forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Champions League
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 100

izivko
Advanced Member

Germany
13039 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 17/05/2023 : 21:47:13  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Ležerno je Real ušao u utakmicu. Kao mi smo Kingovi, lako ćemo mi to, jebeš City, luzere.
I sad su tu gdje jesu.

City motiviran, željan osvete i pobjede. Razbili su ih u prvom dijelu, nisu im dali oka otvoriti.
Samo zajeban je rezultat 2-0.

Have mercy
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33494 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 17/05/2023 : 21:49:14  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Rasturaljka

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 17/05/2023 : 21:49:57  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Real je to, LŠ, ne bih ih još otpisao.
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14537 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 17/05/2023 : 21:50:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Koliko dodavanja ima City, nevjerojatno...

Lani su bili u dlaku, kad je Real prošao. Ako fizički City bude dobar i u nastavku, ni dva Reala ne mogu mu ništa.
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14537 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 17/05/2023 : 21:51:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

Real je to, LŠ, ne bih ih još otpisao.

A i City valja ne može ovako manijakalno trčat 90 minuta
Go to Top of Page

prop_ovednik
Senior Member

Croatia
1497 Posts

Member since 13/01/2008

Posted - 17/05/2023 : 21:53:39  Show Profile Show Extended Profile  Send prop_ovednik a Private Message  Reply with Quote
Da nije Real, rekli bi svi da je utakmica gotova. Rooney pogodio zasad
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13039 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 17/05/2023 : 22:33:54  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote

Have mercy
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29657 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 17/05/2023 : 22:47:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25994 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 17/05/2023 : 22:49:19  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Uh, koja dominacija.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13039 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 17/05/2023 : 22:51:03  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
City je gurnuo Reala s trona.

Have mercy
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14547 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 17/05/2023 : 22:51:17  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

Danas?
Danas navijamo da oba kluba izgube i ispadnu

Male su šanse jer igraju međusobno, ali nada umire posljednja

Sad opet možemo reći da je premier liga jača od primere mnogo

quote:
Originally posted by selanne

To im je jedina prilika, mada ni tad nisu sigurni. Roma i Atalanta su odmah iza, a imaju nešto lakši raspored. Uzdam se u to da će Mourinho sve snage gurnuti u osvajanje EL, a da Inter protiv Atalante neće odmarati igrače za finale LP.
I da se sve to posloži, opet treba pobijediti Juventus koji će sigurno biti nabrijan i Veronu kojoj gori pod nogama. Doduše, kako igraju zadnjih mjesec dana, ne bi me čudilo da već za vikend kiksaju kući protiv prežaljene Sampdorije, pa da se definitivno pozdravim i s ovim nadanjima i kalkulacijama.

Hvala na opsežnom postu, baš ću onda nastojati da ispratim tu završnicu :)

Never leave it in the hands of the judges
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7526 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 17/05/2023 : 22:53:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Napokon. Još samo Intera apsolvirati i valjda će trofej napokon doći. S obzirom na igru u ovoj sezoni apsolutno zasluženo bi to trebalo biti.
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14547 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 17/05/2023 : 23:02:17  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by izivko

City je gurnuo Reala s trona.

Ovo mi je poput onoga što znaju često reći u MMA-ju: "To become a legend, you have to beat a legend" - s obzirom na tu auru nedodirljivosti Reala u ligi prvaka. Zanimljivo da je finale za City puno "lakša" utakmica od ovih koje su dosada imali u ždrijebu.

Go to Top of Page

don_draper
Advanced Member

4634 Posts

Member since 08/06/2018

Posted - 17/05/2023 : 23:19:42  Show Profile Show Extended Profile  Send don_draper a Private Message  Reply with Quote
Osim utakmice u Madridu, prilicno nezanimljiva polufinala, a bojim se da nas takvo finale ceka

I sell the fact that I can't be bought
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14547 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 17/05/2023 : 23:22:25  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Finale - jednosmjerna ulica.
Ili možda nije?
Zamisli da na kraju Inter iznenadi i osvoji
Treba sad dočekat finale..

Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8954 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 18/05/2023 : 01:12:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Ne osvoji li guardiola ove godine ligu prvaka moze slobodno dati otkaz i otic sadit kumpire.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14537 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 18/05/2023 : 05:40:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
City bolji taman da nikome ne može biti neugodno. Inter autsajder u finalu, ne mogu se sjetiti lošijeg finalista u završnici LP,ali to je ždrijeb. Interu se otvorilo, nitko mu ništa nije poklonio.

U finalu sam za City!

Edited by - Hercule Poirot on 18/05/2023 05:41:35
Go to Top of Page

Ivan Liverpool
stripovi.com suradnik

Croatia
2457 Posts

Member since 10/04/2021

Posted - 18/05/2023 : 07:59:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Ivan Liverpool a Private Message  Reply with Quote
Ja sam u finalu za Inter. Kako bi Zalosna Sova rekao na mom mjestu: Prije bi sunce sjalo nocu, a mjesec danju, nego sto bi ja navijao za Manchestere!

"Losing is not my enemy. Fear of losing is my enemy."
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33494 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 18/05/2023 : 08:09:52  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Manchester sam ja, Manchester si ti...

Ne bih nikako otpisao Inter, na trenutke su sjajni, svakako je City favorit, ali treba pobijediti prokletstvo...

Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8954 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 18/05/2023 : 08:10:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
...navijat za city u finalu je kao da navijas za golijata protiv davida.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33494 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 18/05/2023 : 08:22:31  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Sjetimo se jednog istanbulskog finala, evo ove godine prođe 18 godina. Taj put je golijat bio Milan, dream team po imenima jači od današnjeg Cityja, s druge strane hrabro srce, Dudek i Carragher odigrali utakmicu života, ostalo znamo

Tako da...ne pobjeđuju uvijek Golijati!

Edited by - tex2 on 18/05/2023 08:23:18
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14547 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 18/05/2023 : 15:22:09  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Stvarno čudno da u takoj visokoj pobjedi, da se jedan takav striker kakav je Haaland nije upisao u strijelce
Iako je bio barem u dva navrata jako blizu, ali raspoloženi Courtois nije dao.
Žao mi što ona bomba Kroosa, što je odsjela na gredi, nije bila mrvicu niže, možda bi taj dio utakmice se onda malo rasplamsao, iako bi vjerojatno pobjednik bio na kraju dana isti.

Nego, s jedne strane mi žao Luke, ali i možda dobro da je Real ispao.
Jer malo gledam, finale je 10. lipnja, a da je Real bio u finalu, naravno, Luka bi isto igrao.

A nas (mislim na HR reprezentaciju) već u srijedu poslije (14. lipnja), ako sam dobro zapamtio te datume, očekuje onaj okršaj protiv Nizozemaca u završnici lige nacija, pa s obzirom na to, možda bolje da Luka malo odmori (ovako kako je ispalo) pa da pokuša i tu ligu nacija uzeti.

Što se tiče Intera..
Uvijek sam navijao za underdoga u borilačkom sportu, pa možda tako bude i u ovom finalu.
Volim te sportske cinderella story, kako ih zovu.
Ako City osvoji, bit će to potpuno zasluženo, stvarno su stroj koji melje i imaš dojam da im nitko ništa ne može.

Ali eto, mislili smo i u ligi prvaka da će Napoli satrat Milana, mislim da su omjeri bili 80:20 u korist Napolija, pa smo vidjeli što je bilo.

Ne smijemo ni Inter skroz podcijeniti, ipak je tu i iskusni Džeko koji unatoč godinama je iznimno opasan, tu je Lautaro koji je igrao finale SP u Kataru i osvojio SP, tako da njemu jedan ovakav spektakl kao što je finale LP neće biti stran, tu je i Lukaku koji je malo počeo ličiti na nekadašnjeg sebe, Broz koji mi je nešto poput Gattusa, ali rekao bih sa većom inteligencijom u pasevima i zadržavanju i čuvanju lopte kad je to potrebno.. talijanski igrači u ekipi koji žele isto napokon nešto osvojiti (nakon onog iznenađujućeg neplasmana Italije na SP 2022) itd., itd..

Možda meljem bez nekog smisla, ali očekujem spektakl u finalu i neka bolji pobijedi! Nadam se samo da utakmica neće biti rano riješena, da neće biti nekakav autogol ili neka kardinalna pogreška vratara kako smo znali viđati. Sjećam se dobro i onog finala '99 kad je Bayern bio znatno bolji, a United je to okrenuo u sudačkoj za povijest, također i ovo što je tex2 spominjao za to istanbulsko finale otprije 18 godina. Finale je jedna utakmica, a sve ovisi kako ćeš biti raspoložen tu večer, jer popravka nema, neke druge utakmice za nadoknadit. Bit će svakako zanimljivo vidjeti i kako kladionice prognoziraju, koje omjere daju uoči finala.

Edited by - ReemCP on 18/05/2023 15:24:30
Go to Top of Page

Salkan
Average Member

Bosnia and Herzegovina
947 Posts

Member since 20/01/2021

Posted - 18/05/2023 : 19:57:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Salkan a Private Message  Reply with Quote
SLažem se da je finale "finale" i jedna utakmica, 90 minuta, da motivacija dolazi na vrhunac baš u takvim utakmicama, da je lopta okrugla, i sve je to okej, Inter će biti potcijenjen kakogod...ali ljudi moji, City jednostavno ima bolji individualni kvalitet, ima pristup utakmicama gdje je apsolutni princip broj 1 posjed lopte, a i timski izgledaju za klasu bolji. Ne sporim ni to da je Inter "cinderella" u ovom srazu, ali Inter nije bio "cinderella" u ovoj sezoni LP. Za talijanske standarde, oni ipak imaju ekipu sa najviše zvučnih imena, najboljim platama, najviše se očekuje od njih, bez obzira na fijasko talijanske reprezentacije na nekoliko posljednjih SP...
Podleći će mnogi toj medijskoj zamci da se radi o David vs Golijat utakmici, ali to nije tako. Inter je trostruki prvak Evrope, ljudi, to nije nezanemariva cifra.
Moje mišljenje je da će Guardiola u taktičkoj postavci (a vjerujemo da će uzeti i titulu u Engleskoj i FA kup) insistirati na isključivom posjedu da bi iskoristio prednosti timske nadmoći, a pritom igrati izolacije po krilima da bi iskoristio individualnu premoć, tako da je sve na strani Cityja. Interovu šansu JEDINO vidim u nekoj frljoci, kiksu ili autogolu, pa da se onda potpuno zatvore u bunker, izvode aute po 10 minuta, valjaju po terenu i podsjete nas na neke od talijanskih fazona u ovom sportu.
Ništa drugo im ne može pomoći. Ako se kraj sezone završi pobrojanim titulama za City, top4 za Inter u Serie A, sve miriše na dva-tri razlike za Guardiolu.
U takvim okolnostima opet će Haaland imati glavnu riječ, jer će sigurno proraditi.

Škafiškafnjak

Edited by - Salkan on 18/05/2023 20:00:02
Go to Top of Page

Ivan Liverpool
stripovi.com suradnik

Croatia
2457 Posts

Member since 10/04/2021

Posted - 10/06/2023 : 20:12:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Ivan Liverpool a Private Message  Reply with Quote
Forza Inter!

"Losing is not my enemy. Fear of losing is my enemy."
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14537 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 10/06/2023 : 20:26:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ivan Liverpool

Forza Inter!

Brozović kapetan.
Go to Top of Page
Page: of 100 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.33 seconds. Snitz Forums 2000