forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Markos nam se nesto ucutao...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1043

Promys
Starting Member

73 Posts

Member since 03/02/2023

Posted - 25/05/2023 : 11:59:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Promys a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by matori paraliticar

Promys Bajke 13 na zalost ne stizu.
Zalosno je stvarno zbog vernih kupaca..
da ce morati nekako da se snadju..

ima tako par primera gde ce ljudi imati probleme... cini mi se sa Melville takodje..recimo..

Zaista... Hvala!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29364 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 25/05/2023 : 12:21:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Marko, jesi li stvarno razmisljao o ostalim stripovima naseg slaninara Baneta? Tarzan, Kobra, Nindza (pa i od ostalih). Sta je od toga realno a sta ne? Ja sam u redu za kupovinu svih. Verujem da ih ima jos dosta.

Vrijeme će pokazati:)

Trouble will find me
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26820 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 25/05/2023 : 13:33:00  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
sa će ipast da je DW kickstarter propa zbog promjene izdavača

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

john connor
Senior Member

Serbia
2697 Posts

Member since 15/02/2011

Posted - 25/05/2023 : 15:23:03  Show Profile Show Extended Profile  Send john connor a Private Message  Reply with Quote
Ali Kercev Tarzan u Fibrinom izdanju, em dizajn ce biti bolji, em papir i povez, talo da za bolje izdanje uvek ima publike.

Nije mi jasno zasto Bajke ni dolaze, to u SRB nema ko da radi.
Go to Top of Page

AleksandarN
Senior Member

Serbia
1939 Posts

Member since 24/10/2019

Posted - 25/05/2023 : 15:32:24  Show Profile Show Extended Profile  Send AleksandarN a Private Message  Reply with Quote
Da li vas stvarno zanima Tarzan kao strip ili samo zato sto je Kerac crtao?

"Whatever it is, I'm against it."
Groucho Marx
Go to Top of Page

AleksandarN
Senior Member

Serbia
1939 Posts

Member since 24/10/2019

Posted - 25/05/2023 : 15:37:38  Show Profile Show Extended Profile  Send AleksandarN a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by john connor

Nije problem da li ce neko da radi ili ne, vazno je koja se prava kupe - worldwide ili samo za Hrvatsku. Arapin buducnosti moze da se kupi u Alan Fordu i Fibra i Lokomotiva jer su Fibra kupili worldwide prava.

"Whatever it is, I'm against it."
Groucho Marx
Go to Top of Page

Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3280 Posts

Member since 06/11/2017

Posted - 25/05/2023 : 16:02:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Red Marquis a Private Message  Reply with Quote
Marko, možeš li nam reći šta iz sledeće ture će doći u Srbiju? Pretpostavljam da Canoe Bay i Aldobrando neće, kako stoje ostale Kolorke?
Go to Top of Page

john connor
Senior Member

Serbia
2697 Posts

Member since 15/02/2011

Posted - 25/05/2023 : 16:07:08  Show Profile Show Extended Profile  Send john connor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by AleksandarN

quote:

Nije problem da li ce neko da radi ili ne, vazno je koja se prava kupe - worldwide ili samo za Hrvatsku. Arapin buducnosti moze da se kupi u Alan Fordu i Fibra i Lokomotiva jer su Fibra kupili worldwide prava.

Nisam znao za to, nista nema smisla vise.
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 25/05/2023 : 16:23:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Meni osobno je crtež jako lijep, a ono malo epizoda šta sam pročitao su mi onako... Okej, ništa posebno, al simpatično. Iskreno, radije bih volio vidjeti neku "best of" kolekciju u jednoj knjizi, recimo nekih 400ak stranica odabranih priča nego kompletan serijal (kao što je radio Darkwood) koji najvjerojatnije nikad neću kupiti.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa

Edited by - Paka01 on 25/05/2023 16:32:16
Go to Top of Page

kuzman
Junior Member

Croatia
344 Posts

Member since 25/02/2021

Posted - 25/05/2023 : 17:07:44  Show Profile Show Extended Profile  Send kuzman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

quote:

Meni osobno je crtež jako lijep, a ono malo epizoda šta sam pročitao su mi onako... Okej, ništa posebno, al simpatično. Iskreno, radije bih volio vidjeti neku "best of" kolekciju u jednoj knjizi, recimo nekih 400ak stranica odabranih priča nego kompletan serijal (kao što je radio Darkwood) koji najvjerojatnije nikad neću kupiti.

Iskreno Tarzana sam kupio isključivo radi Baneta.
Isto tako Zagora,Bleka i Fantoma.
Iako su to stripovi na kojima sam odrastao 70tih i 80tih.
Najbolji njegovi radovi su oni autorski Kobra,Cat Claw...
Što se tiče onih gore treba im Banetov tretman kao npr.u Slomljenom srcu,Divljoj mački ili Zvezdi Kalonge jer su se u međuvremenu pretvorili u dosadu.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29364 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 25/05/2023 : 19:13:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Red Marquis

Marko, možeš li nam reći šta iz sledeće ture će doći u Srbiju? Pretpostavljam da Canoe Bay i Aldobrando neće, kako stoje ostale Kolorke?

Ništa od ove nove ture.

Trouble will find me
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40274 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 25/05/2023 : 20:45:37  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja bas volim Tarzana. Imam i Darkwoodova izdanja (osim YU) i CRS one prelepe knjige.

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40274 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 25/05/2023 : 20:57:09  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

quote:
Originally posted by sawitch

Marko, jesi li stvarno razmisljao o ostalim stripovima naseg slaninara Baneta? Tarzan, Kobra, Nindza (pa i od ostalih). Sta je od toga realno a sta ne? Ja sam u redu za kupovinu svih. Verujem da ih ima jos dosta.

Vrijeme će pokazati:)

A dobro je :)

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

mladeNS
Junior Member

Serbia
370 Posts

Member since 21/02/2023

Posted - 25/05/2023 : 21:14:17  Show Profile Show Extended Profile  Send mladeNS a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

quote:

Paka mudro zbori i meni se ta ideja dopada. Moze sve, uzecu, ali moze i lepo "best of" izdanje koje obuhvata sve sto je zanimljivo. :)
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29364 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 30/05/2023 : 08:57:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Skladište nam kronično pati od manjka slobodnog prostora. Stavili smo atraktivne popuste na neke krasne naslove iz našeg kataloga pa se nadamo da će vas to potaknuti da pomognete našem skladištu da prodiše;)

https://www.fibra.hr/popusti/

Trouble will find me
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4027 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 30/05/2023 : 09:52:36  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:

Skladište nam kronično pati od manjka slobodnog prostora. Stavili smo atraktivne popuste na neke krasne naslove iz našeg kataloga pa se nadamo da će vas to potaknuti da pomognete našem skladištu da prodiše;)

Do kada je akcija? Plaća mi je za desetak dana pa bi onda uzeo jednu hrpicu koju imam na piku već neko vrijeme.
Go to Top of Page

malimarinko
New Member

178 Posts

Member since 01/01/2021

Posted - 30/05/2023 : 09:54:30  Show Profile Show Extended Profile  Send malimarinko a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Kako nema smisla? Sada će izdavači s ovih prostora davati više novca nositeljima prava za nešto što su mogli imati besplatno (pristup susjednom tržištu) i tako subvencionirati jadno francusko, belgijsko i američko gospodarstvo. Zato smo tu di jesmo ... dakle sve savršeno ima smisla
Go to Top of Page

Hajo
Senior Member

1873 Posts

Member since 26/12/2008

Posted - 30/05/2023 : 10:13:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Hajo's Homepage  Send Hajo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sumohrvat

quote:

Do kada je akcija? Plaća mi je za desetak dana pa bi onda uzeo jednu hrpicu koju imam na piku već neko vrijeme.

Nisam Marko, ali govoreći iz iskustva, takove akcije traju do isteka zaliha.

''Prijatelji postoje da bi cinili uzaludne stvari'' -Groucho
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6258 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 30/05/2023 : 16:32:29  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sumohrvat

quote:

Pa dok se ne proda sve. Ovo Fibra ime već dugo.

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page

Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3280 Posts

Member since 06/11/2017

Posted - 30/05/2023 : 17:59:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Red Marquis a Private Message  Reply with Quote
S obzirom kako su sve Fibre planule ovde nakon početka zabrane, nek ih dostavi ovde, zabranjeno voće prazni skladišta ko ništa.
Go to Top of Page

don_draper
Advanced Member

4349 Posts

Member since 08/06/2018

Posted - 05/06/2023 : 14:55:31  Show Profile Show Extended Profile  Send don_draper a Private Message  Reply with Quote
Mozda nije pravo mjesto za to pitanje, ali primjetio sam u zadnjih par narudzbi pa da pitam.

U zadnje vrijeme od GLS-a nisam dobio notifikaciju za dan dostave paketa i link s opcijom za preusmjerenje. Je li imao jos netko takav problem?

Nije to neka velika stvar, ali je bilo ipak malo jednostavnije onda kad bih izbivao s adrese. Inace sama dostava tip-top.

I sell the fact that I can't be bought
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11862 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 05/06/2023 : 19:50:47  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Stvarno steta za Bajke i za 100 metaka. Mislim da nema gotovo nikakve sanse da to neko kod nas objavi, pogotovo Bajke.

Nadam se da ce neko objaviti Transmetropolitena, ionako je Fibrino rasprodato odavno.
Go to Top of Page

Odoakar
Junior Member

477 Posts

Member since 04/02/2017

Posted - 06/06/2023 : 08:28:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Odoakar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by don_draper

Mozda nije pravo mjesto za to pitanje, ali primjetio sam u zadnjih par narudzbi pa da pitam.

U zadnje vrijeme od GLS-a nisam dobio notifikaciju za dan dostave paketa i link s opcijom za preusmjerenje. Je li imao jos netko takav problem?

Nije to neka velika stvar, ali je bilo ipak malo jednostavnije onda kad bih izbivao s adrese. Inace sama dostava tip-top.

Da, nisam ni ja zadnji put dobio notifikaciju za dostavu niti link da pratim status isporuke...prije nekih mjesec dana naručivao.
Go to Top of Page

Profesor
Average Member

Serbia
653 Posts

Member since 24/06/2005

Posted - 09/06/2023 : 10:17:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Profesor a Private Message  Reply with Quote
Marko, mislim da Fibrin katalog nikada neće biti kompletan bez jednog integralnog izdanja Malog Nema. Šta kažeš?
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
7985 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 09/06/2023 : 10:27:01  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Ja bih radio jedan tom od izabranih tabli (takvo izdanje postoji) i obavezno na uvećanom formatu, jer jedino tako ima svrhe.
Go to Top of Page
Page: of 1043 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 2.64 seconds. Snitz Forums 2000