Author |
Topic  |
PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
Posted - 18/04/2022 : 08:08:01
|
quote: Originally posted by manhunter
quote: Originally posted by PijaniPatak
Kvalitet varira, ali skoro svaka naslovnica makar tehnički (kadriranje, postavka figura, ideja, stilistička nepristranost) mete SBE pozerske korice.
OK. Vreme je onda da kupim naočare i upišem tečaj kadriranja i postavke figura na naslovnicama. Meni je velika većina ofrlje urađena.
Pokaži mi tu većinu
Jedine koje stvarno gube u poređenju su Talajićeva Nasilhe u Darkvudu, Mikičina Kuća užasa, Dilan Dog Čudovišna gozba (koja nije ni ofrlje, samo mi se ni stil ni postavka ne sviđaju) i Zagor Vuk Samotnjak jer je domaća varijanta samo statičnija od originala (ali ne i loše nacrtana).
To je četiri naspram 38. Dodaj na to još možda dve do max tri naslovne, opet teško da ćeš doseći značajan procenat, a kamoli veliku većinu. |
DNEVNIK CITANJA: Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
|
Edited by - PijaniPatak on 18/04/2022 08:40:32 |
 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25985 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 20/04/2022 : 08:30:00
|
quote: Originally posted by PijaniPatak
Tako sam i mislio
Šta si mislio?
Na odmoru sam, pa zamisli kad nemam vremena da trčim da odgovaram odmah. Obrazložiću ti sve jednom prilikom, ali i za to ne vidim svrhu,pošto su tebi skoro sve odlične. Za razliku od tebe, ja ne želim da drugima nametnem svoje razmišljanje i da ih ubedim u svoj stav. Kažem svoj stav, saslušam tuđ i to je otprilike to. To se takođe naziva razmena mišljenja. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts
Posted - 21/04/2022 : 22:27:58
|
Opusti se, bre. Prckam malo ne bismo li koraknuli dalje od Ivanovog zevanja, Herculovog meketanja ili tvojih oftamoloških boljki Ovde se sve nešto umočvarilo, svi bi samo da razmenjuju politički korektna i generalizovana mišljenja umesto da ga stoički nameću odnosno RASPRAVLJAJU.
A jbno me zanima koja je to po vama naslovnica loša. Gajić? Really?
Pa ona "kleta" ZS trojka izgleda sto puta bolje od Ferrijeve.
Edit: nije valjda da pišeš kad si na poslu?
|
DNEVNIK CITANJA: Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
|
Edited by - PijaniPatak on 21/04/2022 22:28:50 |
 |
|
Space Marine
Senior Member

.jpg)
Croatia
1314 Posts
Member since 08/09/2013 |
Posted - 22/04/2022 : 20:24:28
|
Kvaliteta varira, ali uglavnom od svih zamjenskih naslovnica po broju bude bar jedna (meni) dobra/vrlo dobra. Dobro za ljude koji ne žele dizajn A naslovnice - biraju po svom ukusu, a tu mogućnost odabira nemamo baš često. |
Sometimes good guys gotta do bad things to make the bad guys pay. |
 |
|
Siljak66
Junior Member

Iraq
351 Posts
Member since 15/06/2022 |
Posted - 15/06/2022 : 15:09:45
|
Kako koja... Ja recimo volim one retro od Mikice i sl. Mada generalno izdanje nije ni blizu LMS od Golconde, ne liči na stari serijal. |
 |
|
kostard
Starting Member
32 Posts
Member since 07/05/2023 |
|
Topic  |
|