Author |
Topic  |
prop_ovednik
Senior Member

.jpg)
Croatia
1497 Posts
Member since 13/01/2008 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41209 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 07/05/2023 : 21:58:09
|
quote: Originally posted by prop_ovednik Nisam ja puno s Fernandesom oduševljen. A i Rashfordu fali konzistentnosti, on mi je više igrač na kontre.
A sta sam ja pricao za Rasforda? |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33677 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 07/05/2023 : 21:58:23
|
Tinton čestitke, sad ste sigurno se spasili! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33677 Posts
Posted - 07/05/2023 : 21:59:29
|
Rashford je za sve ostale napadače Uniteda avion, ne može se promijeniti svih 11 igrača. |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33677 Posts
Posted - 07/05/2023 : 22:02:42
|
United još uvijek ima sve u svojim rukama, mora dobiti 3 utakmice od preostale 4, a tri igraju doma. |
|
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 07/05/2023 : 22:02:59
|
quote: Originally posted by tex2
Tinton čestitke, sad ste sigurno se spasili!
E sad se samo valja nadati da će moći trčati u četvrtak. :) Hvala! Koliko smo se nagledali minimalnih poraza od ManUtda u zadnjih par sezona, napokon se i ovo dogodilo. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33677 Posts
Posted - 07/05/2023 : 22:08:11
|
A West Ham će držati i ključeve ostanka za Leeds i Leicester s kojima igraju. |
|
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41209 Posts
Posted - 07/05/2023 : 22:14:08
|
Rashford je za sve ostale napadače Uniteda avion, ne može se promijeniti svih 11 igrača.
Jeste, ali ne znaci da je kvalitet za Junajted. Tu treba Kejn da dodje a ne on. Dobra bi on bio rezerva, da razvuce neku kontru ali to je sve.
Gledajuci de Heu kog cenim i njegove odbrane tj. kikseve kontam da je i njemu vreme da predje na klupu. Bukvalno nemas nijednog igraca kog valja ostaviti. |
 |
|
ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14699 Posts
Member since 03/01/2018 |
Posted - 07/05/2023 : 22:19:44
|
United još uvijek ima sve u svojim rukama, mora dobiti 3 utakmice od preostale 4, a tri igraju doma.
Mislim da im pomalo klizi to 4.mjesto, nesto kako se i Arsenalu desilo sa prvim mjestom. Iako za oboje jos ima nade.
Ali, sva 3 segmenta lige dosta zanimljiva u finisu sezone - borba za ostanak, ona za Europu i ova za prvo mjesto. |
Never leave it in the hands of the judges
|
 |
|
Tonto
Advanced Member

8974 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 07/05/2023 : 22:38:05
|
Drugo poluvrijeme su opet pali
To je bilo za ocekivati, upalio sam zadnjih pet minuta da vidim kraj. Komentatori su fino rekli, united je sa ovakvim kadrom odigrao previse utakmica ove sezone, najvise od svih premierligaskih klubova. Igraci su iscjedjeni, poharale su ih ozlijede, a zamjene su nikakve. United je izgubio mojo. |
The less I have the more I am a happy man |
 |
|
Ivan Liverpool
stripovi.com suradnik

Croatia
2463 Posts
Member since 10/04/2021 |
Posted - 07/05/2023 : 22:42:48
|
Danasnji rezultati itekako idu Liverpoolu na ruku, medutim i dalje sam misljenja da je rijesena borba za top 4. United mislim da ce izgubiti jos negdje, ali tesko za ocekivati da ce dvije izgubiti. Da se bar na Chelsea mozes osloniti kao nekad pa racunat da bi im mogli zapapriti, ali nista od toga. Mislim da bi bas na gostovanju kod Bournemoutha mogli kiksati, ali ove domace bi United trebao sve dobiti, nevezano za to u kakvoj formi su da su. Newcastle bi pak trebao 3 utakmice kiksati da bi Liverpool ga mogao prestici. 2 bi bilo premalo jer Newcastle ima bolju gol razliku, a i u slucaju poraza ne vjerujem da ce ih netko do kraja bas osakatiti, isto kao sto nece ni Liverpool neke sumanute rezultate nizati, evo sad 5 pobjeda zaredom s jednim golom razlike sto je po prvi put da je neka ekipa uspjela izvesti. Brighton takoder ima teoretske sanse, pogotovo ako uracunamo i to koliko utakmica manje imaju od drugih, medutim igraju protiv vodecih momcadi (City, Arsenal, Newcastle) i nece tu ostvariti bas sve pobjede da se proguraju naprijed. Steta, jer igraju sjajnu sezonu, mislio sam da ce se poceti raspadati, prvo nakon Potterova odlaska, a zatim i nakon prodaje Trossarda, medutim oni sve bolji. Neka, drago mi je, simpaticna momcad!
Moje predvidanje, objektivno gledajuci: 3. Newcastle 4. United 5. Liverpool 6. Brigthon 7. Villa 8. Tottenham
A ovo je tablica koju bih volio vidjeti s obzirom na svoje osobne preferencije (pusti snovi ) 3. Liverpool 4. Brighton 5. Newcastle 6. United 7. Villa 8. Tottenham |
"Losing is not my enemy. Fear of losing is my enemy." |
Edited by - Ivan Liverpool on 07/05/2023 22:43:33 |
 |
|
Tonto
Advanced Member

8974 Posts
Posted - 07/05/2023 : 22:44:29
|
quote: Originally posted by sawitch
Briljira ten Hag
Neces ispast nista pametniji, niti ces biti vise ili manje u pravu pisuci ovakve bezvezne doskocice nakon svakog poraza. Ten hagu i ja zamjeram neke stvari, ali covjek je nakon sto godina donio napadacki nogomet koji je vecim djelom sezone imao glavu i rep. Ako je to uspio, ako je osvojio jedan kup i igra finale drugog, ako se bori za ligu prvaka sa igracima koji kako ti kazes ne valjaju ni kurca znaci da je i vise nego dobar trener... i nemojmo se lagat, ne volis ga samo zato jer je najurio onu portugalsku pizdu, a to mu je vrlo vjerovatno najbolji potez u karijeri. |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41209 Posts
Posted - 07/05/2023 : 22:52:55
|
Gol razlika njega i Liverpula je kolika? Izduvao 7:0 od Liverpula. Fudbal uzasan. Nize poraze od krsina. Brentford ga osakatio na pocetku. Najurio najbolju gol masinu na svetu i ostao jalov. Nijedan igrac ne igra nikako pod njim. Malo li je?? |
 |
|
Tonto
Advanced Member

8974 Posts
|
Tonto
Advanced Member

8974 Posts
Posted - 07/05/2023 : 23:55:57
|
Casemiro, Rashford i Fernandes
quote: Originally posted by prop_ovednik
A moj Davide, ovo ja obranim. Točno ne znam ima li United tri igrača koja bi ja volija vidit dogodine j prvoj postavi
Martinez je odlican stoper, a i garnacho obecava zasad. |
 |
|
don_draper
Advanced Member

4702 Posts
Member since 08/06/2018 |
Posted - 08/05/2023 : 00:21:04
|
U istom danu smo mogli vidjeti ono najbolje i najgore od golmana u Premiershipu
United prakticki osigurano mjesto u LP ocajnicki zeli kompromitirati. Sve se bojim na sto ce nalikovati finale FA cupa. |
I sell the fact that I can't be bought |
 |
|
prop_ovednik
Senior Member

.jpg)
Croatia
1497 Posts
Posted - 08/05/2023 : 08:08:57
|
quote: Originally posted by sawitch
Gol razlika njega i Liverpula je kolika? Izduvao 7:0 od Liverpula. Fudbal uzasan. Nize poraze od krsina. Brentford ga osakatio na pocetku. Najurio najbolju gol masinu na svetu i ostao jalov. Nijedan igrac ne igra nikako pod njim. Malo li je??
Sawicu, majketi, sve ti mogu progutati, ali kako ti vise nije dopizdilo pricati o najboljoj gol masini svijeta koje se se i Bog i zena odrekle?
Pa daj mi samo reci, kad je vec bio najuren i slobodan, pa sto ga nitko drugi nije htio uzeti? Bayern Muchen, nasusno fali napadac? Celzi? Newcastle? Netko...? Nego je otisao na kraj nogometnog svita da bi i tamo izgubio sve titule koje moze...
|
 |
|
prop_ovednik
Senior Member

.jpg)
Croatia
1497 Posts
Posted - 08/05/2023 : 08:11:23
|
quote: Originally posted by Tonto
Casemiro, Rashford i Fernandes
quote: Originally posted by prop_ovednik
A moj Davide, ovo ja obranim. Točno ne znam ima li United tri igrača koja bi ja volija vidit dogodine j prvoj postavi
Martinez je odlican stoper, a i garnacho obecava zasad.
Ma onako realno - ne bi ja dira obranu uopce. Varane, Martinez, Shaw, Lindelof, Malacia, to je ok. Desno se moze naci nesto bolje, ali moze se sezona izgurati s van Bisakom i Dalotom.
Vezna linija i napad - tu sve pare triba spiskati. Triba dovesti ljude koji mogu mliti, kontrolirati igru, dodati i primiti loptu. Tek onda se moze razmisljati za dalje. Jer mi uvik nesto po stoperima mlatimo, ali oni su tako izlozeni, da je to nevjerojatno. Ni jedan klub u vecim ligama ne dozvoljava protivnicima da tako lako dodju na 20-30 metara ko United. |
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33677 Posts
Posted - 08/05/2023 : 08:26:36
|
Da se dotaknem pojma kalibar za United, kojeg Sawitch često koristi.
Pa i Fergusonov United je imao igrača koji na papiru nisu bili kalibar za United (Brown, Chadwick, Butt...), ali su bili savršeni dio sustava.
Primjer 2: ove sezone ušli u PL Bournemouth i Nottingham, Bourenmouth skoro pa nije nikoga kupio, Nottingham kupio 30 igrača, Bournemouth se spasio, Nottingham visi.
Zaključak: ne igraju imena, to se zna, najbolji primjer je i današnji Chelsea. |
|
 |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

.jpg)
14573 Posts
Member since 28/11/2017 |
Posted - 08/05/2023 : 08:30:53
|
Nego, tko bi to trebao zabijati u Manchesteru ako prodaju Rashforda? Zbroj golova svih ostalih napadača je, blago rečeno, kataklizmičan. |
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33677 Posts
Posted - 08/05/2023 : 08:54:58
|
Vrhunskog napadača će teško kupiti, a uvijek se može u Portugalu ili Nizozemskoj potrošiti dodatnih 100 milijuna |
|
 |
|
Tonto
Advanced Member

8974 Posts
Posted - 08/05/2023 : 09:02:22
|
Obrana takva kakva je. Sredina bruno, casemiro/sabitzer, eriksen/neko zvucno pojacanje(kreativac). Lijevo rashford/garnacho, desno greewood/neko umjesto antonija(njega odjebat). Napad Kane.
Sto se tice desnog beka meni je wan bisaka drag, samo da ga je naucit centrirat majku mu. Da ima centarsut iz trka bio bi odlican. |
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33677 Posts
Posted - 08/05/2023 : 09:16:59
|
Mislim da se Sunderland ove godine tek vratio u Championship, imaju još danas šansu, vidjet ćemo kako će ispasti. Zanimljivo kako su sredinom prvenstva Middlesbrough i Coventry bili pri dnu, a eto ih u play offu, tako da njih vidim kao favorite u PO, iako je to najtvrđi i najnepredvidljiviji play off uopće!
quote: Originally posted by don_draper
Žao mi je da Sunderland vjerojatno neće upasti, oni su uvijek imali vatrenu publiku, a i živnulo bi jedno od najomraženijih rivalstava
Luton nekako najbolji dojam ostavio, nije se očekivalo da će opet kucati na vrata Premiershipa
|
|
 |
|
prop_ovednik
Senior Member

.jpg)
Croatia
1497 Posts
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33677 Posts
Posted - 08/05/2023 : 09:38:08
|
Luton ili Millwall nisu nikad bili u PL, pa neka njih! |
|
 |
|
Topic  |
|