Ajde da probam. Ovaj s bradurinom Nesvrstani (jednom je stavio svoju sliku, ali isprva me začudila ova brada, ovo je nešto novo), do njega čovjek sa limenkom možda Sumo, pa Columbo, onaj u pozadini bodybilder što se smješka je Jaki :), ovaj did možda Claudio Nizzi, megadeth majica Globinjo i ovaj prvi sam mislio Sawitch, ali nije mi u faci baš isti on (kad je podijelio onaj YT video pa sam tamo vidio čovjeka).
Columba sam zab spomenut u ''pogođenima'', njega znam, njega nisam pogađao. A i Jakija sam upoznao na Columbovim štandovima na IL, ali sam očito malo zaboravio (sorry Jaki). :( Ok znači Jaki i Ivanlo su u pozadini do NESVRSTANOG. Globinjo je Megadeth. Za staroga barbu smo saznali tko je...idemo dalje! :D
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far...
Jesi, pogodija si jakija, columba, globinja i mene.
Sad znam i za wiskeyja, naletio sam jednom u arhivi foruma na njegove komentare. Mislim da je iz tog vremena često pisao i neki Seinfeld, a ko će ga sad znat, već sam zaboravio..
Originally posted by jaki
Ne znam šta je bolje...da me ekipa prepoznaje ili ne? 🙃
Columba sam zab spomenut u ''pogođenima'', njega znam, njega nisam pogađao. A i Jakija sam upoznao na Columbovim štandovima na IL, ali sam očito malo zaboravio (sorry Jaki). :(
Ja sam, čini mi se, 2018. kad sam bio na prvom IL, bio na Columbovom štandu, čak sam tad i malo priča sa Jakijem iako nisam znao da je to on Obojicu (njega i Columba) patim da su bili izrazito ljubazni, čak me pustili i u njihov "radni prostor" da pronjuškam za stripove koji su mi tada falili :) Zbog njih mi je IL ostao u lijepom sjećanju.
Columba sam zab spomenut u ''pogođenima'', njega znam, njega nisam pogađao. A i Jakija sam upoznao na Columbovim štandovima na IL, ali sam očito malo zaboravio (sorry Jaki). :(
Ja sam, čini mi se, 2018. kad sam bio na prvom IL, bio na Columbovom štandu, čak sam tad i malo priča sa Jakijem iako nisam znao da je to on Obojicu (njega i Columba) patim da su bili izrazito ljubazni, čak me pustili i u njihov "radni prostor" da pronjuškam za stripove koji su mi tada falili :) Zbog njih mi je IL ostao u lijepom sjećanju.
Originally posted by ReemCP Ovaj s bradurinom Nesvrstani (jednom je stavio svoju sliku, ali isprva me začudila ova brada, ovo je nešto novo), do njega čovjek sa limenkom možda Sumo, pa Columbo....
Ostali misterij..
Misterij je samo kako si mene stavio kraj ovog s bradom jer sam dotičnom obećao dobar vritnjak, a ne zajedničku fotografiju 😂😂😂😂😂