Poslednja tri meča, vraćaju se posle velikog zaostatka. Ćaćo i Llull ulaze u završnicama. Mentalitet takođe. Apsolutno su zaslužili ovo.
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Zasluzeno jbg. Partizan ih odere zadnju u Areni. Onda na njih ode u plej of, brejk, pa druga utakmica 15 razlike na minut do kraja i onda realno majstorski pederski potez Ljulja i tuca. Okrenu sezonu i njima i nama. Mi potop a oni prvaci Evrope.
Da je zasluzio da bude najbolji trener u FR, jeste. Ali kad osine ovakvu glupost to je za momentalni otkaz. A i koja je to patnja za individualnom nagradom, pa to je strasno...
Ma vidija san ovo. Smijurija teška. Kukoč ga čuva jednako koliko ga čuvaju Sretenović, Ivanović i Perasović. Al nebitno. Fun fact 1. U ovoj utakmici je Petrović da 19 koševa. 15 u prvon poluvremenu, 4 u drugon, i 0 u produžetku. Fun fact 2. To ti je dobri moj vukozeče na kraju završilo ovako:
Dražen je bio alfa i omega bivše juge i HR repke. Kako je poginuo tako je i naša košarka lagano otišla u kuki. Kukoč je imao više prilika da se dokaže s repkom i prdac.
Dražen je bio alfa i omega bivše juge i HR repke. Kako je poginuo tako je i naša košarka lagano otišla u kuki. Kukoč je imao više prilika da se dokaže s repkom i prdac.
Drazen nije poginuo sa 20 godina da je ostao bas bez prilike za dokazivanje. Naravno da je bio vanserijski, u top 10 evropljana svih vremena ali ako spakujemo sve epohe u jednu tabelu ispred njega su sada Jokic, Doncic pa Kukoc i Novicki.
Ono kako je Kukoc unistavao moj Partizan u staroj Hali sportova i dobijao aplauze je nezapamceno. A da ne govorim posle za NBA. Reprezentacija je skup zvezda i moze da da pravu sliku a i ne mora pa ne uzimam to u obzir.
Nedavno sam decu odveo do Baldekina i pricao im o Drazenu tako da imam samo postovanje za njega i njegovu karijeru ali nije realno reci da je jaci igrac od Kukoca bio. Imao je samo dosta veci ego.
Evo kako to svijet gledao bez ovih regionalnih navlačenja, osobnih preferencija i podilaženja, u provedenom izboru svjetskog portala namijenjenog košarci Hoopshype
Nisu igrali razlicite kosarkaske ere i moguce ih je uporedjivati.
Kukoc je imao bolje sportske rezultate, gotovo neuporedivo.
Sta bi bilo kad bi bilo je vec neka druga tema.
Neka za sada bude lestvica na 3 prstena. Pa makar i u ulozi koju je imao Kukoc u timu koji je po svim kriterijumima jedan od najvecih u istoriji kosarke. Mozda i najveci.
Jokic je iz druge ere. Njegov kvalitet u modernoj kosarci je dokazan. O dometima kada se karijera zavrsi …