I coveri i brojni punk albumi. Qwertz, jako dobar potpis! :D
Hvala. Odlična pjesma. Ni ovaj potpis s profesorem kemije nije loš, dapače. Čak mogu zamisliti jednog profesora kemije kojeg znam kako u kabinetu kuha meth ili proizvodi heroin ili nešto slično
Pod punom kaznenom i zakonskom odgovornošcu tvrdim da je Python bolji i lakši od C++-a. Najružnija istina je bolja od najljepše laži, sve što želiš to i traži, sve što misliš to i kaži.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Vidim da si linkao Pardon Prijatelj mi tu svira bubanj.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Za Gobline još nisam siguran. Ali bio sam ovu subotu u Attacku na Bakterijama, SpokOiu, No More Idolsima i Štracama. 4 benda, 4 sata ubijanja u pogu. Jedva sam hodao do doma. :D
U poslednje vreme sam se nesto vratio na malo aktivnije slusanje panka, i prelistao ovu temu, pa ne vidoh da neko pominje The Suicide Machines. Slusao neko? Meni jedan od omiljenih albuma svih vremena:
U poslednje vreme sam se nesto vratio na malo aktivnije slusanje panka, i prelistao ovu temu, pa ne vidoh da neko pominje The Suicide Machines. Slusao neko? Meni jedan od omiljenih albuma svih vremena:
Nikad ih nisam aktivno slušao, no draga mi je stvar High Anxiety sa soundtracka igre Tony Hawk's Underground 2