forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 SBE recenzije & rezervacije
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 231

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13044 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 16/05/2023 : 08:38:55  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote

mail za slanje recenzija:
recke.stripovicom@gmail.com

Strike first. Strike hard. No mercy.
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13044 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 16/05/2023 : 08:40:54  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2

Ja danas šaljem Texa "Stražar", to je priča koju bi Ludens trebao objaviti prvi nastavak početkom 6. mjeseca.

Početkom ljeta trebao bih poslati Nicka i Siročad, a i snježnog Texa.

Snježni Tex da nas malo rashladi kad krenu paklene vrućine
I ja imam jednog snježnog Nicka gotovog, baš ga isto planiram stavit tu negdje oko srpnja :)

quote:
Originally posted by tex2

Mogao bi svaki tjedan objaviti po jednu recenziju Ivana i Salkana.

Tako je, njih dvojicu bi trebali češće koristiti :)
Imaju dosta recenzija različitih stripova pa neće biti problem.

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
30979 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 16/05/2023 : 16:45:28  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Recenzija TX VC 65-66: Stražar / Vojnik se vraća kući poslana

To je prvi sljedeći Ludensov Tex koji bi trebao izaći oko 01.06.

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13044 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 16/05/2023 : 18:48:58  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Što misliš, kad bi je bilo najbolje tempirat za objavu?

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
30979 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 16/05/2023 : 20:02:49  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Ne znam, možda petnaestak dana nakon što se pojavi na kioscima?

Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13044 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 17/05/2023 : 09:32:12  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Dogovoreno :)
Ti me samo dodatno podsjeti da ne zaboravim ;)

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
30979 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 17/05/2023 : 12:46:59  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Ok

Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13044 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 17/05/2023 : 17:50:11  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Za Spockov popis kad bude ažurirao:

NR SD 02 / GOLC 14a + LMS 1002: U sjeni cara - čeka na objavljivanje

Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7504 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 17/05/2023 : 22:28:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
Sada su u potpunosti ažurirani popisi.

Kamo god da kreneš, uvijek si tu.
Go to Top of Page

Salkan
Average Member

Bosnia and Herzegovina
668 Posts

Member since 20/01/2021

Posted - 19/05/2023 : 21:04:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Salkan a Private Message  Reply with Quote
Inkal dovršen i otpremljen.
:)

Škafiškafnjak
Go to Top of Page

naker
Advanced Member

4547 Posts

Member since 05/06/2020

Posted - 19/05/2023 : 21:49:42  Show Profile Show Extended Profile  Send naker a Private Message  Reply with Quote
Bojim se da pitam, ali ajde ipak: jedna ili tri recenzije? :)
Go to Top of Page

Salkan
Average Member

Bosnia and Herzegovina
668 Posts

Member since 20/01/2021

Posted - 19/05/2023 : 22:14:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Salkan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by naker

Bojim se da pitam, ali ajde ipak: jedna ili tri recenzije? :)

Bez albuma PRIJE INKALA i ZAVRŠNI INKAL
Izdanje ČK
Ali, ako smatraš bitnim, rado ću upakovati osvrt i na ova dva, pa bih zamolio ekipu da sačeka sa objavom i dorađenu verziju.

Škafiškafnjak

Edited by - Salkan on 19/05/2023 22:24:16
Go to Top of Page

naker
Advanced Member

4547 Posts

Member since 05/06/2020

Posted - 19/05/2023 : 22:42:26  Show Profile Show Extended Profile  Send naker a Private Message  Reply with Quote
A dobro je onda, uplašio sam se da si napisao jedan ogroman tekst za sve Inkale Inkal treba da ide u tri dela, zasebne recenzije za Pre Inkala i Završni Inkal. Samo cepaj, super pišeš Još samo ispravi Long John Silvera u jednu recenziju za sva četiri albuma
Go to Top of Page

Salkan
Average Member

Bosnia and Herzegovina
668 Posts

Member since 20/01/2021

Posted - 19/05/2023 : 22:58:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Salkan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by naker

A dobro je onda, uplašio sam se da si napisao jedan ogroman tekst za sve Inkale Inkal treba da ide u tri dela, zasebne recenzije za Pre Inkala i Završni Inkal. Samo cepaj, super pišeš Još samo ispravi Long John Silvera u jednu recenziju za sva četiri albuma

OK onda, neka ekipa zna da pusti ovo što sam im već poslao večeras. Da ti kažem, razmišljao sam neko vrijeme da li da u ovu recenziju uvrstim i ova dva naknadno urađena dijela, ali mi to (iako ima logike) nije baš odgovaralo, pa se odlučih na ovu varijantu. Lijepo bi bilo da je to sve spakovano u jedan tekst, jer bi trebala biti jedna logička cjelina - ali nije, po meni. Ipak je ovih originalnih šest albuma Inkal, jedna cjelina, a sad - nećemo o tome zašto su i kako nastali Prije i Završni.
Što se tiče Long Johna, obećavam to ispraviti, ali zaista nemam vremena sada. Dogovor je da se albumi recenziraju po logičkim cjelinama i sad to shvatam. U neko dogledno vrijeme ću ispraviti, sigurno. Inkal se kuha danima na mom laptopu, a pošto sam završio 2/4 obaveze na fakultetu danas, mislio sam da bi bio red da to oštembiljam Inkalom.
Pozz i hvala

Škafiškafnjak
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13044 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 19/05/2023 : 23:04:32  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Ajde da samo malo rezimiramo da vidim jesam li dobro shvatio

Inkal što je poslan, je li onda on može ići na sajt ili ćemo pričekati drugu verziju recenzije?

Long John - Salkan njega može u bilo kojem trenutku ispraviti, nadograditi.. kad ga jednom završi, može poslati novi word s novim tekstom (i ako ima za dodati neke nove zanimljivosti), to uklopimo u postojeću recenziju koja je na sajtu sa svim tim novim parametrima (naslovnice, broj stranica...).

Naravno, -edit se ne vidi na sajtu kao nova recenzija (da bude odmah u prvom planu kao nešto novo kad objavimo), ali kad to napravimo, javim Spocku i on će je "izreklamirati" u onim temama "Nove recenzije na sajtu.."

Go to Top of Page

Ivan Liverpool
stripovi.com suradnik

Croatia
2316 Posts

Member since 10/04/2021

Posted - 19/05/2023 : 23:22:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Ivan Liverpool a Private Message  Reply with Quote
Imam i ja sad pitanje, buduci da sam komentirao recenziju. Ja sam nasao na internetu bas prvi dio kojeg je Salkan i recenzirao. Osim njega nasao sam jos i drugi dio ("Neptun"), a zavrsna dva nisam uspio, nema ih na stranicama di inace skidam ili citam. Ce biti u redu da nakon nadogradnje recenzije, prosirim svoj komentar s osvrtom i na drugi dio i napomenom da nisam procitao preostala 2? Mozda glupo pitanje, ali pravila su da se ne smije komentirati ono sto nisi citao, ja to nisam prekrsio buduci da prvi dio koji sam komentirao stvarno i jesam procitao, ali s doradom recenzije bi se nasao u interesantnoj situaciji, na rubu zakona.

"Losing is not my enemy. Fear of losing is my enemy."
Go to Top of Page

Salkan
Average Member

Bosnia and Herzegovina
668 Posts

Member since 20/01/2021

Posted - 19/05/2023 : 23:22:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Salkan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ReemCP

Ajde da samo malo rezimiramo da vidim jesam li dobro shvatio

Inkal što je poslan, je li onda on može ići na sajt ili ćemo pričekati drugu verziju recenzije?

Long John - Salkan njega može u bilo kojem trenutku ispraviti, nadograditi.. kad ga jednom završi, može poslati novi word s novim tekstom (i ako ima za dodati neke nove zanimljivosti), to uklopimo u postojeću recenziju koja je na sajtu sa svim tim novim parametrima (naslovnice, broj stranica...).

Naravno, -edit se ne vidi na sajtu kao nova recenzija (da bude odmah u prvom planu kao nešto novo kad objavimo), ali kad to napravimo, javim Spocku i on će je "izreklamirati" u onim temama "Nove recenzije na sajtu.."

Dobro si shvatio, dogovor kuću gradi
Upravo sam poslao mejl "ispravljena recenzija". Bilo je par gramatičkih grešaka koje su korigovane, pa nek ide Inkal!
Hvala na strpljenju.

Škafiškafnjak
Go to Top of Page

Salkan
Average Member

Bosnia and Herzegovina
668 Posts

Member since 20/01/2021

Posted - 19/05/2023 : 23:24:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Salkan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ivan Liverpool

Imam i ja sad pitanje, buduci da sam komentirao recenziju. Ja sam nasao na internetu bas prvi dio kojeg je Salkan i recenzirao. Osim njega nasao sam jos i drugi dio ("Neptun"), a zavrsna dva nisam uspio, nema ih na stranicama di inace skidam ili citam. Ce biti u redu da nakon nadogradnje recenzije, prosirim svoj komentar s osvrtom i na drugi dio i napomenom da nisam procitao preostala 2? Mozda glupo pitanje, ali pravila su da se ne smije komentirati ono sto nisi citao, ja to nisam prekrsio buduci da prvi dio koji sam komentirao stvarno i jesam procitao, ali s doradom recenzije bi se nasao u interesantnoj situaciji, na rubu zakona.

Osim konsultacije sa Ekipom, moraćemo pročitati Zakon o komentiranju recenzija
Sačekaćemo ljeto za ispravku Long Johna

Škafiškafnjak
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13044 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 19/05/2023 : 23:36:43  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ivan Liverpool

Mozda glupo pitanje, ali pravila su da se ne smije komentirati ono sto nisi citao, ja to nisam prekrsio buduci da prvi dio koji sam komentirao stvarno i jesam procitao, ali s doradom recenzije bi se nasao u interesantnoj situaciji, na rubu zakona.

Hehe, baš si me nasmijao
Ti možeš editirati komentar i napisati da se tvoj komentar odnosi na prva dva dijela pročitanog, a jednom kad budeš imao prilike pročitati i ostalo (pa sad, bilo to za 7-8 godina), opet ga nadogradiš Dobro pa su nam ti komentari na sajtu bez limita za -edit.

quote:
Originally posted by Salkan

Dobro si shvatio, dogovor kuću gradi
Upravo sam poslao mejl "ispravljena recenzija". Bilo je par gramatičkih grešaka koje su korigovane, pa nek ide Inkal!
Hvala na strpljenju.

Dogovoreno Salkan
Volim pitat dvaput, pa triput i više, da onda kod objave budem 100% siguran da to nešto mora ići tako i tako i nikako drugačije ;)

Go to Top of Page

Ivan Liverpool
stripovi.com suradnik

Croatia
2316 Posts

Member since 10/04/2021

Posted - 19/05/2023 : 23:51:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Ivan Liverpool a Private Message  Reply with Quote
A morao sam pitati Moze, onda kad se updatea, updateat cu i ja komentar, a jednog dana se nadam da cu i biti u mogucnosti procitati cijelu pricu.

"Losing is not my enemy. Fear of losing is my enemy."
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8235 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 21/05/2023 : 19:03:19  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message  Reply with Quote
poslano pet komada

Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13044 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 21/05/2023 : 21:50:18  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Welcome back, preuzeto :)

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7267 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 21/05/2023 : 22:36:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by prozirna senka

poslano pet komada

Nadam se bar jednom Nathanu.
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13044 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 21/05/2023 : 22:51:20  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
A možda su i dva?

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7267 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 21/05/2023 : 22:54:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ReemCP

A možda su i dva?

O bravo, znači "Uspomene iz prošlosti" i onaj ekološki album.
Go to Top of Page
Page: of 231 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.81 seconds. Snitz Forums 2000