Author |
Topic |
sawitch
Advanced Member
Serbia
40327 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 01/05/2023 : 16:13:34
|
quote: Originally posted by lwood Ovo ka da namjerno provociraš manhuntera i mladju.
Inače drugi put ćemo u obilazak kvartova.
Rekao sam vam da je Man super, samo jos da obradis informaciju :D |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47177 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 01/05/2023 : 16:37:40
|
quote: Originally posted by sawitch
quote: Originally posted by lwood Ovo ka da namjerno provociraš manhuntera i mladju.
Rekao sam vam da je Man super, samo jos da obradis informaciju :D
Dovedi ga dogodine pa da provjerin. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19702 Posts
Member since 23/10/2011 |
|
DK24
Average Member
Croatia
622 Posts
Member since 24/04/2020 |
Posted - 01/05/2023 : 17:12:26
|
quote: Originally posted by lwood
Ja za pola sata krecem nazad i mogu samo pohvaliti splitsku ekipu za organizaciju, domacinstvo i odnos prema svima tokom trajanja festivala. Jos je ovo u fazi zaukavanja i trebace jos koja godina da ovo dostigne njihov zeljeni nivo ali ako nesto treba podrzati prisustvom to je Comicator. Prelepi Split sa super ljudima.
Nesvrstani i Lwood vodici za 10-ku. :)
Vidimo se neki sledeci put! Hvala na svemu
Ovo ka da namjerno provociraš manhuntera i mladju.
Uff, ni ne slute koliko bi to bila kvalitetna tura |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47177 Posts
Posted - 01/05/2023 : 19:18:40
|
quote: Originally posted by tinton
Ovo zvuči malo previše kao prijetnja.
Kakva prijetnja? Pa sigurniji je kod nas nego da ga zaključaju u nekom trezoru u Švajcarskoj. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40327 Posts
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26836 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40327 Posts
|
sumohrvat
Advanced Member
4032 Posts
Member since 22/11/2004 |
|
RAKOSI4
Advanced Member
5003 Posts
Member since 23/07/2016 |
Posted - 05/05/2023 : 11:42:54
|
quote: Originally posted by sumohrvat
Sta su gradele?
One rešetke na kojima ribe frigaš...
Na gradelama se riba ne friga nego peče. Riba se friga u pršuru. A di si mu ti naša to objašnjavat,razumiš se ti ka i on. Dobro mu nisi reka da je gradela vrst ribe |
Edited by - RAKOSI4 on 05/05/2023 11:46:39 |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40327 Posts
|
DiSkAcH
Advanced Member
Croatia
6267 Posts
Member since 05/12/2016 |
Posted - 05/05/2023 : 13:44:34
|
Google translate: friganje, prsur.. :D
Friganje=prženje u tavi(tignju) i/ili ...hmm, protvanu/tepsiji u pećnici/furuni. Gradele nisu samo za ribu nego i za leskovačke delicije ;)
|
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far... |
Edited by - DiSkAcH on 05/05/2023 13:48:38 |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
sumohrvat
Advanced Member
4032 Posts
Posted - 05/05/2023 : 21:27:24
|
quote: Originally posted by RAKOSI4
Sta su gradele?
Na gradelama se riba ne friga nego peče. Riba se friga u pršuru. A di si mu ti naša to objašnjavat,razumiš se ti ka i on. Dobro mu nisi reka da je gradela vrst ribe
A koji si se ti racku zakačio za mene ? Živim na moru cijeli život, idem s barkom na ribe.... Koju p...u materinu hoćeš ? Ko bi mu trebao objašnjavat šta su gradele? To je znanstvena fantastika pa treba ne znam koliko stručno objašnjenje ? Objasnio sam mu na način na koji će on najbolje razumjeti, a ne kao da objašnjavam za stručni časopis.Poslao sam Saši sliku gradela i nije debil da ne shvaća što su gradele. Uostalom,bio je kod mene na ljetovanju nekoliko puta. Išli smo s barkom,vidio je gradele. Samo nije znao da se to kod nas tako zove. Ajde frende odmori malo od mene .... |
Edited by - sumohrvat on 05/05/2023 21:28:22 |
|
|
sumohrvat
Advanced Member
4032 Posts
Posted - 05/05/2023 : 21:31:58
|
quote: Originally posted by globinjo
Sta su gradele?
A jebate. Da si reka da je Rijeka majstor s mora Pa ajde Ali ovo
Sawitch je bio kod mene nekoliko puta i ne zna on razliku između friganja, pečenja, dinstanja.... On zna samo sve pojest sa stola 😂😂😂😂 Tako sam mu i objasnio... Rešetke na koje se stavi riba... Oš je frigat, peć ili guzit njemu je svejedno što sam napisao 😂😂😂 Shvatio je što sam mislio i to je najbitnije.... |
|
|
RAKOSI4
Advanced Member
5003 Posts
Posted - 05/05/2023 : 22:19:01
|
Sta su gradele?
Na gradelama se riba ne friga nego peče. Riba se friga u pršuru. A di si mu ti naša to objašnjavat,razumiš se ti ka i on. Dobro mu nisi reka da je gradela vrst ribe
A koji si se ti racku zakačio za mene ? Živim na moru cijeli život, idem s barkom na ribe.... Koju p...u materinu hoćeš ? Ko bi mu trebao objašnjavat šta su gradele? To je znanstvena fantastika pa treba ne znam koliko stručno objašnjenje ? Objasnio sam mu na način na koji će on najbolje razumjeti, a ne kao da objašnjavam za stručni časopis.Poslao sam Saši sliku gradela i nije debil da ne shvaća što su gradele. Uostalom,bio je kod mene na ljetovanju nekoliko puta. Išli smo s barkom,vidio je gradele. Samo nije znao da se to kod nas tako zove. Ajde frende odmori malo od mene ....
Nema potrebe za nervozom,opušteno,pa nećemo se zbog gradela uzbuđavat |
|
|
sumohrvat
Advanced Member
4032 Posts
Posted - 06/05/2023 : 01:56:21
|
quote: Originally posted by RAKOSI4 Nema potrebe za nervozom,opušteno,pa nećemo se zbog gradela uzbuđavat
Nema potrebe za ovim tvojim komentarima na moj račun već nekoliko puta pa neće biti niti nervoze.... Odmori od mene. Ti i ja nismo ekipa, nismo se nikad sreli da bi ti sebi dozvoljavao da me podjebavaš na svakom komentaru... Jesmo se razumili ? |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26836 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
RAKOSI4
Advanced Member
5003 Posts
Posted - 06/05/2023 : 11:22:48
|
quote: Originally posted by RAKOSI4 Nema potrebe za nervozom,opušteno,pa nećemo se zbog gradela uzbuđavat
Nema potrebe za ovim tvojim komentarima na moj račun već nekoliko puta pa neće biti niti nervoze.... Odmori od mene. Ti i ja nismo ekipa, nismo se nikad sreli da bi ti sebi dozvoljavao da me podjebavaš na svakom komentaru... Jesmo se razumili ?
https://youtu.be/bjI7JXeCY-k
|
|
|
sumohrvat
Advanced Member
4032 Posts
Posted - 06/05/2023 : 12:01:18
|
Nema potrebe za ovim tvojim komentarima na moj račun već nekoliko puta pa neće biti niti nervoze.... Odmori od mene. Ti i ja nismo ekipa, nismo se nikad sreli da bi ti sebi dozvoljavao da me podjebavaš na svakom komentaru... Jesmo se razumili ?
Druže, ja odoh s Diskachem u Brtoniglu na festival, a ti ode na ignore....jebo sebe što nisam prije iskoristio tu opciju s likovima poput tebe.... Ciao, pusa, bok😘 |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 06/05/2023 : 12:17:54
|
Druže, ja odoh s Diskachem u Brtoniglu na festival, a ti ode na ignore....jebo sebe što nisam prije iskoristio tu opciju s likovima poput tebe.... Ciao, pusa, bok😘
Sumo, nadji mi garažu ili neko sigurno mjesto za auto u Rijeci Ti ili onaj pizdun Mamlaz Dolazim na finale kupa.24.05. Ili mi riješi riječke tablice
|
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40327 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47177 Posts
Posted - 06/05/2023 : 12:51:12
|
Ja dam sa BG tablama isao bez problema. Samo okaci 4S i ne brigaj :D
BG table mogu razbit a i ne moraju. ST razbijaju sigurno. |
|
|
Giuda Ballerino
Senior Member
Japan
2632 Posts
Member since 02/03/2014 |
|
Topic |
|