Ozbiljno, mislim da je dečko zasluzio malo bolji tretman. Jest da deluje nezainteresirano ali trebao je malo više minuta da dobije. I on i ostali domaći igrači. To da svi oni odmah idu na klupu nakon jedne greške - ne znam koliko je to pametno.
Gledam komšije kako igraju. Bogami moraćemo dobro da se pomučimo i da podignemo formu.
Treba smanjiti tenzije, na svim nivoima .Jer ono finale lani nema veze sa sportom, to je bio rat, bukvalno. Da smo pobedili u majstorici, nasi igraci ne bi živi izašli iz Pionira..dotle je došlo.
Treba svi da se malo smirimo, damo primer , da bude neko normalno rivalstvo. Igraci CZ odnosno većina njih su sve dobri, normalni momci. Igraju za svoj klub, korektni profesionalci.
Naravno da mi je muka kad vidim Covica a još gore kad krenu njihova saopstenja, ali ajde da bar mi budemo iznad toga.
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Treba smanjiti tenzije, na svim nivoima .Jer ono finale lani nema veze sa sportom, to je bio rat, bukvalno. Da smo pobedili u majstorici, nasi igraci ne bi živi izašli iz Pionira..dotle je došlo.
Treba svi da se malo smirimo, damo primer , da bude neko normalno rivalstvo. Igraci CZ odnosno većina njih su sve dobri, normalni momci. Igraju za svoj klub, korektni profesionalci.
Naravno da mi je muka kad vidim Covica a još gore kad krenu njihova saopstenja, ali ajde da bar mi budemo iznad toga.
Kako da smiris tenziju a imas Covica? Covek pred buducnost poceo da izdaje saopstenja. Sta mozes da ocekujes sada? Imas onog bivseg direktora zvezde u podkastu kod Mileta gde prica kako su pocinjali igre i borbu van terena jer na terenu nisu mogli da nas dobiju. Covek javno priznaje..
bio sam uplatio 3000 za porez , ali da bi dobio majicu treba da odes u beograd... glupost nevidjena.... kao da nisu mogli slati postom sa otkupninom.... Nisam primetio da su Divac , Djordjević Itd uplatili ista ... voleo bi da Bo mcaleb uplati makar 100.000 dinara... moj omiljeni igrac stranac... Koliko je igraca zgrnulo lovu na to sto su igrali u partizanu ali slabo ko se izuo... na zalost vise nema ni preseka niti se zna koliko se skupilo---
Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
bio sam uplatio 3000 za porez , ali da bi dobio majicu treba da odes u beograd... glupost nevidjena.... kao da nisu mogli slati postom sa otkupninom.... Nisam primetio da su Divac , Djordjević Itd uplatili ista ... voleo bi da Bo mcaleb uplati makar 100.000 dinara... moj omiljeni igrac stranac... Koliko je igraca zgrnulo lovu na to sto su igrali u partizanu ali slabo ko se izuo... na zalost vise nema ni preseka niti se zna koliko se skupilo---
Meni je to isto jadno. Ja sam uplatio 150€ u 3 ture. I od toga mi za sada evidentirali 1 uplatu. Poslao nekoliko poruka i nista. Neka se jebu. Ne treba mi nista, svakako sam pomogao Partizanu. Ali neprofesionalno
Mene više proganja ono što Panter radi. Dva puta je pravio faul na šutu za tri, plus ona tehnička. Na sve to silovanje preko ruke. Dante naš najkonstantniji igrač.
Vrhunski trener, koji čitave sezone ne može da dovede klasičnog centra. Neozbiljno.
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Poludim kad vidim iskakanja cenara. Ako promaše šut, neko drugi pokupi ispod koša i tako u krug. Plus imamo problem kad god neko zaigra zonu protiv nas.