinta dvojke što znači da interes itekako postoji. Onima koji hoće da kompletiraju serijal savjetovao bih da kupe šta ima na lageru (i da čekaju šta im fali), jer teško da će se ići ponovo u reprint dvice i keca, ali to je samo moj stav.
Kingdom Come je po mom mišljenju jedan od rijetkih stripova koje treba ostaviti na velikom formatu. Rossovom crtežu super pašu tako velike dimenzije.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Da li ce biti reprinta Pogrebnika broj 2 ? :) Nije lako izdavacima ponekad.. fibra je to lepo izdavala prvi integral, pa drugi, pa kad je izasla trojka reprint keca.. i gle "cuda" onda nakon nekog vremena nestade dvojka :)
Mozda bude reprinta dvojke kada eventualno izadje cetvrti integral? Jel prati neko kako je stanje sada.. jel izasao sedmi album u Francuskoj?
Sto se tice ovog serijala odabrao sam inace uzimati Makondovo izdanje.. pre svega sto su oni prvi krenuli ovim serijalom a eto ponekad se moze priustiti mali luksuz uzimanja pojedinacnih albuma umesto integrala...
Vidim od Makonda deluje da su rasprodana prva tri albuma.. dakle ni sa makondom se ne moze resiti "problem" rasprodane dvojke kod fibre :)
Svakoga dana, u svakom pogledu, sve više i više napredujemo!
Edited by - matori paraliticar on 21/05/2023 10:12:58