Author |
Topic |
|
Jusuf
Starting Member
Croatia
68 Posts
Member since 22/02/2008 |
Posted - 18/05/2023 : 15:19:50
|
Francisco, sedamnaestogodišnji republikanski karabinjer, pokušava prijeći francusku granicu kako bi se spasio od rata. U bijegu stiže do starog svjetionika izgubljenog na usamljenom molu. Stari svjetioničar Telmo pružit će mu utočište. Svojim pričama o slobodnim pustolovima koji plove izgubljenim morima i otkrivaju čudesna mjesta, pokušat će mladom vojniku vratiti vjeru u život.
Scenarij i crtež: Paco Roca Dimenzije: 165 × 235 mm Stranica: 68 Tisak: c/b Cijena: 11,00 €
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26826 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
Jusuf
Starting Member
Croatia
68 Posts
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15787 Posts
Member since 24/04/2012 |
|
alaniusfordius
Senior Member
1022 Posts
Member since 10/04/2017 |
|
Jusuf
Starting Member
Croatia
68 Posts
Posted - 18/05/2023 : 17:34:40
|
quote: Originally posted by alaniusfordius
Jusufe, kakvi su planovi za GLazbenu kutiju 4 i 5?
Morala bi ići sljedeće godine, ali još ništa konkretno. S poskupljenjima papira postala je dosta neisplativa... |
|
|
naker
Advanced Member
4558 Posts
Member since 05/06/2020 |
|
alaniusfordius
Senior Member
1022 Posts
Posted - 19/05/2023 : 00:04:35
|
quote: Originally posted by Jusuf
quote: Originally posted by alaniusfordius
Jusufe, kakvi su planovi za GLazbenu kutiju 4 i 5?
Morala bi ići sljedeće godine, ali još ništa konkretno. S poskupljenjima papira postala je dosta neisplativa...
Zao mi je sto to cujem, po odluci da stampate istovremeno 2 i 3 mislio sam da je situacija suprotna.
Inace, moja cerka je prva tri progutala cim su stigli, a za 2 i 3 smo se namucili da ih nabavimo.
Nadam se da ce odluka ipak biti da se finalizira serijal... |
|
|
Jusuf
Starting Member
Croatia
68 Posts
Posted - 19/05/2023 : 08:44:05
|
quote: Originally posted by alaniusfordius Zao mi je sto to cujem, po odluci da stampate istovremeno 2 i 3 mislio sam da je situacija suprotna.
Inace, moja cerka je prva tri progutala cim su stigli, a za 2 i 3 smo se namucili da ih nabavimo.
Nadam se da ce odluka ipak biti da se finalizira serijal...
Hvala. Odluka jest da se finalizira, nadajmo se da će biti i mogućnosti :) |
|
|
alaniusfordius
Senior Member
1022 Posts
Posted - 19/05/2023 : 09:52:33
|
quote: Originally posted by alaniusfordius Zao mi je sto to cujem, po odluci da stampate istovremeno 2 i 3 mislio sam da je situacija suprotna.
Nadam se da ce odluka ipak biti da se finalizira serijal...
Hvala. Odluka jest da se finalizira, nadajmo se da će biti i mogućnosti :)
Drzimo vam pesnice da zaista tako bude :) pomocici cemo kupovinom Svjetionika, samo da dodje do Srbije |
|
|
AleksandarN
Senior Member
Serbia
1948 Posts
Member since 24/10/2019 |
Posted - 19/05/2023 : 11:25:48
|
Ovo mi bas deluje zanimljivo ali Marko (Alan Ford) nazalost nece uvoziti (ali zbog zabrane ili neceg drugoga, nisam pitao). Prijatelj mi je danas u Zagrebu pa sam mu poslao poruku da mi kupi. Nadam se da ce videti na vreme. |
"Whatever it is, I'm against it." Groucho Marx |
|
|
matori paraliticar
Senior Member
2158 Posts
Member since 23/12/2022 |
Posted - 19/05/2023 : 11:30:04
|
Jel moze malo sale? Valjda moze.. Dakle tako alaniusforiuse.. ima se, moze se.. http://hr.wikipedia.org/wiki/Svjetionici_u_Hrvatskoj kojeg bi da ti razmontiraju i posalju?
Sto se samog stripa tice pokusacu i ja nabaviti, procitao sam dva Rokina stripa i oba valjaju...(kuca i "wrinkles") .. bas me zanima ko ce izdati "twists of fate" .. voleo bi ipak da to fibra uradi prva..(poprilicno puno strana 328)
|
Ja se nadam da ce se vremenom izboriti umetnost stripa i da ce sve propusteno biti nadomesteno! |
Edited by - matori paraliticar on 19/05/2023 12:17:11 |
|
|
Jusuf
Starting Member
Croatia
68 Posts
Posted - 19/05/2023 : 11:54:32
|
quote: Originally posted by AleksandarN
Ovo mi bas deluje zanimljivo ali Marko (Alan Ford) nazalost nece uvoziti (ali zbog zabrane ili neceg drugoga, nisam pitao). Prijatelj mi je danas u Zagrebu pa sam mu poslao poruku da mi kupi. Nadam se da ce videti na vreme.
Samo napomena, strip je tek izašao, tako da je zasad samo u Stripovima na kvadrat. |
|
|
AleksandarN
Senior Member
Serbia
1948 Posts
Member since 24/10/2019 |
Posted - 19/05/2023 : 12:27:57
|
Ovo mi bas deluje zanimljivo ali Marko (Alan Ford) nazalost nece uvoziti (ali zbog zabrane ili neceg drugoga, nisam pitao). Prijatelj mi je danas u Zagrebu pa sam mu poslao poruku da mi kupi. Nadam se da ce videti na vreme.
Samo napomena, strip je tek izašao, tako da je zasad samo u Stripovima na kvadrat.
Videh na sajtu pa sam i poslao prijatelju da tamo ide. |
"Whatever it is, I'm against it." Groucho Marx |
|
|
alaniusfordius
Senior Member
1022 Posts
Posted - 19/05/2023 : 12:48:56
|
quote: Originally posted by matori paraliticar
Jel moze malo sale? Valjda moze.. Dakle tako alaniusforiuse.. ima se, moze se.. http://hr.wikipedia.org/wiki/Svjetionici_u_Hrvatskoj kojeg bi da ti razmontiraju i posalju?
Sto se samog stripa tice pokusacu i ja nabaviti, procitao sam dva Rokina stripa i oba valjaju...(kuca i "wrinkles") .. bas me zanima ko ce izdati "twists of fate" .. voleo bi ipak da to fibra uradi prva..(poprilicno puno strana 328)
zanima me strip pa cemo pomoci kupovinom, spojiti lepo i korisno na obostrano zadovoljstvo |
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15787 Posts
Posted - 19/05/2023 : 17:03:58
|
Samo napomena, strip je tek izašao, tako da je zasad samo u Stripovima na kvadrat.
Onda je Kolumbo i 'sprinter' a ne samo 'maratonac'... Nikidan ga vec listao u njegovoj striparnici. |
Los cukar na fritulama! |
|
|
Jusuf
Starting Member
Croatia
68 Posts
Posted - 19/05/2023 : 18:10:50
|
quote: Originally posted by ivanl
Onda je Kolumbo i 'sprinter' a ne samo 'maratonac'... Nikidan ga vec listao u njegovoj striparnici.
Da, da. Mislio sam na lokacije u Zagrebu. |
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15787 Posts
Posted - 19/05/2023 : 18:24:22
|
quote: Originally posted by ivanl
Onda je Kolumbo i 'sprinter' a ne samo 'maratonac'... Nikidan ga vec listao u njegovoj striparnici.
Da, da. Mislio sam na lokacije u Zagrebu.
😉 Bilo kako bilo, izgleda mi strip odlicno. Sutra ga uzimam! |
Los cukar na fritulama! |
|
|
Milazzo
Senior Member
Croatia
2129 Posts
Member since 30/01/2008 |
|
|
Topic |